2016 Aralık Anneleri

Korkma canım ebeyi dinleme belki senin sancın hafiftir. Annemin benim doğumum sırasında sinek ısırığı gibi bir sancısı olmuş ki ağrı eşiği çok düşüktür annemin.
Anladim cnm insallah bnmde oledir bakalim. Acilmaz die cok korkuyorum dr um geldi az once 12 den sonra bse yeme dedi suyun ne zaman geldi dedi 2 ydi dedim o zaman gece 2 gbi sancilarinin artmasini bekliorum dedi. Olmazsada 6 da lavman yapilip sanci takilck saatte 1 cm acilma beklicz en gec yarin 2 3 e dogurursun dedi. Gecede 12 de antibiyotik yapckmjs.

Cok saol.cnm.ins oledir. Tekrar acikliga bakilmadi 2 3 sattte bi nst baglancm.

Ben heycanlandim bugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/
Oyle deniyor ama agda yaptirip doguran var mi bilemiyorum. Ama oyle bir inanis var.
1 saat icinde annede kendine geliyor. Bebek ilk 10 dakikada cikiyor. Genelde sonrasinda hep uykulu gibi oluyormus insan.

Bende 30.12 40+0 tarihi ama gunu gecsin ve 4 ocakta gelsin istiyorum. Kismet tabi hayirlisi.
Benim oglanin yuzude karnima bakiyor. Doktor saga donerek yat dedi. Bakalim daha zaman var doner belki. Eve gelince internetten arastirdim da bu pozisyonda normal dogum hem sancili hem uzun surermis. Annede bebekte "hasat olur" yaziyordu hatta. Ama bebekler son anda bile donebiliyormus. Bakalim hayirlisi gercekten. O saglikla gelsinde. Ben normal dogum taraftariyim aslinda ama bir sorun olmasi durumunda sezeryanada uzak degilim normal diye diretemem.

Ediz Enesin Annesi catuke sizlerden haber bekliyorum. Hayirlisi isallah.

Cok saol.cnm.ins oledir. Tekrar acikliga bakilmadi 2 3 sattte bi nst baglancm.
Canim gozun aydin. Insallah Bir an once kirtulursun. Inan cok istiyorum bir an once dogurmani hayirlisiyla insallah sancilarinda gelir. Gelnesse zaten epidural ve suni sanci. Benimkisi oyle oldu

Canim gozun aydin. Insallah Bir an once kirtulursun. Inan cok istiyorum bir an once dogurmani hayirlisiyla insallah sancilarinda gelir. Gelnesse zaten epidural ve suni sanci. Benimkisi oyle oldu
Saoll kuzuummm sonunda bnde yolun sonuna geldim :)) epidural almicm kuzum

Canim hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl
hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemizi

Kizlar ikinizde insallah sag salim bir nefeste kurtulun. Bizede dua edin bende yavruma kavusayim insallah

Kolaylıkla sağlıkla çarçabuk gelsin kuzun inşallah.
Tüm doğum sürecine girmiş arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. @suzan6638 Ediz Enesin Annesi

catuke canim Allah yardimcin olsun. Su an ne durumdasin? Su gibi kolay hizli bi dogumun olur insalkah. Firsat buldukca bizi de haberdar et olurmu dualarimiz seninle

Hepinizden Allah razı olsun kızlar, darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırlı ve en kısa zamanda o kadar rahatladım ki anlatamam :)

Doktordan geldik :) ultrasonda da iyice inmiş başı, bu gece de gelebilir üç günü de bulabilir dedi. Evde sancıları takip edeceğiz, 5 dk ya düşene kadar. Ya da su gelirse arayacağız. Telefona contraction Times diye bir uygulama indirdim, arasıra 6-7 dk aralara kadar düştü ama sadece kasılma var, ağrı çok hafif oluyor. Ne Zaman gelecek kestiremiyorum ama her şey yolunda olduğu için kafam çok rahat :) normal doğumla ilgili şu an bir engel yok, epidural almanı öneririm zaten düşük doz yaparız ıkınmanı engellemez ama sen bilirsin karar senin dedi, bakalım o an geldiğinde ben ne isteyeceğim

Bizimkiler de bugün geldi, annemler gelmeden halletmek istedim temizliği Sağ olsun eşim çok yardım etti
Evet genel olacak canım, seninki nasıl

Oğlanlar öyle oluyor. Oğlan çocuk geç doğar derler. Benim oğlumda 41+6da dürte dürte zor geldi. :)
Darisi bizimkinin basina

Zaten haftasina gore minik gidiyor. Kalsin karinda buyusun. Ama benim doktor laf arasinda 40tan sonra cok kalmasini istemem dedi. Yani sanirim 40 sonrasina sezeryan onerisi olabilir. 41+6 baya beklemissiniz siz. Suniylemi geldi?

Bizimkiler de bugün geldi, annemler gelmeden halletmek istedim temizliği Sağ olsun eşim çok yardım etti
Evet genel olacak canım, seninki nasıl

Benimde genel olcak.
Kac dk ya kendime gelicem onun derdi sardi.
Kisiden kisiye degisiyormus diye duydum.
Ilkkez anestesi alcam bebisi cok bekletmeden kendime gelebilirim insallah

Merhaba arkadaşlar ben burayi cok gec kesfettim allah tum hamileleri bir avazda hayirlisiyla kurtarsin bende cuma doktora gidicem sezeryanla dogum yapicam belden asagi 20sine gun verdi sonra cuma gel dedi erken alabilirim dedi arkadaslar birde bebisleriniz kac kilo benimki 35+5te 2600 dedi doktor canin sıkıldı baska doktora gittim 36+2 de baska doktor 3175 gram dedi arada ucurum var saglikki oksun hersey den önemlisi ama azicik kilosu olsun bakimi kolay olsun aranızda başka sezeryan olacak varmi

Ediz Enesin Annesi catuke canlarim insallah guzel haberler yazariz, bende yarin doktora gidicem bakalim suni ilemi baslatacak. Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Hayirlisi olsun bebegim ins hepimiz kurtulalim bnde yatiorum iste 2 de suyum gelmeye basladi gece 2 ye sancinin gelmesini bekliorum dedi gelmezsede gece 2 de zaten antibiyotij vurcklar. Sabahda 6 da lavmandan sonra sanci takilck en gec ikinledigin 2 ye dogar dedi. Ins suniye kalmadan gelir sanci ama suan bos yatiorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…