2016 Aralık Anneleri

Gozunuz aydin. Allah anali babali saglicakla buyutsun :)

Ediz Enesin Annesi
catuke
@Ebruzerim75
Kızlar meleklerinize kavuştunuz cook şükür. Allah m güzel'ömürler yazsın onlara. Sizlere de onlara bakacak güç kuvvet süt versin inşallah. Bundan sonrası mükemmel geçer inşallah hepiniz için.
Bakalım biz ne'zaman kavuştuk haberleri vereceğiz.

Allah analı babalı büyütsün maşallah bol bol sütün olsun darısı biZlere olsun

Gozunuz aydin. Allah anali babali saglicakla buyutsun :)

Allah analı babalı büyütsün maşallah bol bol sütün olsun darısı biZlere olsun

cok saolun arkadaslar tez zamanda hayirlisiyla kavusun sizde bebislerinize :)

Teşekkür ederim canım

Hayırlısı olsun benim de 21 inde inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Hayirli olsun canim ne guzel bir dogum olmus saglikla buyutun ins darisi basimiza.

Hayirli olsun cnm cok sevindim. Saglikla buyutun.

Dogum yapan arkadslar hayirli olsun. Anali babali buyusun evlatlariniz.

Sabah 7.30 yatis yapicam ve genel anestezi ile dogum yapicam insallah bana da dua eder misiniz

Allah yardimcin olsun cok kolay ve agrisiz olsun ins canim

Ne güzel olmuş. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Hayirli olsun canim ne guzel bir dogum olmus saglikla buyutun ins darisi basimiza.

Hayirli olsun cnm cok sevindim. Saglikla buyutun.

Allah yardimcin olsun cok kolay ve agrisiz olsun ins canim
Amin kızlar teşekkür ederim. Doğum yapmayanlara rabbim daha kolay doğumlar nasip etsin. Doğum yapanlara da güç kuvvet versin inşallah.

Gözün aydın. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...

Cnm gaz damlası ne kullanıyosun benimki sürekli ıkınıp kıpkırmızı olup duruyo ama henüz damla başlamadım
Canıııııım şükürler olsun Ediz Enesimiz gelmiş sağ sağlim dünyaya.maşallah kilosu boyu çok iyi annesi güzel bakmışş :) Normal çok istiyodun ama olsun önemli olan oğluşun ve senin sağlıklı olman sezeryandan sonra 1 hafta zorlanıyosun sonrasını unutuyosun bile beni hatırlarsın sürekki isyan mesajları ağrım var diye şimdi çok iyiyim maşallahım var gezmelere çıkmaya başladım 1 haftadan sonra.

Canım sen ne yaptın. Belirti var mi

Dun kontrole gittik bebis yan duruyordu, kanaldaymis simdi ama inmemis henuz. Yalniz eskisinden farkli olarak asagi baski hissetmeye basladim. Bol bol yuruyus yapip merdiven inip cikiyorum comeliyirum falan. Henuz sanci yok, baska belirti de yok. Hayirlisi bakalim canim. İnsallah onumuzdeki haftaya kadar kendisi gelir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…