Istanbuldami tuttunuz acaba hastanenin kendi fotocusumu.. bendende sadece cekim icin 400 tl istediler ama hic baski yok dvd sadece medicana istanbulda..Ben tuttum cnm albüm yaptırıyorum ama ..dvd şeklinde vericek fotoları bir de bi tane poster 300 tl. Albüm u kendim yaparım diye düşündüm sonra .albümle 500_600 civari
Çikolata ne yapicaksin cnm bir de şerbetligi nerden aldin çok güzel hepsiEki Görüntüle 1924545 Eki Görüntüle 1924532 Eki Görüntüle 1924532
Bugun annem bardaklarimla tepsimi susledi.
Kucuk kavanoza mavi gri badem sekeri koycaz.
Annem elmali kurabiye yapicak serbetin yaninda ikram etmek icin.
Ayrica yarin kolonyalarim ve cikolatalarim elime gelicek
Hastahane icin baska bi sus yapmicam.
Mevludumde yasin tesbih ve lavanta kesesi dagitmayi dusunuyorum
Hastanenin kendi fotocusu cnm.medipol bagcilarIstanbuldami tuttunuz acaba hastanenin kendi fotocusumu.. bendende sadece cekim icin 400 tl istediler ama hic baski yok dvd sadece medicana istanbulda..
Çikolata ne yapicaksin cnm bir de şerbetligi nerden aldin çok güzel hepsi
Bende oyle yapayim baski olmasin sadece cekim yapsin ben bastiririm sonradan.. sezeryan miydi sizinHastanenin kendi fotocusu cnm.medipol bagcilar
Top kek ev yapimiKızlar hastanede ne dagitacaksiniz gelenlere.
Kizlar hepinizze cok tesekkur ederim. Dualarini eksik etmeyenlerdende allah razi olsun.. bn hic guzel haberlerle gelemedim malesef. Biz dun geceden burdaydik bliosunuz sanci falan gelmedi. Sabah 6 da lavman yapildi. 7 de sanci takildi. Daha bi tek damla gelmeye basladiki bn kendimden gecmeye basladim. . Neyse hhohlaya pohlaya biraz bagira 5 saati gecirdim bu arada 2 sefer falanda muayenm yapildi acilma ayniydi gecirdigim kanamada cabasi. Saat oldu oglen 12 dr geldi acilmaya bakti 5 saattir hala 3 cm. Bn artik dayanamaz durumlarda .. dedik birlikte dr la bu sekilde sonuc cok zor. Olur ama normalinden cok daha yavas acilio dedi. Yani 2 kat fazla cekiodum herseyi. Hayir dedim istemiorum artik bitsin bu cile goturun dedim sezeryana. Zorunlu sezeryanlaa 12 de alindim. Bayiltin uyutun beni die bagriodm en son gittim sonra. Oglum cok iyi 3650gr 52 cm masallahi var . Bnmde agrim var tabi dikis yerlerim cok agrio. Ilk kalkiisi yaptim ama dik duramadim. Yanmayla agri birlikte agrim var suan. .. bnden haberler bole kizlar.
Sezeryan cnmBende oyle yapayim baski olmasin sadece cekim yapsin ben bastiririm sonradan.. sezeryan miydi sizin
Ne güzel olmuş. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Herkese iyi akşamlar. Uzun bir süredir takip ediyordum bu grubu. Sonunda ben de yazayım dedim hikayemi. Benim beklenen doğum tarihim 6 aralıktı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu. Doktorum 2 günde bir takip ederek 1 hafta daha bekleyeceğini normal doğum için çatımın uygun olduğunu ve normal doğurmamı istediğini söyledi. Ben de bebekte bir sıkıntı yok diye kabul ettim. 40 hafta bitmesine rağmen ne açıklık ne de yerleşme vardı. Pazar gecesi 40+5te kasıklarıma 5 dakikada bir sancı girmeye başladı ama belimden vurmuyodu ağrısı acaba gerçek sancı mı yoksa yalancı sancı mı emin olamadım. Nolur nolmaz diye Yine de gittim duşumu aldım hazırlandım ve hastaneye gittik. 3 cm yakın açılmam varmış nöbetçi doktor yatışı uygun gördü. Ama ilk gebeliğim olduğu için uzun sürebilir dedi. Gece 12 buçukta Odama geçtim sancılar 3-4 dakikada bir gelmeye başladı. Ebe sürekli geldi nst de sancılara baktı saat 5 buçukta epidural istediğimi söyledim açıklığı kontrol etti 7 cm olmuş bu saatten sonra epidurale gerek yok dedi ve doğumhaneye indik. Orda biraz yürüyüş yaptık ebeyle. Saat 7 buçuk gibi kendi doktorum geldi suyumu patlattılar. Biraz daha bekledik. Düşük dozda suni sancı verdi doktorum biraz hızlansın diye. Açıklık tamamlandı masaya geçtik ebenin talimatlarına uydum ve saat 9da kızım kucağımdaydı. 3600 gram 52 cm. Onu kucağınıza almak ve ağlamalarını duymak harika bi duygu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlara da bir avazda kucaklarına almayı nasip etsin. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım
Hanımlar anestezi hakkında sunu söyleyim. Anestezi herkeste farklı etki oluşturuyor. Bazısı genel anesteziyi çok rahat atarken bazısı iki gün kusuyor. Bazısı sıkıntısız uyanırken bazısı ağrılı uyanıyor. Epidral anestezide aynı şekilde bazısı hiç ağrı hissetmezken bazısı baş bazısı boyun ağrısıyla uyanıyor. Bunlar nelere bağlı
-hastanın sigara alkol kullanımı
-anestezi uzmanının becerisi
-verilen ilacın dozu
-verilen ilacın kalitesi
-kişinin vücudunun verdiği tepki...
Bunun gibi bir sürü sebebe bağlı olduğundan kendinizi belli bi duruma şartlamayın. Anestezi uzmanıyla mutlaka görüşşün yapılacak testleri yaptırın vE kendinizi bırakın. Ne çıkarsa şansımıza :)
İşte o korku bende de var ayılırken saçma bişi dersem diye :) sırf o yüzden genel olmayı düşünmüyorum :)))Kizimda spinal oldjm canm
Bunda genel olcam
Hep aklimda ne kadar surede kalkarim sorusu var.
Bide sacma sapan bisey soylerim korkusu :)
İşte o korku bende de var ayılırken saçma bişi dersem diye :) sırf o yüzden genel olmayı düşünmüyorum :)))
Resmen ayni seyleri düşünmüşüz :)))) insanın korktuğu da balına gelir ya bilinç altıma yerleşti kesin sayıklarken döksrm herşeyi ortaya :)Icime attigim okadar cok sey varki gecmisimle alakali.
Dile gelirde patit patir konusurum
Farkli bisey sayiklarim telasi var bendede
Valla bosar kocam beni
Resmen ayni seyleri düşünmüşüz :)))) insanın korktuğu da balına gelir ya bilinç altıma yerleşti kesin sayıklarken döksrm herşeyi ortaya :)
Hadi odada ayılırsan :))Ameliyata gircem dedi esim
Ay sen yapamazsin kan gorur fenalasirsin hayatim etkilenirsin ben kesilirken diye vazgecirmeye calisiyorum :)
Annem girsin istiyorum sacmalarsam
Saplatsin yuzume bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?