2016 Aralık Anneleri

Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim :) ben dün gece hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı, gece 4 e kadar sancı çektim 7 cm olmuştu açıklığım, Doğum da güzel ilerliyordu ama bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı nst de. Doktorumuz kararı bize bıraktı eşim de bende risk almak istemedik, 05.02 de epidural sezaryenle 3090 gr 51 cm olarak doğdu kızımız. Çok şükür sağlıklı. Ben bugün biraz Yorgunum, ağrım da var, yarın çıkacağız inşallah hastaneden. Geçmişi okumakta zorlandım alıntı yapmadığım arkadaşım varsa helal etsin hakkını, darısı bekleyenlere inşallah
Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün az ağrın sızın olsun inşallah

Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.
Gözün Aydın canım darısı bizlere olsun inşallah ağrılarım çabucak gecer inşallah zor kısmı bitti Allah analı babalı büyütsün

Arkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah

Arkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Maşallah canim
Darısı başımiza inşallah
Allah anali babalu būyūtsūn

Masallah tam hayallerimdeki gibi. Cok cabuk bir dogum olmus darisi bizlere insallah. Agrilar nasildi peki zorladimi baya yoksa dayanilir gibimiydi. Hey masallah vallah baya sevindim boyle kolay gectigine. Vede ilk cocukmu? Onceden aciklik varmiydi bukdr cabuk oldu hersey

Masallah canim cok sevindim
Gozun aydin

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz , MFHS MFHS kizlar bende oyuzden genelden vazgecmek üzereyim:eek: Ilk bebegimde epudral sezeryan oldum..bel agrisi bas agrisi cok cektim..Oyuzden bu sefer genel oliym yatiym kalkiym bitsin dedim ama o saçmalama evresi beni tereddüte düşürdü:eğlence::işsiz: Birde şiddetli agri ile uyanmakta istemiyorum..Peki spinal mi epudral mi olacaksiniz? Benim bu cumartesi sezeryanim olacak ins..ama kararsizim..
Canım ben daha doktorla hiç konuşmadım Doğum seklini. İlkinde spinal epidral olmuştum. İkisini birden ve bir hafta kadar çok şiddetli baş ağrısı çekmiştim. Bu sefer genel mi olsam diyorum bir yandan. Bir yandan da belden diyorum. Karar veremedim Yani. Önce bi doktorla anestezi uzmanıyla konuşmam lazım. Ama ona da daha var tabi 3 Ocak gibi olacak Doğum çünkü

Maşallah canim
Darısı başımiza inşallah
Allah anali babalu būyūtsūn
saol cnmbenim amin insallah :)

Masallah tam hayallerimdeki gibi. Cok cabuk bir dogum olmus darisi bizlere insallah. Agrilar nasildi peki zorladimi baya yoksa dayanilir gibimiydi. Hey masallah vallah baya sevindim boyle kolay gectigine. Vede ilk cocukmu? Onceden aciklik varmiydi bukdr cabuk oldu hersey
Valla cnm once sancim 10 dkk bir geldi sonra 5 dkk bir ve sonunda 1-2 dkkya dustu ben kendimi zorlayip ayakta yurudum biraz... sancilar 1-2 dkk dustugunde zorladi tabiki ama dayanilmicak gibi degildi.. ben 22 haftalikken erken dogumla birtane bebegimi kaybettim cnm.. bu ikinci dogumum olmus sayiliyor. ve 36 haftalikken 1-2 cm acilmam olmustu :) Insallah sizlerinde cok kolay bir dogumunuz olur

Masallah canim cok sevindim
Gozun aydin
cok saol cnmbenim :) Darisi sizlere insallah

canim tebrik ederim masallah. Allah anali babali buyutsun.

Valla cnm once sancim 10 dkk bir geldi sonra 5 dkk bir ve sonunda 1-2 dkkya dustu ben kendimi zorlayip ayakta yurudum biraz... sancilar 1-2 dkk dustugunde zorladi tabiki ama dayanilmicak gibi degildi.. ben 22 haftalikken erken dogumla birtane bebegimi kaybettim cnm.. bu ikinci dogumum olmus sayiliyor. ve 36 haftalikken 1-2 cm acilmam olmustu :) Insallah sizlerinde cok kolay bir dogumunuz olur

canim bak bende hic belirti yok diyordun ama rabbim ne guzel cok cektirmeden evladina kavusturdu. Darisi saglikla benimde basima insallah

Herkes başlamış Doğum yapmaya ne güzel Benimde çok sancım var şuan kasılmam ve batmalarım mevcut geçen cuma 2 cm açıklığım vardı yarın kontrolüm var hayırlısıyla bakalım bel agrısı ve karın altımda ağrı sertlik hatsafhada 2. Doğumum olucak nasipse inşallah sağlıcakla kavuşurum yavruma

Amac oglunuza saglikla kavusmak dogum sekli bir arac. Onemli olan o saglikla yaniniza geldi. Cok gecmis olsun. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Aa sasirdim anneminde once suyu gelmis. Normal dogumla dogurmus bizi.
Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.
bebegin saglikli kucagina aldikca sikntilatini unutturur ins cnm cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin ins.

Merhaba bişi sormak istiyorum Ebebekte hala o çikolatalardan var mı.bir de fiyatı nedir acaba bilgi verebilirmisin canım

Cnmm konunun basini tam goremedim ama bebek cikolatasi mi yaptirmak istiyorsun?
Eger oyleyse onerim olacak:
İnstagramda cikolataci_melike diye bir hesap war bebeginin adinin yazili oldugu madlen cikolatalar yapiyor kutusu da isimli ve guzel yine fiyatlari da gayet uygun 2 gun icinde kargoladilar bnmkini http://instagram.com/cikolataci_melike
Bir de daha fazla kutu seceneginin oldugu bebek_cikolatasi sayfasi var bu digerine gore daha fiyatli ama onlarda 2 gun icinde kargoladi ben ikisinden de memnun kaldim http://instagram.com/bebek_cikolatasi
Sayisina ve sekline gore secip fiyat bilgisi alabilirsin.

canim bak bende hic belirti yok diyordun ama rabbim ne guzel cok cektirmeden evladina kavusturdu. Darisi saglikla benimde basima insallah
amin cnm aminnnn insallah sende kurtulursun bir an önceee :) suan hastahanede kizima bakiyorum misleerr gibi uyuyor teyzeleri

Günaydın.Ne zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak kısmet olmadı bir türlü.Ayın 21inde sezeryan olacağım inş.
Oğlumda epidural sezeryan olmuştum hiç sıkıntım olmamıştı ağrı kesiciye bastığımı bile hatırlamıyorum.
Bu 5 senede genel anestezi ile bi kürtaj bi de dış gebelik ameliyatı geçirdim .Herkesin anesteziye tepkisi farklı uyuyup uyandığınızda herşey bitmiş oluyo ama bende fena çarpıntı yapıyor:( Herhalde bu sefer de epidural tercih edeceğim.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

Dogum yapan arkadslar hayirli olsun. Anali babali buyusun evlatlariniz.

Sabah 7.30 yatis yapicam ve genel anestezi ile dogum yapicam insallah bana da dua eder misiniz
Saglikla gelsin minnos. Kolay dogumlar olsun.

Gozun aydin. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Genel anesteziden sonra insanin hep uyuyasi oluyo o gun. Kendine gelemiyorsun. Beni de ayilinca odaya getirmislerdi ama hep uyuyasim vardi. Epidural o anlamda daha iyidir diye dusunuyorum. Birde katateri belde birakan hastaneler var. Agrin olunca ilac basip daha kolay rahatlama sagliyormus. Bi arkadasim boyle dogum yapti. Bir daha olsa gene sezeryan olurum agrisini yasamadim dedi.

Back