2016 Aralık Anneleri

Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim :) ben dün gece hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı, gece 4 e kadar sancı çektim 7 cm olmuştu açıklığım, Doğum da güzel ilerliyordu ama bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı nst de. Doktorumuz kararı bize bıraktı eşim de bende risk almak istemedik, 05.02 de epidural sezaryenle 3090 gr 51 cm olarak doğdu kızımız. Çok şükür sağlıklı. Ben bugün biraz Yorgunum, ağrım da var, yarın çıkacağız inşallah hastaneden. Geçmişi okumakta zorlandım alıntı yapmadığım arkadaşım varsa helal etsin hakkını, darısı bekleyenlere inşallah
gözün aydın
sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Kizlar bu arada biz ewimize geldik. Cok uykum var. Bebegimde uyuyo sukur. Bnde uyuyabiliorum. Karnimin icini biseler skistirio tam gazi atamadim sanirim. Uzanioruz ikimizde. Bu arada 9 ay kusan biri olarak ameliyattan ciktigim gbi hic bi sikayetimin kalmadigini hissetmek mucizeydi benim icin. :)
O gaz bi süre oluyor canim.ne guzel atlattin sira bizde

selam kızlar nasılsınız,,

doğum yapanlara allah şifa versin hemen ayaklansınlar bekleyenler de bir an önce sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın inşallah

benim 5 gün oldu doğum yapalı ama hala sütüm çok az:( dere otu yiyorum su içiyorum her deneni yaptım sıcak duş alıyorum ama bünyesel bişey sonuçta hala az geliyo:KK43:

Sezeryan gunume 18 gun var kizlar ben geri saymaya basladim.buarada ocak 2 ye verdi doktorum randevuyu.ocak annesi olacam ama ben niye hala aralik annelerindeyim:)))) benim kiz erkenmi gelecek acaba?
Bende Ocak annesi olacakdım 30 Aralık için sezeryan tarihi verdi doktor. Kızım hala makat geliş dönmeyede niyeti yok gibi. Bir umut bekliyorum dönmesini normal doğumu çok istiyordum. Allah kurtarsın hayırlısıyla şimdiden

Kizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle

Kizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle
Canım 41 e kadar neden beklemednz. İnşallah cook güzel bir doğumun olur. Sağlıkla kavuşuRsn yavruna

Kizlar 40 haftayi devirdik. Su ana kadar kaydadeger bir agrim ya da yalanci sancim olmadi. Nst lerde de hicbisey cikmiyor.Belirti yok yani. Boyle olup da bir gece ansizin sancilari baslayip dogumu gerceklesen var mi? Umidi kesmeye baslayacagim valla. Bizim pasanin rahati bayagi yerinde.
40in bitmesini bekleyip suni sanci mi verecekler?
Dr.um oyle birseyler demisti bana gecen görüştugumuzde.Hayirlisiyla dogursaydik bizde

Kizlar bu arada biz ewimize geldik. Cok uykum var. Bebegimde uyuyo sukur. Bnde uyuyabiliorum. Karnimin icini biseler skistirio tam gazi atamadim sanirim. Uzanioruz ikimizde. Bu arada 9 ay kusan biri olarak ameliyattan ciktigim gbi hic bi sikayetimin kalmadigini hissetmek mucizeydi benim icin. :)
Maşallah ikinizede.
Darisi başımıza insallah

selam kızlar nasılsınız,,

doğum yapanlara allah şifa versin hemen ayaklansınlar bekleyenler de bir an önce sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın inşallah

benim 5 gün oldu doğum yapalı ama hala sütüm çok az:KK43: dere otu yiyorum su içiyorum her deneni yaptım sıcak duş alıyorum ama bünyesel bişey sonuçta hala az geliyo:KK43:
Off hamilelik kolay kısmıymış esas iş bebekler doğunca imiş. Ben de az önce doktordan geldim kızımın yeterince kilo almadığını söyledi halbuki sütüm sonunda geldi ve son 1-1.5 haftadır gayet iyi emiyor her açtığımda bezi batmış oluyor ama sütümün sulu olabileceğini söyledi doktor. Cumartesi tekrar gidicez 90 gram almadıysa mamaya başlamak zorunda kalıcaz ki benim hiç içime sinmiyor bu durum :(

Allah sağlık kolaylık versin. Dilediğin gibi güze bir doğum olur inşallah...

Off hamilelik kolay kısmıymış esas iş bebekler doğunca imiş. Ben de az önce doktordan geldim kızımın yeterince kilo almadığını söyledi halbuki sütüm sonunda geldi ve son 1-1.5 haftadır gayet iyi emiyor her açtığımda bezi batmış oluyor ama sütümün sulu olabileceğini söyledi doktor. Cumartesi tekrar gidicez 90 gram almadıysa mamaya başlamak zorunda kalıcaz ki benim hiç içime sinmiyor bu durum :KK43:
sorma canım bizimki de beslenemediğinden kilo falan alamadı tabi bide mamayla beslenince vucüt susuz kaldı hemoglabini yükseldi:(

Back