- 25 Şubat 2015
- 397
- 394
- 43
Hadi hayirlisi isallah sıklaşır sancilar rahat kolay bir dogum yaparsin.Kizlar 1 st dir 10 dk 20 dk dk karisik sancim.var dua edin lutfen duzene girsin de doguram hayirlisi ile
Acilmam artsin dun 2 cm.di
Ne guzel olmus darisi basimiza. Normal dogum yapanlar hep cikis anindan bahsediyorlar. Allah nasip eder isallah.Ben size doğum hikayemi paylaşayım o zaman:)
Ctesi kasılmalarla gittim sancı çıktı deyip doktor yatış verdi. Muayenede hiç açıklık yoktu rahim ağzı baya geride dedi. Gece boyu kasılmalarım arttı 1cm oldu sonra 2 saat sonra filan 2 cm oldu doktor yavas ilerledigini söyledi. Sezeryan ihtimalini de söylediler. 2 cm den sonrası cabuk ilerledi. Sabah karsı 4:30 gibi 5 cm olmstu açıklık doktor suyu gelmek üzere patlatalım hızlansın dedi. Suyumu patlattılar sonra açılma hızlandı. 7cm derken sabah 7:30 gibi 9 cm oldu. 1 saat icinde 10 cm e ulastı ve doğum haneye alındım. Ebenin talimatlarını dinleyerk az kesi ve dikişle saat 9da kızımı kucakladım. Onun cıkıs anı mükemmel bir histi. Epidural vs almadan tamamen doğal doğum yaptım. Bu arada arkadaslar gercekten doğum sancısı geldiginde anlıyormusuz. Hayatımızda anca doğumda yasayabilcegimiz birşeymiş. İşte bu da benim doğum hikayem. Bu arada su an cok rahatım ayaktayım. Yaşanması gereken bir deneyim
Gozun aydin Allah saglik ve sihhatle buyutmeyi nasip etsin.Kızlar hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim :) ben dün gece hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı, gece 4 e kadar sancı çektim 7 cm olmuştu açıklığım, Doğum da güzel ilerliyordu ama bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı nst de. Doktorumuz kararı bize bıraktı eşim de bende risk almak istemedik, 05.02 de epidural sezaryenle 3090 gr 51 cm olarak doğdu kızımız. Çok şükür sağlıklı. Ben bugün biraz Yorgunum, ağrım da var, yarın çıkacağız inşallah hastaneden. Geçmişi okumakta zorlandım alıntı yapmadığım arkadaşım varsa helal etsin hakkını, darısı bekleyenlere inşallah