2016 Aralık Anneleri

Biliyorum orayi canimm.simdi nerde olcak dogum nasipse
Şu anda bayburtta yaşıyorum burada olacak doğum inşallah çünkü çok kar var ve yollar sıkıntılı uzun süre de evimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü kızımın düzeni karakteri bozuluyor. Diğeri ilk doğum ilk çocuk olunca 3 aya yakın ailemin yanında kalmıştım.

Anladim canim. Hayirlisiyla bu da kolay olsun insallah. Darisi bizlerinde basina

Artık şöyle karnımın üstüne yani poposunun olduğu yere hafif hafif tık tık lar yapıyorum. Bakalım aşağı inecek mi cimcime. Doğurursam sizde deneyin

Artık şöyle karnımın üstüne yani poposunun olduğu yere hafif hafif tık tık lar yapıyorum. Bakalım aşağı inecek mi cimcime. Doğurursam sizde deneyin

Inmedimi canm asagiya.
benim zorunlu sezeryan olcak yaklasik 30. Haftafan beri baya baya dustu heran tetikdeyim bisey olcak diye.
yuruyemiyorum bile.

Inmedimi canm asagiya.
benim zorunlu sezeryan olcak yaklasik 30. Haftafan beri baya baya dustu heran tetikdeyim bisey olcak diye.
yuruyemiyorum bile.
Bir kaç hafta önce Göğüslerimi üstünde hissederdm Ama şimdi biraz inmiş gibi. Tabi dışarıdan bakan yukarıda hala diyor senin ne güzel inmiş dicem Ama sezaryen olacak diye daha da inmesin bebiş beklesin

Malesef hala bekliorum asagi dgru ittirio sanki habire kendini.. bugun gidip avm gezcem yurudukce yurucem bakalim nolck. 9 aylik olduk ben hala kuusuyorum. Az once kustum gene bole bse yok ya kendi istegimle suni alcm bu gidisle.
hayirlisi kasma kendini ya vakti st var

Kizlar bide 41. Hafta ne zaman olmus oluyo simdi. 40 + 1 demi yoksa 41+1 demi. Yani persembe bizim son artik . Cumadan itibarenmi 41 oluyo?
40+1 olunca 41 den 1 gun almis oluyorsun
Maasallah allah bagislasin darisi bize aminnn diyrlim dua na
Arkasi gelmiyorsa dayanabiliyorrsan yalancidir benimkiler gibi
maasallah darisi bize

Hepimize hayirli kandiller anneler. Bugun kontrolum vardi. 50 lerde duzensin sancilarim cikti. Arada bir tane de 120 ye varan sancim cikti. Dr um cok fazla beklemez diyor. Boyle bir durunla karsilasan var miydi aranizda. Erken dogmasindan korkuyorum
37 erken degil gene kasma kendini lutfen

oo maasallah 3bnde oglumu suninile 40 +2 de yapmistim bakalimnkizim a gerek kalcakmi

Kizlar size tuaf gelcek bisey soylicem.
3. 4 gundur asiri derece tebesir yeme istegi var
Yani evde tebesir olsa oturup kutur kutur yicem.
Bugun disari ciktim kendimi zor tuttum kirtasiyeye ugramamak icin.
Bi turlu aklimdan cikaramiyorum ben bu istegi
Internette baktim demir ve cinko eksikliginden olur diyo ama nasil bas edicem bu istekle

Bir kaç hafta önce Göğüslerimi üstünde hissederdm Ama şimdi biraz inmiş gibi. Tabi dışarıdan bakan yukarıda hala diyor senin ne güzel inmiş dicem Ama sezaryen olacak diye daha da inmesin bebiş beklesin

Ilk hamileligimde bi turlu inmiyordu.
Bunda istemedigim halde indi.
Taniyan tanimayan herkes ay cikma disari dogum yakin diyo oyleki ben bayadir bacak bacak ustune bile atamiyorum.

Ilk hamileligimde bi turlu inmiyordu.
Bunda istemedigim halde indi.
Taniyan tanimayan herkes ay cikma disari dogum yakin diyo oyleki ben bayadir bacak bacak ustune bile atamiyorum.
Arkama iyice yaslandığımda atabiliyorm. Normal wc yi de kullanabiliyorum. Bakalım bu hafta kaç doğum olacak çok heyecanlı

Masallah size. Rabbim bol bol sut ve saglik versin size.

Tebeşir hastabeder canim seni. Demir cinko içeren seyler yemeye calis. Marketten mevlana sekeri aldir esine tebesir niyetine :) onla idare et.

Ben bugun ne sancı çektim yaa :/ düzensiz ama bir günde 10 sancı rahat vardır yarın nst var ve eminim nst de hiç bisey çıkmayacak :/

suzan6638 artik skildim cnm. Sali kontrole gtcem konuscam artik. Ne derse persembe 40+0 . Cuma 40+1 artik. Ne zaman der hangi gune verirse suni isticemm duam o gun gelmeden sancisiyla kendi gelsin insalllaahh.
Kiz sen daha dogurmadin mi. Inan cok istiyorum. Bir an once dogurmani.
Rabbim yardim etsin sanada diger arkadaslarada
Benim oglum bugun tam 1 haftalik oldu . darisi sana ve dogum yapmamis butun herkese.
Insallah bi dahaki girdigimde dogurmus olursun
Bana ozel mesaj at olur mu.
Bende karin agrisi olmadi canim. Zaten bende ne sanci olur nede agri direk suyum geliyor neyse ben kactim .opuyorum sizi. A.e.olun. hayirli guzel kandiller bol bol dua et bugun bebegin bir an once gelsin. Insallah bugun dogar bu mubarek gunde

Insallah caniminnn ici guzel dileklerin icin cok saol ian bnde cok istiorum buraya dogurduuuuuuummmmmmmm diye yazmayi.. bnmde duam bu gece sancimin gelmesi ve dogurmakti. Simdi kv ye geldik. Ewe donunce bi dus alcam duaya oturcm insallah. Rabbim olus duzeniyle versin bebelerimizi kucagimiza suniye falan gerek kalmadan insalllaaahhhhh. Seninde kandilin mubarek olsun. . . Son 4 hatta surda 3 saat sonra son 3 dicez bakalim. Rabbim saglickla hayirlisiyla versin kurban oldugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…