2016 Aralık Anneleri

Kizlar telefonumu sarja birakiyorum ufaktan uykum geldi. Ebe 5 6 cm olunca yuru dicez sana simdilik bse yapmana gerek yok bol dinlen uyu dedi . Uyurum belki. Sancimda gelir insallah dua edin lutfen. Insallah cok siddetli agrim olmaz o an aklim basimdan ucmazsa hepinize dunki gibi dua etcem. Gprusmek uzere hepinizi optum. Herkesten once size duyurdum daha memleketten kimsenin haberi yok sagsaglim doyunca soleriz die ne babam ne kardesm blmio . Herkesten once siz ogrendiniz hepinizi cok sewiorum. Allaha emanet olun...
Allah yardimcin olsun zahmetsiz nimet olmuyo inş mukafatini alacaksın Rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin alınca hepsi gecicek duamIzdasn duanda banada yer ver aeo

Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin cnmbenim

catuke catuke sanada Rabbim kolaylik versin cnm

Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.

Canim sonunda gözün aydin..bir avazda olur biter ins..darisi biz bekleyenlere...Allah yardimcin olsun..

Kızlar bugün kontrolum vardı hersey normal ama kafası kanalda değil hafif kenarda dedi son haftalardayiz malum girmemesinden korkuyorum üçüncü bebek ondanmi bilmiorum basincla kasilma oluyo yer cekimi malum zaten inş dua edin ben tedirginim dr gayet rahat sıkıntısız diyo hareket ne yapsam acaba

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum ınternette cleaxeane yanı kan sulandırıcı kullananlar epıdural normal dogum yapamaz epıdural alamaz denıo ama dogrumu bılemedım bu sekılde dogum yapan varmı
Ben clexane kullaniyorum doktor ve anestezi uzmani geneli önerdi. Belden delmek tehlikeli dedi en ufak kanamada beyne gider riske atmayalim dedi. Pihtilasma testlerim yapildi sorun cikmadi ama yinede riske atmak istemiyorlar.. genel anesteI olacak bu yuzden igne 2 gun onceden kesilecekmis

İyi geceler kızlar doğuranlara hayırlı olsun diğerleri de sağlıkla kavuşun inşallah
Bize bir hafta oldu ama zor geçiyor evde bi yatamadım inşallah yarın yatıcam akşama kadar bugün tansiyonum 17\10 çıktı grip oldum sutum yetmiyo galiba bıdık mama yemezse uyumu bizden bu kadar iyi geceler

Ben clexane kullaniyorum doktor ve anestezi uzmani geneli önerdi. Belden delmek tehlikeli dedi en ufak kanamada beyne gider riske atmayalim dedi. Pihtilasma testlerim yapildi sorun cikmadi ama yinede riske atmak istemiyorlar.. genel anesteI olacak bu yuzden igne 2 gun onceden kesilecekmis
bende kullaniorum benim doktoruma ozellikle sordum epidural yapicaz dedi zaten normal dogum da yaptirmayi istiodu bana ben okuduklarimdan dolayi cesaret edemedim,sizin doktormu cok garantici benimkimicok bastan savio anlamadim. Bende bi yerde okumstum eiduralin riskli oldugunu kan sulandirici kullanirken ama benimki yok bi sakincqsi dio ne yapacam bilemiyorum yani

bende kullaniorum benim doktoruma ozellikle sordum epidural yapicaz dedi zaten normal dogum da yaptirmayi istiodu bana ben okuduklarimdan dolayi cesaret edemedim,sizin doktormu cok garantici benimkimicok bastan savio anlamadim. Bende bi yerde okumstum eiduralin riskli oldugunu kan sulandirici kullanirken ama benimki yok bi sakincqsi dio ne yapacam bilemiyorum yani
Canim ben almanyadayim bende clexane kullaniyorum ve bu hafta yeniden pihtilasma testi yapildi sonuç bekliyorum.pihti testi yspan doktorumda kadindoktorumda dediki normal doğum yapabilirsin ama sancilarin basladiği gūn iğne vurma dediler .epidurall ile iğne arasinda 12saat olmalıymış yoksa kanama fazlasiyla olabiliyormuş.

Sanah beri kasilan kizi. Suan cocuyor halay cekiyor icerde ve altima baski yapiyo merdiven in cik ise yaradi sanirim agri artarda.duzene binerde dogru hastaneye sabah ki.2 cm.aciklik insl.ilerlemistir hayirlisi ile.dua ile
Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi insl suniye gerek kalmadan gelir senin pasa da dua ile

Kızlar hastaneye geldik sancılarım başladığı için, yatış yapıldı, lavman yapıldı. Hepimize dua ediyorum, Allah sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip etsin yavrularımıza :dua:
Kızımın uyuması için dua et bize teyzesi. Huysuzluk her geçen gün daha da katlanıyor ama benim sabır seviyem azalıyor resmen gram uyumadım neredeyse 48 saat, bitap haldeyim:mad:

Kızlar hastaneye geldik sancılarım başladığı için, yatış yapıldı, lavman yapıldı. Hepimize dua ediyorum, Allah sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip etsin yavrularımıza :dua:
Şimdi benim minik uyuyunca açayım bakayım kimler doğum yapmış dedim mesajını okuyunca çok sevindim. Allah yardımcınız olsun, kolayca doğurursun inşallah!

Kızımın uyuması için dua et bize teyzesi. Huysuzluk her geçen gün daha da katlanıyor ama benim sabır seviyem azalıyor resmen gram uyumadım neredeyse 48 saat, bitap haldeyim:mad:
Biz de dün gece öyleydik, bugün 12. günü bitirdik ama şu 11 güne bedel bir gün geçirdik. 5 saat emzirdim yine uyumadı, doktora giderken arabada sızdı.

Bliodun niye demedin anacigim :) benimde nedense hic icime su gelcek gbi dogmuyodu ikinledigin saat 2 ydi markete gtcektik annemle. Agrimda vardi sabahtn beri sayiodum. Gidlm dedim wc girdim kurulandim ustumu cektim o sira bise akti. Ama daha iki gun once 2 tane al test pedi kullanmis renk degismedigi icin suyum degilmis demistik. Bi tane kalmisti hemen onu koydum ama ondan oncesi 1 2 damla da camasirima damladigima sait oldum. Tbi gene kandiriliyo olabilirim die gayet sakin ama heycanliydim :) pedi koydum marketw gttim :) giderken gene akti markette gene wve geldik bi baktim sirilsiklam olmus ped renk cok dikkatli bakinca yavastan maviye donuklugu vardi dr a soledim resim at dedi attm. 3.30a kdr gel dedi. Braz yemek yedim alcgm valizde olmayan ufak tefekleri topladim. Ciktik ewden giderken gene az az akiodu. Sonra geldik alttn bakti acilma ayni dedi ultrason bakti basi iyce inmis ewet gelen suyun dedi. Yatis verdi iste. Sanci bekliorum. Su haril haril gelmio az az arada gelio bebisde gayet aktif :) bu durumda sancim gelirmiki ne diosun suanlik bse yok

Anladim cnm herseyin hayirlisi.

Olablir cnm belkide. Bnmki beklick sancimi yoksa sabah 6 ya vercek suniye su geldigi icin 24 saatte dogmasi gerekio ya enfeksiyon riskinden o yuzden. Zaten gece 2 gbi antibiyotik vurcklar
Bence suni sanci verecekler sana kendiligindende gelir ama kuvvetli olmayabilir.suni verirlerse epidural taktir.insallah sancin artarda suniye gerek kalmaz

Bence suni sanci verecekler sana kendiligindende gelir ama kuvvetli olmayabilir.suni verirlerse epidural taktir.insallah sancin artarda suniye gerek kalmaz
Malesef sanci falan geldigi yok cnm. :( cok az uyuyabildim cok rahatsiz bi haldeyim. Dogursamda rahatlasam. Ama sanci falan gelcek gbi degil . Bakalim hayirlisi.

Malesef sanci falan geldigi yok cnm. :KK43: cok az uyuyabildim cok rahatsiz bi haldeyim. Dogursamda rahatlasam. Ama sanci falan gelcek gbi degil . Bakalim hayirlisi.
Hic sikinti yapma canim gelmezse gelmesin sanci suni sanci kotu birsey degil dayanamacak olursa epidural taktirirsin simdi uyumaya bak sabah sanci serumunu takarlar

Hic sikinti yapma canim gelmezse gelmesin sanci suni sanci kotu birsey degil dayanamacak olursa epidural taktirirsin simdi uyumaya bak sabah sanci serumunu takarlar
1 saatim kaldi zaten lavman yapilip takilck.. epidural dr onermedi cnm o yuzden yapilmick. Allah korrktugumla karsilastirmasin ins. Hem sanci cekip snra acilmadi die sezeryana gtmeyim ins. 2 cm var devami gelir ins.

Back