2016 Aralık Anneleri

Kesinlikle katılıyorum :işsiz: uykusuzluk ve sabır rekoru kırıyorum:KK14:
Yaaa yaaa
Hiç demee

Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Hadi hayırlı haberlerle canım

Ben de her gün veriyorum cnm ama genelde çok zorlandığı saati tercih ediyorum bir de yemeklerine kimyon at cnm
Ben kimyon kaynatıp bebeğe 1 çay kaşığı veriyorum
Geri kalanını kendim içiyorum

sunflower sunflower
hayirli olsun buarada yeni fark ettim dogmus yavrusun.
aralari okuyamadim bugun.
gozun aydin.

bol bebisli bi hafta okcak bu hafta sanirim

Sagol cnm herkese tek tek cevap yazamadım malum hem kendimle hem bebekle uğraşıyorum. Artik darısı bekleyen herkesin basina

Canlar sanci esnasinda bebek hareketleri nasil oluyor ? Benim gece sancim vardi simdide ara ara sancim var ama bebegim hareketsiz gibime geldi. Ya i cok hafif hissediyorum hareketlerini. Daha dun deli gibi tepiniyordu. Bilemedim:110:

bende kullaniorum benim doktoruma ozellikle sordum epidural yapicaz dedi zaten normal dogum da yaptirmayi istiodu bana ben okuduklarimdan dolayi cesaret edemedim,sizin doktormu cok garantici benimkimicok bastan savio anlamadim. Bende bi yerde okumstum eiduralin riskli oldugunu kan sulandirici kullanirken ama benimki yok bi sakincqsi dio ne yapacam bilemiyorum yani
Doktoruna guven bisey olmaz benim genel işime geldi israr etmedim epudrolden korktum biraz stres yaparim diye. Anestezi doktoruyla ilgili doktor karismiyor cok beni anesteziciye gonderdi epudrol mu istiyosun dedi en risksiz hangisiyse dedik ozaman genel yapalim dedi

Doğum yapanlar neden yazmiyorsnz. Bilgilendirme amaçlı
Ben şöyle şöyle'yaptım siz şöyle yapın demeniz bize yol gösterir uzak kalmayın burdan:KK43:
Cnm doğum yapalı 18 gün oldu kesinlikle doğum olmadan göğüs uçlarına krem sür o kadar kötü yara oldu ki hala geçmedi. Ne kremler sürdüm kalkan kullandım ama fayda etmedi. Göğüs kalkanı doğuma gitmeden çantanda olsun mutlaka yara olmadan kullan. Sezaryenden çekmedim bu göğüs yarasından çektiğim kadar :(

Cnm doğum yapalı 18 gün oldu kesinlikle doğum olmadan göğüs uçlarına krem sür o kadar kötü yara oldu ki hala geçmedi. Ne kremler sürdüm kalkan kullandım ama fayda etmedi. Göğüs kalkanı doğuma gitmeden çantanda olsun mutlaka yara olmadan kullan. Sezaryenden çekmedim bu göğüs yarasından çektiğim kadar :KK43:
Lansinoh krem cok iyi gelior diyorlar denednz mi

göğüs yarası için ben ilk emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğüslerime bastım sonra göğüslerimi yıkadım güzelce şimdiye kadar sadece 1 kere kızardı biraz onda da 2 kere hindistancevizi yağı sürdüm. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum sıkıntım yok:nazar:

göğüs yarası için ben ilk emzirmeden önce soğanı ikiye kesip göğüslerime bastım sonra göğüslerimi yıkadım güzelce şimdiye kadar sadece 1 kere kızardı biraz onda da 2 kere hindistancevizi yağı sürdüm. Şuan hiçbir şey kullanmıyorum sıkıntım yok:nazar:

Canim dogumdan cikincami yaptin? Ve kac dakika kaldi gogsunde?

Ne guzel isallah benim oglusumda bekler gununu gecirir 4 ocak istiyorum bende.

Ben o fikirdeyim aslinda. Suni sanci da cok zor sezeryan da zor tabi ama. Birde 2side dogal degil zaten o zaman bebekte zorlanmasin. Birde doktorum vajinal bakterileri sezeryanda da bebege surduklerini ve ilk asilamanin o sekilde yapildigini soylediginden beri sezeryanada cok uzak degilim. Ama tabiki bunlar cok kisisel tercihler. Ayrica bunyesel farklar. Guzel ve kotu normal dogumlar gene guzel ve kotu sezeryanlar var.
Neden 4 ocak

Ay o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar
Kendini bilmezler
Oglumda anci eanasinda yaptim hep hamd olsun yara va bir k3z oldu gene sogan surdum sukur gecti gitti
Canim dogumdan cikincami yaptin? Ve kac dakika kaldi gogsunde?
dk muhimdegil aklin ageldikce ve ozellikle sanci aninda surmen super ise yariyor

Back