- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Anladim cnm insallah bnmde oledir bakalim. Acilmaz die cok korkuyorumKorkma canım ebeyi dinleme belki senin sancın hafiftir. Annemin benim doğumum sırasında sinek ısırığı gibi bir sancısı olmuş ki ağrı eşiği çok düşüktür annemin.
Cok saol.cnm.ins oledir. Tekrar acikliga bakilmadi 2 3 sattte bi nst baglancm.Ediz Enesin Annesi canim yazdigini simdi gordum kendi suyum gelmis gibi cok sevindim. Allah yardimcin olsun, hersey gonlnce ve kolayca olsun. Bu arada yuksek sancin olcak diyebisey yok sen kimseye bakna. Boylece az agriyla digurursun ins. Dualarimiz seninle canim. Opuyorum
Oyle deniyor ama agda yaptirip doguran var mi bilemiyorum. Ama oyle bir inanis var.Ben heycanlandimbugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/
1 saat icinde annede kendine geliyor. Bebek ilk 10 dakikada cikiyor. Genelde sonrasinda hep uykulu gibi oluyormus insan.Merhaba kızlar.
Ben 36+5 günlüğüm tahmini doğm tarihi 4 ocak. ocak ayını takip ediyordum ama benim vulvada varis oluştu. haftaya netleşecek doğum şeklim. ama ben korkuyorum normalde damar patlaması olur die. sezeryan ile ilgili olan arkadaşlardan genel aneztezi olan var mı? sadece uyanma süresini merak ediyorum.bayılınca 5 dk da çocuğu çıkarıyorlar filan ama acaba anne ne kadar sürede ayılıyor? bilgisi olan var mı
Benim oglanin yuzude karnima bakiyor. Doktor saga donerek yat dedi. Bakalim daha zaman var doner belki. Eve gelince internetten arastirdim da bu pozisyonda normal dogum hem sancili hem uzun surermis. Annede bebekte "hasat olur" yaziyordu hatta. Ama bebekler son anda bile donebiliyormus. Bakalim hayirlisi gercekten. O saglikla gelsinde. Ben normal dogum taraftariyim aslinda ama bir sorun olmasi durumunda sezeryanada uzak degilim normal diye diretemem.Kizlar bn doktora geldim aciklik halen 3cm sanci bekliyecegiz dedi.. Nst de iyi sanci war ama iste yeterli degil siddeti...
41e kadar sanci bekleriz sonra mudahale ederz dedi suni sanci falan...
Bebegin basi asagidaymis ancak yuzu bize dönukmus.. iste yerlesmesi ve yuzunu bize ters donmesi lazim oda sanciyla olacak dedi .. Bekleyecegiz yani...(
hemsirem gunde 3 hurna ye sbh ogle aksam; yuruyus yap bir de gunde 1-2 kez gogus uclarina masaj yap dedi bakiyim deneyecegim
Hayirlisi :)
Bu soz de sloganim oldu artk :)
Canim gozun aydin. Insallah Bir an once kirtulursun. Inan cok istiyorum bir an once dogurmaniCok saol.cnm.ins oledir. Tekrar acikliga bakilmadi 2 3 sattte bi nst baglancm.
Saoll kuzuummm sonunda bnde yolun sonuna geldim :)) epidural almicm kuzumCanim gozun aydin. Insallah Bir an once kirtulursun. Inan cok istiyorum bir an once dogurmanihayirlisiyla insallah sancilarinda gelir. Gelnesse zaten epidural ve suni sanci. Benimkisi oyle oldu
Canim hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl
hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemizi
Kizlar ikinizde insallah sag salim bir nefeste kurtulun. Bizede dua edin bende yavruma kavusayim insallah
catuke canım çoook sevindim nisanının gelmesine. Allah m en güzel şekilde doğumlar nasip etsin. Artık doğurduk mesajları artar. Cook heyecanlı yaa.
Bize de dua edin ne olur. Hafif sancılarım var gibi ben de normal istiyorum.
Kolaylıkla sağlıkla çarçabuk gelsin kuzun inşallah.
Tüm doğum sürecine girmiş arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. @suzan6638Ediz Enesin Annesi
catuke canim Allah yardimcin olsun. Su an ne durumdasin? Su gibi kolay hizli bi dogumun olur insalkah. Firsat buldukca bizi de haberdar et olurmu dualarimiz seninle
Oyle deniyor ama agda yaptirip doguran var mi bilemiyorum. Ama oyle bir inanis var.
1 saat icinde annede kendine geliyor. Bebek ilk 10 dakikada cikiyor. Genelde sonrasinda hep uykulu gibi oluyormus insan.
Bende 30.12 40+0 tarihi ama gunu gecsin ve 4 ocakta gelsin istiyorum. Kismet tabi hayirlisi.
Benim oglanin yuzude karnima bakiyor. Doktor saga donerek yat dedi. Bakalim daha zaman var doner belki. Eve gelince internetten arastirdim da bu pozisyonda normal dogum hem sancili hem uzun surermis. Annede bebekte "hasat olur" yaziyordu hatta. Ama bebekler son anda bile donebiliyormus. Bakalim hayirlisi gercekten. O saglikla gelsinde. Ben normal dogum taraftariyim aslinda ama bir sorun olmasi durumunda sezeryanada uzak degilim normal diye diretemem.
Ediz Enesin Annesi catuke sizlerden haber bekliyorum. Hayirlisi isallah.
Oğlanlar öyle oluyor. Oğlan çocuk geç doğar derler. Benim oğlumda 41+6da dürte dürte zor geldi. :)Takvimsiz kaldim minik oglum. Sen gelmez oldun
Bende senin gibi temizlige vurdum kendimi aksamlari evi derliyip toplayip yatiyorum.
Heran hersey olabilir diye.
Yarin yardimci gelcek genel temizligime.
Sali gununden evi terk etcem enneme gecicem kizim birden bire niye anneannede yanliz yattim ben demesin diye sezeryana annemlerden gidicem.
Benimde asiri bel agrim var son 1 haftadir
Zaten asagida olan karnim iyice yerlerde.
Hayirlisi bakalim
Genel mi olucaktin sen canm
Darisi bizimkinin basinaOğlanlar öyle oluyor. Oğlan çocuk geç doğar derler. Benim oğlumda 41+6da dürte dürte zor geldi. :)
İnşallah canım dualarımız hepimiz için, Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımızı da göstersin hayırla hepimize :)Ediz Enesin Annesi catuke canlarim insallah guzel haberler yazariz, bende yarin doktora gidicem bakalim suni ilemi baslatacak. Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Bizimkiler de bugün geldi, annemler gelmeden halletmek istedim temizliği Sağ olsun eşim çok yardım etti
Evet genel olacak canım, seninki nasıl
Insallah canim senide kurtarsin allah. Bnde sanci bekliorum haha :)Ediz Enesin Annesi canım takipteyim, Allah yardımcımız olsun inşallah, bir avazda kavuşalım kuzularımıza
İnşallah canım dualarımız hepimiz için, Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımızı da göstersin hayırla hepimize :)
Hayirlisi olsun bebegim ins hepimiz kurtulalim bnde yatiorum iste 2 de suyum gelmeye basladi gece 2 ye sancinin gelmesini bekliorum dedi gelmezsede gece 2 de zaten antibiyotij vurcklar. Sabahda 6 da lavmandan sonra sanci takilck en gec ikinledigin 2 ye dogar dedi. Ins suniye kalmadan gelir sanci ama suan bos yatiorum valla :)Ediz Enesin Annesi catuke canlarim insallah guzel haberler yazariz, bende yarin doktora gidicem bakalim suni ilemi baslatacak. Rabbim yardimcimiz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?