2016 Aralık Anneleri

Ne guzel 10 gun gecmis bile. Agri sizi kaldimi ne durumdasin?
Kizlarrrrr
10 dkya giriyorum sezeryana
Su ana coktan cikmissindir. Nasilsin? Umarim hersey yolundadir. Haberlerini bekliyorum.
Haklisin yuzup yuzup kuyruguna geldik. Doktorla arasinda bir bag olusuyor insanin. Son anda degistirmek psikolojik olarak bile gerer insani.
Kizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak doguralim
Saglikla kolaylikla bir avazda dogum diliyorum.

Arkadaşlarla ben 3 yıl önce zor bir ameliyat geçirdim tam 5 saat süren hiç endişe etmeyin ameliyathanede ayılmadan odanıza çıkarılmıyorsunuz ki en korktuğun şey saçmalamaktı benim de :) ameliyata girerken neye odaklanıyorsanız muhtemelen onu söyleyerek uyanıyorsunuz bebeklerinize odaklanırsanız onu sayıklayarak uyanırsınız ve odanıza çıkarılırken de bilinciniz yerinde oluyor...

Slm kızlar . Dogum yapan annelerin gozu aydin. Geçmiş olsun. 37 haftamdayim artik dr um dogabilir normal diyor . Biraz cati darligim varmis ama hemen sezarysn demiyirum bebek iri degil dedi 3000 kg . Normal dogum yapan anneler . Nasil egzersizler yapti . Yuruyus plates topu iliski hurma .tarcin cayi bunlar acilma yapar mi ? Sezaryenden cok korkuyorum

Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah

Kizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus

Masallah canim gozunuz aydin saglikla buyusun kuzucuk

Ay hayirli olsun ne guzel bir dogum rabbim bize de nasip etsin canim. Saglikla buyutun

Kizlarrrrr

MFHS canim iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle.

Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah

Kizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus

Masallah canim gozunuz aydin saglikla buyusun kuzucuk

Ay hayirli olsun ne guzel bir dogum rabbim bize de nasip etsin canim. Saglikla buyutun

Kizlarrrrr

MFHS canim iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle.

Aynı durumdayım valla bi haftdır ne uykuya doydum be yemeğe

Canım aynı durumdayım bana da doktor ünlüler 37.haftada sezeryan oluyorlar en geç bu sebepten ötürü sırf dedi resmen tutamıyorum kendimi oturup bir paket cips yiyorum ki tadını bilmezdim eskiden...

Kizlarr hepinize tesekkur ederim.
Oglumu 8.21 de kucagima aldim
Genel olduk korktugum gibi olmadi.
3.760 grm 53 cm oldu pasamiz.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Genel anesteside sacmalamaktan korkuyordum.
Bi sorun yasamadik :)
Insallah eve gectigimde detayli yazisir konusuruz
Allah bekleyen herkese saglikla versin evladini.
Hepinize dua ettim

enine boyuna bir yakışıklı doğmuş maşallah kuzuya. Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin paşaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…