2016 Aralık Anneleri

Kizlar 1 st dir 10 dk 20 dk dk karisik sancim.var dua edin lutfen duzene girsin de doguram hayirlisi ile
Acilmam artsin dun 2 cm.di
Hadi hayirlisi isallah sıklaşır sancilar rahat kolay bir dogum yaparsin.
Ne guzel olmus darisi basimiza. Normal dogum yapanlar hep cikis anindan bahsediyorlar. Allah nasip eder isallah.
Gozun aydin Allah saglik ve sihhatle buyutmeyi nasip etsin.

Kızlar valla hamilelik zor mor ama bebeğine sağlıkla kavuşmak o kadar güzelmiş ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Hepinizi çok öpüyorum sabahtan beri aklımda yazmak ama bebişi uyandırıp emzirmeye çalışmak, bir taraftan yürüyüş yapmak derken hiç vakit olmadı. Sancıyı çekip sezaryen oldum diye de üzülmüyorum vardır bunun da bir hikmeti

Hanımlar doğum şeklini biraz fazla kafanıza takıyorsunuz kendi kendinize problem yapıyorsunuz. Eskiden sezeryan mı varmış diyenlere bakmayın. Eskiden Doğumda anne yada çocuklar ölüyormuş sebebi ne sakıncalı durumlar. Sonuçta buda bir Doğum sekli. Normal doğuran da anne oluyor sezeryan olan da :)

Canim oh hafi gozun aydin.
Hic bozma moralini
Masallah bebisin cok guzel dogmus
Olcak bi sure agrin ama miskokulunu kokla gecer.
kayisi hosafi tuket
dere otu ye sut yapar
bol su ic canim.
allah sana bagislasin pasani

Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz?
Ben başta prima premium care kullandım pişik yaptı kızımda, hastanede olduğum için farklı bir bez bulamayıp molfix kullandım başta hiçbir sıkıntısı yoktu ama ne zaman 2 numaraya geçtik o da bacaklarında kızarıklık yapmaya başladı.
Bize bir tavsiyeniz olur mu acaba?

Hadi bakalim.o zaman gec dogsun diye hicbir iş yapma yat yuruyus yapma:)))

Kesinlikle ayni fikirdeyim. Sezeryani cok zor yasayanlar var ama normal dogumu da cok zor yasayanlar var. Gecen hafta normal dogumda israr edildigi icin su an tek kolu calismayan bir bebek vardi haberlerde. Hersey kusursuzsa normal dogum en guzeli tabiki ama ne anneyi ne bebegi riske atmaya degmez. Kaldiki normal dogum gibi sezeryan acisi yasayanlar var. Bunyesel bunlar. Onemli olan bebis saglikla gelsinde gerisi muhim degil.

BENce de üzülme. Doğal sürecinde olmuş doğum. Sancı sütü getiriyor. BELKI senin hemen gelmiştir sütün.
En önemlisi ikinizinde sağlıklı olması

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun. Rabbim sanada acil sifalar versin insallah

prima premium carein pişik yaptığını hiç duymamıştım. Bebeğe göre fark ediyor demek. Ben prima yeşil paket kullanıyorum, (yeni bebek) memnunum. Hastanede can bebe hediye edildi 10 tane pek sevmedim. Huggiesden de memnun kalmıştım. BEYaz paket yeni doğanı da çıkmış.

BI de hangi ıslak mendili kullanıyorsun, belki ondandır. Huggies pure yenidoğan mendili de çok güzel...

Canim cok Tebrik ederim Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Sana da acil sifalar insallah

Canım ben pamuk ve su kullanıyordum prima kullanırken şimdi de huggies pure kullanmaya başladım. Alerji yaptı bizde premium care aldığım tüm paketleri hastanenin yoğun bakımına bıraktım hatta.
Prima yeşil paket deniyebilirim aslında.

Narcoleptic insomniac canım ıslak mendil mi kullanıyorsun

Ediz Enesin Annesi catuke kuzlar cok sevindim ne mutlu saglikla kucaginiza almissiniz bebeklerinizi gozunuz aydin. Biz normal olsun sezeryan olsun diye dert ediyoz kendimize ama bakalim bebis nasil gelmek istiyor? Rabbimhakkimizda hayirlisini versin. Demek ki en hayirlisi buymus. Onemli olan sizin de bebislerinizinde saglikla dunyaya gelmesi. Cok sukur o yuzden sizin icin de cok mutlu oldum. Gule gule buyutun

Kizlar 1 st dir 10 dk 20 dk dk karisik sancim.var dua edin lutfen duzene girsin de doguram hayirlisi ile
Acilmam artsin dun 2 cm.di

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle

Gozun aydin tekrardan canim. Masallah ne guzel bir digum hikayesi saglikla biyutun bebisinizi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…