- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Arkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Allah analı babalı büyütsün maşallah bol bol sütün olsun darısı biZlere olsunArkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Saglikla gelsin minnos. Kolay dogumlar olsun.
Gozun aydin. Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Genel anesteziden sonra insanin hep uyuyasi oluyo o gun. Kendine gelemiyorsun. Beni de ayilinca odaya getirmislerdi ama hep uyuyasim vardi. Epidural o anlamda daha iyidir diye dusunuyorum. Birde katateri belde birakan hastaneler var. Agrin olunca ilac basip daha kolay rahatlama sagliyormus. Bi arkadasim boyle dogum yapti. Bir daha olsa gene sezeryan olurum agrisini yasamadim dedi.
Gozunuz aydin. Allah anali babali saglicakla buyutsun :)
Ediz Enesin Annesi
catuke
@Ebruzerim75
Kızlar meleklerinize kavuştunuz cook şükür. Allah m güzel'ömürler yazsın onlara. Sizlere de onlara bakacak güç kuvvet süt versin inşallah. Bundan sonrası mükemmel geçer inşallah hepiniz için.
Bakalım biz ne'zaman kavuştuk haberleri vereceğiz.
Allah analı babalı büyütsün maşallah bol bol sütün olsun darısı biZlere olsun
Teşekkür ederim canımCnmm konunun basini tam goremedim ama bebek cikolatasi mi yaptirmak istiyorsun?
Eger oyleyse onerim olacak:
İnstagramda cikolataci_melike diye bir hesap war bebeginin adinin yazili oldugu madlen cikolatalar yapiyor kutusu da isimli ve guzel yine fiyatlari da gayet uygun 2 gun icinde kargoladilar bnmkini http://instagram.com/cikolataci_melike
Bir de daha fazla kutu seceneginin oldugu bebek_cikolatasi sayfasi var bu digerine gore daha fiyatli ama onlarda 2 gun icinde kargoladi ben ikisinden de memnun kaldim http://instagram.com/bebek_cikolatasi
Sayisina ve sekline gore secip fiyat bilgisi alabilirsin.
Hayırlısı olsun benim de 21 inde inşallah sağlıkla alırız kucağımızaGünaydın.Ne zamandır takip ediyorum burayı ama yazmak kısmet olmadı bir türlü.Ayın 21inde sezeryan olacağım inş.
Oğlumda epidural sezeryan olmuştum hiç sıkıntım olmamıştı ağrı kesiciye bastığımı bile hatırlamıyorum.
Bu 5 senede genel anestezi ile bi kürtaj bi de dış gebelik ameliyatı geçirdim .Herkesin anesteziye tepkisi farklı uyuyup uyandığınızda herşey bitmiş oluyo ama bende fena çarpıntı yapıyorHerhalde bu sefer de epidural tercih edeceğim.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Maşallahhhhhamin cnm aminnnn insallah sende kurtulursun bir an önceee :) suan hastahanede kizima bakiyorum misleerr gibi uyuyor teyzeleri
Benim de yok canım. bugün nst'de de birşey çıkacağını sanmıyorum. Bakalım ne zaman gelecek bizim minnoslar. takvimlerimz aynıGünaydin 3 günüm kaldı ama hiç belirtim yok
Herkese iyi akşamlar. Uzun bir süredir takip ediyordum bu grubu. Sonunda ben de yazayım dedim hikayemi. Benim beklenen doğum tarihim 6 aralıktı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu. Doktorum 2 günde bir takip ederek 1 hafta daha bekleyeceğini normal doğum için çatımın uygun olduğunu ve normal doğurmamı istediğini söyledi. Ben de bebekte bir sıkıntı yok diye kabul ettim. 40 hafta bitmesine rağmen ne açıklık ne de yerleşme vardı. Pazar gecesi 40+5te kasıklarıma 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama belimden vurmuyodu ağrısı acaba gerçek sancı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım. Nolur nolmaz diye Yine de gittim duşumu aldım hazırlandım ve hastaneye gittik. 3 cm yakın açılmam varmış nöbetçi doktor yatışı uygun gördü. Ama ilk gebeliğim olduğu için uzun sürebilir dedi. Gece 12 buçukta Odama geçtim sancılar 3-4 dakikada bir gelmeye başladı. Ebe sürekli geldi nst de sancılara baktı saat 5 buçukta epidural istediğimi söyledim açıklığı kontrol etti 7 cm olmuş bu saatten sonra epidurale gerek yok dedi ve doğumhaneye indik. Orda biraz yürüyüş yaptık ebeyle. Saat 7 buçuk gibi kendi doktorum geldi suyumu patlattılar. Biraz daha bekledik. Düşük dozda suni sancı verdi doktorum biraz hızlansın diye. Açıklık tamamlandı masaya geçtik ebenin talimatlarına uydum ve saat 9da kızım kucağımdaydı. 3600 gram 52 cm. Onu kucağınıza almak ve ağlamalarını duymak harika bi duygu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara da bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım
Arkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Dogum yapan arkadslar hayirli olsun. Anali babali buyusun evlatlariniz.
Sabah 7.30 yatis yapicam ve genel anestezi ile dogum yapicam insallah bana da dua eder misiniz
Canım sen ne yaptın. Belirti var miHayirli olsun canim ne guzel bir dogum olmus saglikla buyutun ins darisi basimiza.
Hayirli olsun cnm cok sevindim. Saglikla buyutun.
Allah yardimcin olsun cok kolay ve agrisiz olsun ins canim
Ne güzel olmuş. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Kizlar yanliz alarm hast. Gittik ebe muayene etti aciklik halen 2 cm kasilmalarda normal bebek indigi icinmis agri siddetlenince insl gel.desi gonderdi hayirlisi dr sojuc bildiri sbh kontrole gelsin dedi ama.esimde bende c tesi gidek.diyoruz suni aanci istemiyorum kendi sancim gelsin oglumda genel anlamda suni oldum bunda ise tamamen aksilik.olmadikca kendi sancimi istiyorjm hayirlisi ile
gozunuz aydin olsun olsun her.iii dogjm.seklide hamd olsj annelige ulastiriyor insani
Sagolasin cnm.yanlis alarm
E bebek den cikolata aldim gul.kolayasi koydum yanina esimde tatli yaptircak insl
maasallah ne guzel olmus darisi hayirlisi ile.bizlere
Ediz Enesin Annesi canim hakkinda hayirlisi boyleymis sıkıntı etme kendine hem sanci ile sutun inmistir ne guzel allah hayirli evlat etsin hayirla sifa versin sanada insl cabucak toparlan
Amin kızlar teşekkür ederim. Doğum yapmayanlara rabbim daha kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara da güç kuvvet versin inşallah.Hayirli olsun canim ne guzel bir dogum olmus saglikla buyutun ins darisi basimiza.
Hayirli olsun cnm cok sevindim. Saglikla buyutun.
Allah yardimcin olsun cok kolay ve agrisiz olsun ins canim
Gözün aydın. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...Arkadaslar Rabbime binlerce kez sükürler olsun cok guzel epiduralsiz normal dogumum oldu.. saat 13 gibi yavas yavas suyum gelmeye basladi, hazirlanip esimle hastahaneye gittik.. normal bir odaya alinip monitora baglandim sancim yoktu... bekledik hala hafif suyum gelmeye basladi... saat 15 30 gibi sancilarim basladi hafif hafif ve 17 gibi doguma alinip 17 20 dunyalar guzeli kizimi kucagima aldim :) hemen emdi yavrum darisi dogum bekliyenlere insallah
Spinal epidural gibi belden asagisinin uyusturulmasi. Genel komple bayilma.Kızlar spinal anestezi mi daha iyi genel mi ??
Spinal epidural gibi belden asagisinin uyusturulmasi. Genel komple bayilma.Kızlar spinal anestezi mi daha iyi genel mi ??
Onu biliyorum cnm da hangisi daha iyi onu merak ediyorum yapan arkadaslaraSpinal epidural gibi belden asagisinin uyusturulmasi. Genel komple bayilma.
Ne güzel duygu di mi? Mis gibi melekler.amin cnm aminnnn insallah sende kurtulursun bir an önceee :) suan hastahanede kizima bakiyorum misleerr gibi uyuyor teyzeleri
Cnm gaz damlası ne kullanıyosun benimki sürekli ıkınıp kıpkırmızı olup duruyo ama henüz damla başlamadımGözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aynen öyle görünce dert sızı kalmıyor
Ocaklılara seviniyorum ne güzel sene kaybı olmuyor
Hayırlı olsun sizede
Rezene içemedim deneyim onu da
Gaz damlasını ben hergün veriyorum vermeyimmi
Canıııııım şükürler olsun Ediz Enesimiz gelmiş sağ sağlim dünyaya.maşallah kilosu boyu çok iyi annesi güzel bakmışş :) Normal çok istiyodun ama olsun önemli olan oğluşun ve senin sağlıklı olman sezeryandan sonra 1 hafta zorlanıyosun sonrasını unutuyosun bile beni hatırlarsın sürekki isyan mesajları ağrım var diye şimdi çok iyiyim maşallahım var gezmelere çıkmaya başladım 1 haftadan sonra.Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.
Canım sen ne yaptın. Belirti var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?