- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
Şu anda bayburtta yaşıyorum burada olacak doğum inşallah çünkü çok kar var ve yollar sıkıntılı uzun süre de evimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü kızımın düzeni karakteri bozuluyor. Diğeri ilk doğum ilk çocuk olunca 3 aya yakın ailemin yanında kalmıştım.Biliyorum orayi canimm.simdi nerde olcak dogum nasipse
Şu anda bayburtta yaşıyorum burada olacak doğum inşallah çünkü çok kar var ve yollar sıkıntılı uzun süre de evimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü kızımın düzeni karakteri bozuluyor. Diğeri ilk doğum ilk çocuk olunca 3 aya yakın ailemin yanında kalmıştım.
Artık şöyle karnımın üstüne yani poposunun olduğu yere hafif hafif tık tık lar yapıyorum. Bakalım aşağı inecek mi cimcime. Doğurursam sizde deneyin
Bir kaç hafta önce Göğüslerimi üstünde hissederdm Ama şimdi biraz inmiş gibi. Tabi dışarıdan bakan yukarıda hala diyor senin ne güzel inmiş dicem Ama sezaryen olacak diye daha da inmesin bebiş beklesinInmedimi canm asagiya.
benim zorunlu sezeryan olcak yaklasik 30. Haftafan beri baya baya dustu heran tetikdeyim bisey olcak diye.
yuruyemiyorum bile.
hayirlisi kasma kendini ya vakti st varMalesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok yakendi istegimle suni alcm bu gidisle.
40+1 olunca 41 den 1 gun almis oluyorsunKizlar bide 41. Hafta ne zaman olmus oluyo simdi. 40 + 1 demi yoksa 41+1 demi. Yani persembe bizim son artik . Cumadan itibarenmi 41 oluyo?
Maasallah allah bagislasin darisi bize aminnn diyrlim dua naKızlar selam sabah 9 da Azra'mı normal doğumla kucağıma aldım.Şükürler olsun sağlığı yerinde 3350 gr.Darısı bekleyen annelerin başına. Harika bir duygu. Herkese dua ettim Allah sizleri de sağlıkla kurtarsın inş
Arkasi gelmiyorsa dayanabiliyorrsan yalancidir benimkiler gibiS.a kızlar hayırlı kandiller herkese.. Dünden beri belimde kasığımda çok ağrı var ya dk tutayım diyorm ama nedense yapamyrm çünkü sancı giriyo tam olarak geçiyomu geçmiyomu anlamyrm sanki şaka gbi dmi ama uzun sürüyo kısa sürede tekrarlıyo ve şiddetli doğum sancısı olsa şimdiye doğurmam gerekirdi heralde yalancı sancılar böylemi olurki acaba
maasallah darisi bizekızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir,, cuma günü 40+1 de saat 10 da yatışım yapıldı suni sancı ile akşam 16 da normal doğum yaptım, dikişsiz epiduralsiz oldu. kızım 2900 gr allah bütün bekleyenlere bebeklerini bi an önce sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarım sizinle
37 erken degil gene kasma kendini lutfenHepimize hayirli kandiller anneler. Bugun kontrolum vardi. 50 lerde duzensin sancilarim cikti. Arada bir tane de 120 ye varan sancim cikti. Dr um cok fazla beklemez diyor. Boyle bir durunla karsilasan var miydi aranizda. Erken dogmasindan korkuyorum
oo maasallah 3bnde oglumu suninile 40 +2 de yapmistim bakalimnkizim a gerek kalcakmiSuni sancıdan çok korkan var ben kızımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız. 41+0 da akşam suyum damla damla geliyor diye doktora gittim zaten suyu sınırdaydı son 4 haftasında ultrasona girdim hiç suyu kalmamış muayene etti sıfır açıklık yumuşama yok bebek hala kanala yerleşmemiş hatta başı hafif yan duruyor bu şartta doğum zor bu gece eve git sağına yüz üstüne en yakın pozisyonda yat ve mümkün olduğu kadar bebeğin hareketlerini say dedi hastane çok yakındı gittim doktorun söylediklerini yapmaya. Başladım 2 saate yakın koşu bandında yürüdüm yarım saat binada ki merdivenlerden indim çıktım ananas ve hurma yedim gece onun istediği pozisyonda yattım ama korkudan gözümü kırpmıyorum suyu bittiği için çocuğuma birşey olacak korkusu var hareket sayıyorum gece bir şey yeme demişti her ihtimale karşı bende bir şey yemedim ama 6 gibi bir bardak süt içtim. Neyse 9 30 da hastaneye gittim doktorum şileden geliyordu 10 30 a kadar bekledik aramış infizyona başlayın diye hazırlık yaptılar suni sancıyı 11 gibi taktılar ilk başta hiç yalancı sancı bile çekmediğim için zor geldi bir korktum ama 30 dakikanın sonunda sancılarım düzene oturdu doktorda geldi sancıyı kesebiliriz dedi serumu çıkardılar ve kendi sancımın olup olmadığını kontrol ettiler sancım gelmişti 12 de sadece 2 santim açıklık oluştu ama hep yürüyorum ara ara sadece bebeğin kalp atışı için nst probunu takıyor ebe sonra yürümeye devam annem yanımdaydı sırtıma masaj yapıyordu sağolsun bir o iyi geliyordu sonra 15 30 da 6 santime çıktı açıklığım ben yürümeye devam ettim hep sonra çok afedersiniz büyük abdest için tuvalete gitmek istedim annem ebeye sor öyle gidersin dedi ebede bir bakalım öyle git hadi çatala bir uzan dedi bakmasıyla ama baş çıkıypr çabuk doktoru çağırın demesi bir oldu meğer bebek baskı yaptığı için tuvaletim var sanmışım sonuçta tam 16 da kızım kucağımdaydı mükemmel bir doğumdu umarım bu kızımda aynı kolaylıkla gelir. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim bu mübarek gün hürmetine :)
Bir kaç hafta önce Göğüslerimi üstünde hissederdm Ama şimdi biraz inmiş gibi. Tabi dışarıdan bakan yukarıda hala diyor senin ne güzel inmiş dicem Ama sezaryen olacak diye daha da inmesin bebiş beklesin
Arkama iyice yaslandığımda atabiliyorm. Normal wc yi de kullanabiliyorum. Bakalım bu hafta kaç doğum olacak çok heyecanlıIlk hamileligimde bi turlu inmiyordu.
Bunda istemedigim halde indi.
Taniyan tanimayan herkes ay cikma disari dogum yakin diyo oyleki ben bayadir bacak bacak ustune bile atamiyorum.
Suni sancıdan çok korkan var ben kızımın doğumunu anlatayım belki biraz rahatlarsınız. 41+0 da akşam suyum damla damla geliyor diye doktora gittim zaten suyu sınırdaydı son 4 haftasında ultrasona girdim hiç suyu kalmamış muayene etti sıfır açıklık yumuşama yok bebek hala kanala yerleşmemiş hatta başı hafif yan duruyor bu şartta doğum zor bu gece eve git sağına yüz üstüne en yakın pozisyonda yat ve mümkün olduğu kadar bebeğin hareketlerini say dedi hastane çok yakındı gittim doktorun söylediklerini yapmaya. Başladım 2 saate yakın koşu bandında yürüdüm yarım saat binada ki merdivenlerden indim çıktım ananas ve hurma yedim gece onun istediği pozisyonda yattım ama korkudan gözümü kırpmıyorum suyu bittiği için çocuğuma birşey olacak korkusu var hareket sayıyorum gece bir şey yeme demişti her ihtimale karşı bende bir şey yemedim ama 6 gibi bir bardak süt içtim. Neyse 9 30 da hastaneye gittim doktorum şileden geliyordu 10 30 a kadar bekledik aramış infizyona başlayın diye hazırlık yaptılar suni sancıyı 11 gibi taktılar ilk başta hiç yalancı sancı bile çekmediğim için zor geldi bir korktum ama 30 dakikanın sonunda sancılarım düzene oturdu doktorda geldi sancıyı kesebiliriz dedi serumu çıkardılar ve kendi sancımın olup olmadığını kontrol ettiler sancım gelmişti 12 de sadece 2 santim açıklık oluştu ama hep yürüyorum ara ara sadece bebeğin kalp atışı için nst probunu takıyor ebe sonra yürümeye devam annem yanımdaydı sırtıma masaj yapıyordu sağolsun bir o iyi geliyordu sonra 15 30 da 6 santime çıktı açıklığım ben yürümeye devam ettim hep sonra çok afedersiniz büyük abdest için tuvalete gitmek istedim annem ebeye sor öyle gidersin dedi ebede bir bakalım öyle git hadi çatala bir uzan dedi bakmasıyla ama baş çıkıypr çabuk doktoru çağırın demesi bir oldu meğer bebek baskı yaptığı için tuvaletim var sanmışım sonuçta tam 16 da kızım kucağımdaydı mükemmel bir doğumdu umarım bu kızımda aynı kolaylıkla gelir. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin Rabbim bu mübarek gün hürmetine :)
Kizlar size tuaf gelcek bisey soylicem.
3. 4 gundur asiri derece tebesir yeme istegi var
Yani evde tebesir olsa oturup kutur kutur yicem.
Bugun disari ciktim kendimi zor tuttum kirtasiyeye ugramamak icin.
Bi turlu aklimdan cikaramiyorum ben bu istegi
Internette baktim demir ve cinko eksikliginden olur diyo ama nasil bas edicem bu istekle
B Beyaz Kamelya canim dinlen yordunmu kendini.
120 biraz fazla yuksek haftan var daha gun icinde yorma kendini
Kiz sen daha dogurmadin mi. Inan cok istiyorum. Bir an once dogurmani.suzan6638 artik skildim cnm. Sali kontrole gtcem konuscam artik. Ne derse persembe 40+0 . Cuma 40+1 artik. Ne zaman der hangi gune verirse suni isticemm duam o gun gelmeden sancisiyla kendi gelsin insalllaahh.
Insallah caniminnn ici guzel dileklerin icin cok saol ian bnde cok istiorum buraya dogurduuuuuuummmmmmmm diye yazmayi.. bnmde duam bu gece sancimin gelmesi ve dogurmakti. Simdi kv ye geldik. Ewe donunce bi dus alcam duaya oturcm insallah. Rabbim olus duzeniyle versin bebelerimizi kucagimiza suniye falan gerek kalmadan insalllaaahhhhh. Seninde kandilin mubarek olsun. . . Son 4 hatta surda 3 saat sonra son 3 dicez bakalim. Rabbim saglickla hayirlisiyla versin kurban oldugum.Kiz sen daha dogurmadin mi. Inan cok istiyorum. Bir an once dogurmani.
Rabbim yardim etsin sanada diger arkadaslarada
Benim oglum bugun tam 1 haftalik oldu .darisi sana ve dogum yapmamis butun herkese.
Insallah bi dahaki girdigimde dogurmus olursun
Bana ozel mesaj at olur mu.
Bende karin agrisi olmadi canim. Zaten bende ne sanci olur nede agri direk suyum geliyorneyse ben kactim .opuyorum sizi. A.e.olun. hayirli guzel kandiller bol bol dua et bugun bebegin bir an once gelsin. Insallah bugun dogar bu mubarek gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?