2016 Aralık Anneleri

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz , MFHS MFHS kizlar bende oyuzden genelden vazgecmek üzereyim:eek: Ilk bebegimde epudral sezeryan oldum..bel agrisi bas agrisi cok cektim..Oyuzden bu sefer genel oliym yatiym kalkiym bitsin dedim ama o saçmalama evresi beni tereddüte düşürdü:eğlence::işsiz: Birde şiddetli agri ile uyanmakta istemiyorum..Peki spinal mi epudral mi olacaksiniz? Benim bu cumartesi sezeryanim olacak ins..ama kararsizim..

Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz , MFHS MFHS kizlar bende oyuzden genelden vazgecmek üzereyim:eek: Ilk bebegimde epudral sezeryan oldum..bel agrisi bas agrisi cok cektim..Oyuzden bu sefer genel oliym yatiym kalkiym bitsin dedim ama o saçmalama evresi beni tereddüte düşürdü:eğlence::işsiz: Birde şiddetli agri ile uyanmakta istemiyorum..Peki spinal mi epudral mi olacaksiniz? Benim bu cumartesi sezeryanim olacak ins..ama kararsizim..

Ay vallahi bi brn paranoyaklik yapiyorum diyodum ama :)
Hosuma gitti sizlerinde benim kafamda olmaniz :D
K bakmayin

Canim bende spinal olup bas ve bel agrisi yasadigim icin bunda genel olcam

B
Ameliyata gircem dedi esim
Ay sen yapamazsin kan gorur fenalasirsin hayatim etkilenirsin ben kesilirken diye vazgecirmeye calisiyorum :)

Annem girsin istiyorum sacmalarsam
Saplatsin yuzume bitane :D
Bende aynı korkuları yaşıyordun ne derim diye içerde ayılıyorsun zaten ama sersem oluyorsun ben bağırarak çıktım belim agrıyo iğne yapın diye yalvardım uzun sure

Kizlar yanliz alarm hast. Gittik ebe muayene etti aciklik halen 2 cm kasilmalarda normal bebek indigi icinmis agri siddetlenince insl gel.desi gonderdi hayirlisi dr sojuc bildiri sbh kontrole gelsin dedi ama.esimde bende c tesi gidek.diyoruz suni aanci istemiyorum kendi sancim gelsin oglumda genel anlamda suni oldum bunda ise tamamen aksilik.olmadikca kendi sancimi istiyorjm hayirlisi ile

Hadi bakalim insallah sıklasir

Hadi hayirlisi isallah sıklaşır sancilar rahat kolay bir dogum yaparsin.

Ne guzel olmus darisi basimiza. Normal dogum yapanlar hep cikis anindan bahsediyorlar. Allah nasip eder isallah.

Gozun aydin Allah saglik ve sihhatle buyutmeyi nasip etsin.

Kızlar valla hamilelik zor mor ama bebeğine sağlıkla kavuşmak o kadar güzelmiş ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:

darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına :anne::dua:
Hepinizi çok öpüyorum sabahtan beri aklımda yazmak ama bebişi uyandırıp emzirmeye çalışmak, bir taraftan yürüyüş yapmak derken hiç vakit olmadı. Sancıyı çekip sezaryen oldum diye de üzülmüyorum vardır bunun da bir hikmeti
gozunuz aydin olsun olsun her.iii dogjm.seklide hamd olsj annelige ulastiriyor insani

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle

Gozun aydin tekrardan canim. Masallah ne guzel bir digum hikayesi saglikla biyutun bebisinizi ins
Sagolasin cnm.yanlis alarm
Kızlar hastanede ne dagitacaksiniz gelenlere.
E bebek den cikolata aldim gul.kolayasi koydum yanina esimde tatli yaptircak insl
Herkese iyi akşamlar. Uzun bir süredir takip ediyordum bu grubu. Sonunda ben de yazayım dedim hikayemi. Benim beklenen doğum tarihim 6 aralıktı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu. Doktorum 2 günde bir takip ederek 1 hafta daha bekleyeceğini normal doğum için çatımın uygun olduğunu ve normal doğurmamı istediğini söyledi. Ben de bebekte bir sıkıntı yok diye kabul ettim. 40 hafta bitmesine rağmen ne açıklık ne de yerleşme vardı. Pazar gecesi 40+5te kasıklarıma 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama belimden vurmuyodu ağrısı acaba gerçek sancı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım. Nolur nolmaz diye Yine de gittim duşumu aldım hazırlandım ve hastaneye gittik. 3 cm yakın açılmam varmış nöbetçi doktor yatışı uygun gördü. Ama ilk gebeliğim olduğu için uzun sürebilir dedi. Gece 12 buçukta Odama geçtim sancılar 3-4 dakikada bir gelmeye başladı. Ebe sürekli geldi nst de sancılara baktı saat 5 buçukta epidural istediğimi söyledim açıklığı kontrol etti 7 cm olmuş bu saatten sonra epidurale gerek yok dedi ve doğumhaneye indik. Orda biraz yürüyüş yaptık ebeyle. Saat 7 buçuk gibi kendi doktorum geldi suyumu patlattılar. Biraz daha bekledik. Düşük dozda suni sancı verdi doktorum biraz hızlansın diye. Açıklık tamamlandı masaya geçtik ebenin talimatlarına uydum ve saat 9da kızım kucağımdaydı. 3600 gram 52 cm. Onu kucağınıza almak ve ağlamalarını duymak harika bi duygu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara da bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım
maasallah ne guzel olmus darisi hayirlisi ile.bizlere

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim hakkinda hayirlisi boyleymis sıkıntı etme kendine hem sanci ile sutun inmistir ne guzel allah hayirli evlat etsin hayirla sifa versin sanada insl cabucak toparlan

Kizlar yanliz alarm hast. Gittik ebe muayene etti aciklik halen 2 cm kasilmalarda normal bebek indigi icinmis agri siddetlenince insl gel.desi gonderdi hayirlisi dr sojuc bildiri sbh kontrole gelsin dedi ama.esimde bende c tesi gidek.diyoruz suni aanci istemiyorum kendi sancim gelsin oglumda genel anlamda suni oldum bunda ise tamamen aksilik.olmadikca kendi sancimi istiyorjm hayirlisi ile

gozunuz aydin olsun olsun her.iii dogjm.seklide hamd olsj annelige ulastiriyor insani

Sagolasin cnm.yanlis alarm

E bebek den cikolata aldim gul.kolayasi koydum yanina esimde tatli yaptircak insl
maasallah ne guzel olmus darisi hayirlisi ile.bizlere

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim hakkinda hayirlisi boyleymis sıkıntı etme kendine hem sanci ile sutun inmistir ne guzel allah hayirli evlat etsin hayirla sifa versin sanada insl cabucak toparlan
Merhaba bişi sormak istiyorum Ebebekte hala o çikolatalardan var mı.bir de fiyatı nedir acaba bilgi verebilirmisin canım

Zaten vazgecmeye meilliydim :)
Bu gidisle vazgecicem ben genelden yolun sonu gorunuyor :KK70:

Hayirlisi canim. Ben genel isterim sanirim. Digerini kaldiramam gibi geliyor. Bakicam artik. Daha konusmadim doktorla. Birkez daha sacmalarim nolcak:KK70: Insanlar normal hayatlarinda sacmaliyor. Anestezinin etkisinde sacmalamisiz cok mu:confused:

Hayirlisi canim. Ben genel isterim sanirim. Digerini kaldiramam gibi geliyor. Bakicam artik. Daha konusmadim doktorla. Birkez daha sacmalarim nolcak:KK70: Insanlar normal hayatlarinda sacmaliyor. Anestezinin etkisinde sacmalamisiz cok mu:confused:

Dogru diyosun.
Bikerede icinden geldihi gibi davranalim nolcak yani onadami hakkimiz yok :)

Kızlar ben yarin agda işini halledicem haftaya sezeryan olur büyük ihtimalle. Bebis daha önce gelmeye kalkar diye korkuyorum

Icime attigim okadar cok sey varki gecmisimle alakali.
Dile gelirde patit patir konusurum
Farkli bisey sayiklarim telasi var bendede
Valla bosar kocam beni :KK70:
Ayy ben de aynısını düşünmüştüm burun ameliyatı olacağım sırada ama korktuğum olmadı zaten ayılmadan odaya çıkarmıyorlar ben de ayılma anında sürekli kahkaha atıyordum odada da bir süre daha kahkaha atıp tamamen ayıldım

Dogru diyosun.
Bikerede icinden geldihi gibi davranalim nolcak yani onadami hakkimiz yok :)

Kesinlikle katiliyorum sana :) Bence cok takma kafana. Sen kendi canina bak. Hepimizin hayatinda zor zamanlar oldu. Dogruyu soylemekmi suc :) Koy ver gitsin :) Ayrıca belki akillica laflar edicez yani. Dogim senin hayat senin. Nasil icinden geliyorsa oyle yap.

Kesinlikle katiliyorum sana :) Bence cok takma kafana. Sen kendi canina bak. Hepimizin hayatinda zor zamanlar oldu. Dogruyu soylemekmi suc :) Koy ver gitsin :) Ayrıca belki akillica laflar edicez yani. Dogim senin hayat senin. Nasil icinden geliyorsa oyle yap.

Hay yasa :)
Dogru diyozun canm

Hanimlar hayirli geceleriniz olsun bana musade biraz yorgunluk var
Persembe gecesi uyku haram zaten heycandan
Bari bu gece uyuyabilim
Hadi guzel uykular

Ameliyata gircem dedi esim
Ay sen yapamazsin kan gorur fenalasirsin hayatim etkilenirsin ben kesilirken diye vazgecirmeye calisiyorum :)

Annem girsin istiyorum sacmalarsam
Saplatsin yuzume bitane :KK70:
Kızlar ben gecen sene malesef genel anestezi ile kürtaj olmak Zorunda kaldım amelıyattan sonra hemen odaya almadılar ayılma denen bi yer var orada tuttular ağzımda bişey vardı kendıme gelmeden benı ordan çıkarmadılar kocam benı kapıdan aldığında kendımde gibiydim kı ben devlet hastanesınde oldum diyecegım o ki odaya gelene kadar kendınıze gelimi olursunuz korkmayın Yada dogum yapacağınız yere bi sorun ayılma odasına mı alıyorlar yoksa direkt odaya mı

BENce de üzülme. Doğal sürecinde olmuş doğum. Sancı sütü getiriyor. BELKI senin hemen gelmiştir sütün.
En önemlisi ikinizinde sağlıklı olması
Sağlıklı bebek, sağlıklı anne, Doğumun hedefi olmalı zaten. Gereksiz risk alamazdım iyi ki de almamışım. Süt de Aynen dediğin gibi oldu çok şükür kolostrum ameliyattan hemen sonra geldi, bebeğimi emzirdim uyuduk sonra biraz. Ama yavrum o kadar yorgun ki uyandırıp emzirmek için bazen canını yakmak zorunda kalıyoruz :(

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi tebrik ederim canım, yavrularımız dopumgünüdaş oldular üstelik ikisi de normal isteyen analarına inat sezaryenle dünyaya geldiler, Rabbim ömürlü etsin, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Back