- 10 Temmuz 2016
- 819
- 1.746
- 28
- 35
Hadi odada ayılırsan :))
Ozaman ruhuma el fatiha :)
Isin sakasi bi yana
Hamileligim boyunca kabus gordum.
Gormek istemeyi istemedigim tonlarca ruya. Belkide ondan boyle korkular olustu
Yoksa ne alaka yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi odada ayılırsan :))
Vasfiyeteyzeniz ,
MFHS kizlar bende oyuzden genelden vazgecmek üzereyim
Ilk bebegimde epudral sezeryan oldum..bel agrisi bas agrisi cok cektim..Oyuzden bu sefer genel oliym yatiym kalkiym bitsin dedim ama o saçmalama evresi beni tereddüte düşürdü
Birde şiddetli agri ile uyanmakta istemiyorum..Peki spinal mi epudral mi olacaksiniz? Benim bu cumartesi sezeryanim olacak ins..ama kararsizim..
Bende aynı korkuları yaşıyordun ne derim diye içerde ayılıyorsun zaten ama sersem oluyorsun ben bağırarak çıktım belim agrıyo iğne yapın diye yalvardım uzun sureAmeliyata gircem dedi esim
Ay sen yapamazsin kan gorur fenalasirsin hayatim etkilenirsin ben kesilirken diye vazgecirmeye calisiyorum :)
Annem girsin istiyorum sacmalarsam
Saplatsin yuzume bitane![]()
Hadi bakalim insallah sıklasir
Hadi hayirlisi isallah sıklaşır sancilar rahat kolay bir dogum yaparsin.
Ne guzel olmus darisi basimiza. Normal dogum yapanlar hep cikis anindan bahsediyorlar. Allah nasip eder isallah.
Gozun aydin Allah saglik ve sihhatle buyutmeyi nasip etsin.
gozunuz aydin olsun olsun her.iii dogjm.seklide hamd olsj annelige ulastiriyor insaniKızlar valla hamilelik zor mor ama bebeğine sağlıkla kavuşmak o kadar güzelmiş ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Hepinizi çok öpüyorum sabahtan beri aklımda yazmak ama bebişi uyandırıp emzirmeye çalışmak, bir taraftan yürüyüş yapmak derken hiç vakit olmadı. Sancıyı çekip sezaryen oldum diye de üzülmüyorum vardır bunun da bir hikmeti
Sagolasin cnm.yanlis alarmAllah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle
Gozun aydin tekrardan canim. Masallah ne guzel bir digum hikayesi saglikla biyutun bebisinizi ins
E bebek den cikolata aldim gul.kolayasi koydum yanina esimde tatli yaptircak inslKızlar hastanede ne dagitacaksiniz gelenlere.
maasallah ne guzel olmus darisi hayirlisi ile.bizlereHerkese iyi akşamlar. Uzun bir süredir takip ediyordum bu grubu. Sonunda ben de yazayım dedim hikayemi. Benim beklenen doğum tarihim 6 aralıktı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu. Doktorum 2 günde bir takip ederek 1 hafta daha bekleyeceğini normal doğum için çatımın uygun olduğunu ve normal doğurmamı istediğini söyledi. Ben de bebekte bir sıkıntı yok diye kabul ettim. 40 hafta bitmesine rağmen ne açıklık ne de yerleşme vardı. Pazar gecesi 40+5te kasıklarıma 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama belimden vurmuyodu ağrısı acaba gerçek sancı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım. Nolur nolmaz diye Yine de gittim duşumu aldım hazırlandım ve hastaneye gittik. 3 cm yakın açılmam varmış nöbetçi doktor yatışı uygun gördü. Ama ilk gebeliğim olduğu için uzun sürebilir dedi. Gece 12 buçukta Odama geçtim sancılar 3-4 dakikada bir gelmeye başladı. Ebe sürekli geldi nst de sancılara baktı saat 5 buçukta epidural istediğimi söyledim açıklığı kontrol etti 7 cm olmuş bu saatten sonra epidurale gerek yok dedi ve doğumhaneye indik. Orda biraz yürüyüş yaptık ebeyle. Saat 7 buçuk gibi kendi doktorum geldi suyumu patlattılar. Biraz daha bekledik. Düşük dozda suni sancı verdi doktorum biraz hızlansın diye. Açıklık tamamlandı masaya geçtik ebenin talimatlarına uydum ve saat 9da kızım kucağımdaydı. 3600 gram 52 cm. Onu kucağınıza almak ve ağlamalarını duymak harika bi duygu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara da bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım
Kizlar cok guzel bir konuya deginmissinizUyanirken hatirlamiyorum ama anestezi uzmani beni uyuturken sohbet ediyorduk. Bana birseyler soruyordu ben de cevap veriyordum. Bi yerden sonra film koptu sacmalamaya basladim ve ne dedigimi hala hatırlıyorum.
![]()
B
Bende aynı korkuları yaşıyordun ne derim diye içerde ayılıyorsun zaten ama sersem oluyorsun ben bağırarak çıktım belim agrıyo iğne yapın diye yalvardım uzun sure
Yani canim dedigin seylerin farkinda oluyomusun benim icin bu onemli :)
Malesef kendime gelince ne dedigimin farkindaydim. Caktirma![]()
Merhaba bişi sormak istiyorum Ebebekte hala o çikolatalardan var mı.bir de fiyatı nedir acaba bilgi verebilirmisin canımKizlar yanliz alarm hast. Gittik ebe muayene etti aciklik halen 2 cm kasilmalarda normal bebek indigi icinmis agri siddetlenince insl gel.desi gonderdi hayirlisi dr sojuc bildiri sbh kontrole gelsin dedi ama.esimde bende c tesi gidek.diyoruz suni aanci istemiyorum kendi sancim gelsin oglumda genel anlamda suni oldum bunda ise tamamen aksilik.olmadikca kendi sancimi istiyorjm hayirlisi ile
gozunuz aydin olsun olsun her.iii dogjm.seklide hamd olsj annelige ulastiriyor insani
Sagolasin cnm.yanlis alarm
E bebek den cikolata aldim gul.kolayasi koydum yanina esimde tatli yaptircak insl
maasallah ne guzel olmus darisi hayirlisi ile.bizlere
Ediz Enesin Annesi canim hakkinda hayirlisi boyleymis sıkıntı etme kendine hem sanci ile sutun inmistir ne guzel allah hayirli evlat etsin hayirla sifa versin sanada insl cabucak toparlan
Zaten vazgecmeye meilliydim :)
Bu gidisle vazgecicem ben genelden yolun sonu gorunuyor![]()
Hayirlisi canim. Ben genel isterim sanirim. Digerini kaldiramam gibi geliyor. Bakicam artik. Daha konusmadim doktorla. Birkez daha sacmalarim nolcakInsanlar normal hayatlarinda sacmaliyor. Anestezinin etkisinde sacmalamisiz cok mu
![]()
Ayy ben de aynısını düşünmüştüm burun ameliyatı olacağım sırada ama korktuğum olmadı zaten ayılmadan odaya çıkarmıyorlar ben de ayılma anında sürekli kahkaha atıyordum odada da bir süre daha kahkaha atıp tamamen ayıldımIcime attigim okadar cok sey varki gecmisimle alakali.
Dile gelirde patit patir konusurum
Farkli bisey sayiklarim telasi var bendede
Valla bosar kocam beni![]()
Dogru diyosun.
Bikerede icinden geldihi gibi davranalim nolcak yani onadami hakkimiz yok :)
Kesinlikle katiliyorum sana :) Bence cok takma kafana. Sen kendi canina bak. Hepimizin hayatinda zor zamanlar oldu. Dogruyu soylemekmi suc :) Koy ver gitsin :) Ayrıca belki akillica laflar edicez yani. Dogim senin hayat senin. Nasil icinden geliyorsa oyle yap.
Kızlar ben gecen sene malesef genel anestezi ile kürtaj olmak Zorunda kaldım amelıyattan sonra hemen odaya almadılar ayılma denen bi yer var orada tuttular ağzımda bişey vardı kendıme gelmeden benı ordan çıkarmadılar kocam benı kapıdan aldığında kendımde gibiydim kı ben devlet hastanesınde oldum diyecegım o ki odaya gelene kadar kendınıze gelimi olursunuz korkmayın Yada dogum yapacağınız yere bi sorun ayılma odasına mı alıyorlar yoksa direkt odaya mıAmeliyata gircem dedi esim
Ay sen yapamazsin kan gorur fenalasirsin hayatim etkilenirsin ben kesilirken diye vazgecirmeye calisiyorum :)
Annem girsin istiyorum sacmalarsam
Saplatsin yuzume bitane![]()
Sağlıklı bebek, sağlıklı anne, Doğumun hedefi olmalı zaten. Gereksiz risk alamazdım iyi ki de almamışım. Süt de Aynen dediğin gibi oldu çok şükür kolostrum ameliyattan hemen sonra geldi, bebeğimi emzirdim uyuduk sonra biraz. Ama yavrum o kadar yorgun ki uyandırıp emzirmek için bazen canını yakmak zorunda kalıyoruzBENce de üzülme. Doğal sürecinde olmuş doğum. Sancı sütü getiriyor. BELKI senin hemen gelmiştir sütün.
En önemlisi ikinizinde sağlıklı olması