2016 Aralık Anneleri

Selam hanimlar son 5 gune kala dr kontrolum vardi bugun nts guzel dedi sanci.cikti bira z dr gene muayene etti sonu hamd olsun 1 cm acikligi dr muayene esnasinda 2 cm yapti cars.sabah kontrol dedi gerci o vakte kalmazsin dedi hayrksi ile hersey yolunda kzim gelcek insl muayenden sonra sabah beri kuyruk sokumum kasiklwrim cikcak gibi islerimi hallettim oglumu aldim.koynuma uyudum biraz enerjim.olsun ki ne olur ne olmaz

Ben bgn sabaha kdr uyumadm sancıdan 3 dk bir 5 dk bir giren belimden kasıklarıma giren bi sancı halada devam ediyo hastaneye gitsem kesin muayene ederler onuda istemiyorum dha ne kdr böyle çekcem ya :///
muayene de birsey yok cnm ya normal.doguracaksa hic takma kasma ben 3.olsum bugunki tmm cnm i yakti ama dogumda daha si var

Kızlar günaydın 38+4 ten
Umarım bgn artık günü dolmak üzere olanların sağlıkla sancısı gelir bebeklerine kavuşur. Dün çok dua ettim ettirdim hepimize ...
Bu arada dünden beri süreklı göbek çevremde ağrı var, ama şiddeti yine fazla değil bence belimde ağrıyor ama yatmaktan mı bilemedim. Hep agrı olduğu için öyle sıklık falan ölçemiyorum tabi... Kaburgalarımda çok batıyor bu kız aşağı ineceğine hep yukarlarda Bakalım bgn doktor ne diyecek.. Hayırlı haberlerle dönerim inş..
Allaj razi olwun amin diyelim
Hadi bakalim bu seferde kandirilmiyorumdur insallah. 10 12 8 dkka arasi gidip gelen sancim kasilmam var. Zaten sabatan beride agrim vardi bu seferde mi kandiriliyorum yoksa demekten alamiyorum kendimi. Nedense artik dogurmak buyuk mesele haline geldi bende sanki imkansiz ve ulasilamick bse gbi oldu. Azcik bi sinyalde bayrm havasi oluyo :)

Kizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen

Saolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilar
Haydi hayirli haberlelee insl insl.vor avaz da kurtul bendede olumlu gelismeler var

Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda ;)
Saolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilar
Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)

Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.

Dualarimiz seninle canim. Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla :)

Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Allah bir avazda kurtarsın inşallah suniye gerek kalmadan doğumun olur.

Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda :KK66:

Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)
Ağrısız sancısız hayırlı doğumların olsun;)

Hadi gozun aydin bi avazda kurtulursn insallah.
Haberlerini bekliyoruz canm

Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda :KK66:

Canim hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl

hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemizi

Kizlar ikinizde insallah sag salim bir nefeste kurtulun. Bizede dua edin bende yavruma kavusayim insallah

catuke catuke canım çoook sevindim nisanının gelmesine. Allah m en güzel şekilde doğumlar nasip etsin. Artık doğurduk mesajları artar. Cook heyecanlı yaa.
Bize de dua edin ne olur. Hafif sancılarım var gibi ben de normal istiyorum.

Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl
Canım tahmini doğumlarmz aynı
Ama sen önce'doğuracak gibisin. Rabbim tez zamanda sağlıkla kurtarsın. Bize de dua edin

Hayırlısı olsun benim kızımda da suyum yeşilli gelmişti kaka yapmış demişlerdi.allah kurtarsın inşallah
Yok yok ole bse degl cnm turnusol kagidinin rengi dondu. Renk degismesi lazimmis ya onu dedim. Basi iyce inmis ddedi.

Hayirli haberler ver bize canim insallah :)) Rabbim guc kuvvet versin :) Habersiz birakma bizi.

Allah kolaylık, sağlıkla kavuştursun

Selam hanimlar son 5 gune kala dr kontrolum vardi bugun nts guzel dedi sanci.cikti bira z dr gene muayene etti sonu hamd olsun 1 cm acikligi dr muayene esnasinda 2 cm yapti cars.sabah kontrol dedi gerci o vakte kalmazsin dedi hayrksi ile hersey yolunda kzim gelcek insl muayenden sonra sabah beri kuyruk sokumum kasiklwrim cikcak gibi islerimi hallettim oglumu aldim.koynuma uyudum biraz enerjim.olsun ki ne olur ne olmaz

muayene de birsey yok cnm ya normal.doguracaksa hic takma kasma ben 3.olsum bugunki tmm cnm i yakti ama dogumda daha si var

Allaj razi olwun amin diyelim

Haydi hayirli haberlelee insl insl.vor avaz da kurtul bendede olumlu gelismeler var

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi hayirli guzel haberler. Dogum olacaksa cok kolay saglikli bir avazda bir dogum olur isallah.

Canim rabbim yardimcin olsun. Bir nefeste kavus insallah ogluna. Bizide haberdar etmeyi unutma

Dualarimiz seninle canim. Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla :)

Allah bir avazda kurtarsın inşallah suniye gerek kalmadan doğumun olur.

Hadi gozun aydin bi avazda kurtulursn insallah.
Haberlerini bekliyoruz canm

Hadi hayirlisi ins siklasir cnm sancilarin dualarim seninle

Kizlar ikinizde insallah sag salim bir nefeste kurtulun. Bizede dua edin bende yavruma kavusayim insallah

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi
Canımmm gözün aydın
İnşallah beklediğinden kolay doğumlarn olur.Rabbim yardımcın olsun
Bize de dua et

Allah hepinizden razi olsun kizlar.
catuke catuke canm sende insallah kurtulursun.
Sancilar artiyoda duzene nasi giriyo onu blmedigim bakalim herseyin hayirlisi beklioruzzzzzz ins sabaha suni sanciya kalmadan dogururuz :)

Back