- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
Selam hanimlar son 5 gune kala dr kontrolum vardi bugun nts guzel dedi sanci.cikti bira z dr gene muayene etti sonu hamd olsun 1 cm acikligi dr muayene esnasinda 2 cm yapti cars.sabah kontrol dedi gerci o vakte kalmazsin dedi hayrksi ile hersey yolunda kzim gelcek insl muayenden sonra sabah beri kuyruk sokumum kasiklwrim cikcak gibi islerimi hallettim oglumu aldim.koynuma uyudum biraz enerjim.olsun ki ne olur ne olmaz
muayene de birsey yok cnm ya normal.doguracaksa hic takma kasma ben 3.olsum bugunki tmm cnm i yakti ama dogumda daha si varBen bgn sabaha kdr uyumadm sancıdan 3 dk bir 5 dk bir giren belimden kasıklarıma giren bi sancı halada devam ediyo hastaneye gitsem kesin muayene ederler onuda istemiyorum dha ne kdr böyle çekcem ya :///
Allaj razi olwun amin diyelimKızlar günaydın 38+4 ten
Umarım bgn artık günü dolmak üzere olanların sağlıkla sancısı gelir bebeklerine kavuşur. Dün çok dua ettim ettirdim hepimize ...
Bu arada dünden beri süreklı göbek çevremde ağrı var, ama şiddeti yine fazla değil bence belimde ağrıyor ama yatmaktan mı bilemedim. Hep agrı olduğu için öyle sıklık falan ölçemiyorum tabi... Kaburgalarımda çok batıyor bu kız aşağı ineceğine hep yukarlarda Bakalım bgn doktor ne diyecek.. Hayırlı haberlerle dönerim inş..
Hadi bakalim bu seferde kandirilmiyorumdur insallah. 10 12 8 dkka arasi gidip gelen sancim kasilmam var. Zaten sabatan beride agrim vardi bu seferde mi kandiriliyorum yoksa demekten alamiyorum kendimi. Nedense artik dogurmak buyuk mesele haline geldi bende sanki imkansiz ve ulasilamick bse gbi oldu. Azcik bi sinyalde bayrm havasi oluyo :)
Kizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Haydi hayirli haberlelee insl insl.vor avaz da kurtul bendede olumlu gelismeler varSaolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilar