2016 Aralık Anneleri

Kizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle
Saglikla kavusun yavrunuza isallah

Kizlar bizde sabah 7de yatis yaptik, saat 10 gibi suni sanci basladirlar ama banamisin demedi. Hafif bel ve kasik agri var o kadar. Nstde sanci 40lari gecmiyor, doktorum geldi aksam 9-10 kadar takili kalir, sancinda degisme olmazsa cikaririz gece yatarsin yarin sabah gene takar oglene kadar bekleriz dedi. Ondan sonra sezeryan konusuruz dedi. Alttan muayene eden diger doktor catin normale cok musait ama bebegin basi asagi inmemis dedi. O yuzden suni sanciya devam dedi. Dua edin kizlae insallah sag salim kavusalim bizde bebegimle
Allah sağlık kolaylık versin. Dilediğin gibi güze bir doğum olur inşallah...

Off hamilelik kolay kısmıymış esas iş bebekler doğunca imiş. Ben de az önce doktordan geldim kızımın yeterince kilo almadığını söyledi halbuki sütüm sonunda geldi ve son 1-1.5 haftadır gayet iyi emiyor her açtığımda bezi batmış oluyor ama sütümün sulu olabileceğini söyledi doktor. Cumartesi tekrar gidicez 90 gram almadıysa mamaya başlamak zorunda kalıcaz ki benim hiç içime sinmiyor bu durum :KK43:
Et suyu sütün kalitesini çok artırıyormuş. Hani şu kemikli etler varya onlardan. Bugün öğrendim, tecrübe etmedim. Ben de kendi evime geçince başlayacağım.

Cnm gaz damlası ne kullanıyosun benimki sürekli ıkınıp kıpkırmızı olup duruyo ama henüz damla başlamadım

Canıııııım şükürler olsun Ediz Enesimiz gelmiş sağ sağlim dünyaya.maşallah kilosu boyu çok iyi annesi güzel bakmışş :) Normal çok istiyodun ama olsun önemli olan oğluşun ve senin sağlıklı olman sezeryandan sonra 1 hafta zorlanıyosun sonrasını unutuyosun bile beni hatırlarsın sürekki isyan mesajları ağrım var diye şimdi çok iyiyim maşallahım var gezmelere çıkmaya başladım 1 haftadan sonra.
Maflor verdi cnm drmuz
Özelden alınıo 35tl
Kimisi biogaia kullanıyor onu da duydum

sorma canım bizimki de beslenemediğinden kilo falan alamadı tabi bide mamayla beslenince vucüt susuz kaldı hemoglabini yükseldi:KK43:
Geçmiş olsun canım valla 18.gündeyiz ama çok yıprandım şimdiden çok çaresiz hissediyorum moralim bozuluyor artık. Allah ayrı bırakmasın bebeklerimizden sarılık olduğunda ayrı kaldık çok ağladım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tıksırsa ayaktayım başlıyorum kendimi yemeye:(

Et suyu sütün kalitesini çok artırıyormuş. Hani şu kemikli etler varya onlardan. Bugün öğrendim, tecrübe etmedim. Ben de kendi evime geçince başlayacağım.
Burnumu tıkaya tıkaya içerim artık çok yağlı geliyor midem kaldırmıyor ama zorlarım bebeğim için.. sağol canım.

Mrb arkadaşlar tüm doğum yapan annelerin gözü aydın olsun allah anali babali buyutsun hayirlis saglikli evlatlar olsunlar insallah benim de cumartesi sabahi sezeryanla dogumum olacak ilk dogumum cok heyecanliyim hemde bir burukluk var bir tuhafim alistim hamilelige
Neden erken aliyorlar?

Saglikla kucaginiza alin isallah

selam kızlar nasılsınız,,

doğum yapanlara allah şifa versin hemen ayaklansınlar bekleyenler de bir an önce sağlıkla yavrularını kucaklarına alsın inşallah

benim 5 gün oldu doğum yapalı ama hala sütüm çok az:KK43: dere otu yiyorum su içiyorum her deneni yaptım sıcak duş alıyorum ama bünyesel bişey sonuçta hala az geliyo:KK43:
geçmiş olsun canım
analı babalı büyütsün rabbim inşallah
benimde sütüm ilk iki gün azdı sarılık bile oldu bebeğim
boza süt yapar dediler bana faydası oldu diyebilirim yada geleceği vardı bilemiyorum
dene istersen

Burnumu tıkaya tıkaya içerim artık çok yağlı geliyor midem kaldırmıyor ama zorlarım bebeğim için.. sağol canım.
Canım et suyunu direk içme Şen'de çorba yap onu pilava koy yemeklere koy öyle tüket. Zorlama mideni. Düğün çorbası direk er suyuyla yapılıuor mesela.

Bende Ocak annesi olacakdım 30 Aralık için sezeryan tarihi verdi doktor. Kızım hala makat geliş dönmeyede niyeti yok gibi. Bir umut bekliyorum dönmesini normal doğumu çok istiyordum. Allah kurtarsın hayırlısıyla şimdiden
Benimkide döner diye umut ettim ama donmedi bu saatten sonrada donmesi cok zor.ama en azindan drun ocak 2 gibi aldaydi bir gunle cocuk aralik dogumlu olmadaydi

Cok sukur en zor kismi bitti bile. Hergecen gun agrilar azalip bebis daha duzene giricek isallah.

Doktor ne diyor? Alalim bekleyelim? Bazi doktorlar 40 sonrasi cok beklemek istemiyor.

O nedir?

Canim cok sukur kalp atislari suyu vb normal oldugu icin 41 tam dolana kadar bekleyecek. Sonrasinda suni sanci ile baslatacak. İns o zamana kadar kendiliginden gelir kuzum.

Canım benimde öyleydi. Hiç sancım yoktu nstde de biley çıkmıyodu. Bi gece nişanım geldi. Hatta ertesi gün doktora gittim nstde yine bişey çıkması. Ondan sonraki sabah suyumun gelmesiyle doğum başladı :)

Ay ne guzel masallah cok sevindim canim. Darisi basimiZa ins. Umarim bende de oyle olur Rabbim yardimcimiz olsun

Benim de hiç belirti yokken bir gün içinde nişan gelip akşamına sancı başladı. Sabaha karşı 5 te kucağımdaydı. Normal olabilseydi sabah 6-7 gibi olurdu muhtemelen :) çok güzel bir Doğumun olsun inşallah canım, Rabbim en güzel en hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin :dua:

Amin canim insallah. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin. Benim de ins 1 gun icinde hepsi olur biter. Heveslendim simdi:)

Kızlar sabah 10.30 da doğdu kuzum
3020 gr 48 cm, Çok şükür ikimiz de iyiyiz ayağa kalktım çorba bile içtim
Darısı başınıza inşallah hepinize dua ettim

Hayirli olsun canim gozunuz aydin saglikla buyutun.

Senin kuzucuk tam beklenen dogum tarihinde mi gelmek istiyor acaba canim? Allah yardimcin olsun.cok hizli bir sekilde acilman olsun ve bebisini bir avazda kucagina al ins canim dualarimiz seninle. Sen de bizler icin dua et olur mu?

40in bitmesini bekleyip suni sanci mi verecekler?
Dr.um oyle birseyler demisti bana gecen görüştugumuzde.Hayirlisiyla dogursaydik bizde

Aynen canim tam su an 40 bitti zaten 1 hafta daha bekliyor yani 41 bitsin diye. Ozamanda gelmezse suni ile baslatiriz riske atmayiz dedi. Ins saglicakla hepimiz kucagimiza aliriz amin canim

Mrb arkadaşlar tüm doğum yapan annelerin gözü aydın olsun allah anali babali buyutsun hayirlis saglikli evlatlar olsunlar insallah benim de cumartesi sabahi sezeryanla dogumum olacak ilk dogumum cok heyecanliyim hemde bir burukluk var bir tuhafim alistim hamilelige

Saglikla kucagina alirsin ins canim. Allah yardimcin olsun

O gaz bi süre oluyor canim.ne guzel atlattin sira bizde

Maşallah ikinizede.
Darisi başımıza insallah

Cok.saolun kizlar. Dogum yapanlara ve yapacak olanlarasa allah yardimciniz olsun ins. Herkes teker teker kurtulsun.

Back