2016 Aralık Anneleri

Kizlar dun tek tek alintiladim msj yazcaktim sarj bitti. Sonra uyudum gec saatti. Tek tek almayim dedim. Hepinize cok tesekkur hakkatten bebis olunca girilemiomus. Bebegime binlerce kez sukurler olsun emmesi cok iyi. Sut hemen geldi bnde soranlar olmus. Bn genel oldum. Sutum zaten 4 ayimdan beri akiodu cok sukur sut skintimiz yok. Bebisimde istediginde aciktiginda masallah 15 20 dkka doya doya emio. Cisini kakasinida yapio dun geceden beri. . Uyuyo skintisi yok gazini kendi cikario hersey iyi bnde bugun buyuk wc ciktim gazimi bekliolardi. Sanirim 3 gbi falan taburcu olcm. Benden bole haberler kizlar. Ayaga kalkarken hala ilk kez kalkio gbi oluyo tabi haliyle. Yuruyorum ara ara ama yanio dikis yerlerim karnimi tutarak yuruyorum.fazla dik olmadan. Bu seferde sirtim agrio tabi. Biraz otur yat yuru emzir oleyiz. Halimden memnunum allaha binlerce kez sukur.

Kizlar 40 haftayi devirdik. Su ana kadar kaydadeger bir agrim ya da yalanci sancim olmadi. Nst lerde de hicbisey cikmiyor.Belirti yok yani. Boyle olup da bir gece ansizin sancilari baslayip dogumu gerceklesen var mi? Umidi kesmeye baslayacagim valla. Bizim pasanin rahati bayagi yerinde.

Masallah canim daha da iyi olacak hersey. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Hep iyi haberlerini alalim insallah.

Cok sukur en zor kismi bitti bile. Hergecen gun agrilar azalip bebis daha duzene giricek isallah.
Doktor ne diyor? Alalim bekleyelim? Bazi doktorlar 40 sonrasi cok beklemek istemiyor.
Yıne aynı dıkıntı fetal takipne yatırdı Dr yine
O nedir?

Bebegın kalp atışı hızlıymış kontrole gelmiştim ben farketmedim

Hizli derken canim? Benimkinin de bana hizli gelmisti ama dr uyaniklik halinde degisken olmasi lazim, hareket ettikce kalp atislarinin da hizlanmasi gerekiyor dedi. Araliklari nasil. 120. 160 arasi mi daha fazla mi?

Canım benimde öyleydi. Hiç sancım yoktu nstde de biley çıkmıyodu. Bi gece nişanım geldi. Hatta ertesi gün doktora gittim nstde yine bişey çıkması. Ondan sonraki sabah suyumun gelmesiyle doğum başladı :)

Hizli derken canim? Benimkinin de bana hizli gelmisti ama dr uyaniklik halinde degisken olmasi lazim, hareket ettikce kalp atislarinin da hizlanmasi gerekiyor dedi. Araliklari nasil. 120. 160 arasi mi daha fazla mi?
Degerını bilmiyorum Dr çok mu heyecanlısun diye sordu sakındım bevegımı gorecegım için heyecan vardı o kadar 2 hafta öncede bu nedenden yattım şimdi serum verdiler çok korkuyorum buraya kadar geldik bıseyler olacak diye

Olmaz canim birsey icini ferah tut. Benim kalp atisim 120 lerde geziyor. Pozitif ol. Fazla yorma kendini. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik :)

Maşallah ne kadar güzel bir Doğum olmuş Allah bize de nasip etsin inş

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var ameliyat sırasında alt bölgemizde açık kaliyormu ve alt bölgeyle işleri oluyor mu doktorların? çok korkuyorum bi sonda olayı duydum ama onun dışında başka bir işlem yapılıyormu alt bölgeye of ya çok zor bu doğum isi

Canım en ufak ameliyatta bile tamamen soyunup ameliyat onluguyle giriliyor ameliyathaneye.Sonda takiliyo başka işlem yok ama kesi yeri tam malum bölgenin uzeri.örtüyle fln ugrasmamislsrdir acik kalmistir herhalde.

Cnm valla sonda falan o sanciyla sezeryan hakkinda herseyi unutmustum. Ama bi baktim ebe elinde hortumla geldi. O ne dedim sonda dedi. Nasi oldugunu blmiodum daha inceden. Hortumu takti takarken azcik acidi bide ciksrirken bi tuhaf oldum o kdr. Onun disinda beni hemen ust giydirdiler onluk indirdiler sedyeyle sonra kollarimi falan kilitler gbi bseler yaptilar gogus ustlerine kablolar falan. Hatirladigim kdriyla ciplaktim sonra amleiyat yerini acip diger yeri orttuler. Baticonlamaya basladilar. O sira anesteziyi sktilar koluma. Iki cekmede gitmistim zaten .. yasadiklarim.bnlar

Kizlar bu arada biz ewimize geldik. Cok uykum var. Bebegimde uyuyo sukur. Bnde uyuyabiliorum. Karnimin icini biseler skistirio tam gazi atamadim sanirim. Uzanioruz ikimizde. Bu arada 9 ay kusan biri olarak ameliyattan ciktigim gbi hic bi sikayetimin kalmadigini hissetmek mucizeydi benim icin. :)

Masallah size canim:) Ana ogul misler gibi dinlenin evinizde :)

Benim de hiç belirti yokken bir gün içinde nişan gelip akşamına sancı başladı. Sabaha karşı 5 te kucağımdaydı. Normal olabilseydi sabah 6-7 gibi olurdu muhtemelen :) çok güzel bir Doğumun olsun inşallah canım, Rabbim en güzel en hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin

çok geçmiş olsun
allah analı babalı büyütsün

Tüm çıplak oluyorsun canım ama hiç bişey yapılmadı sonda falan hatta lavman bile vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…