2016 Aralık Anneleri

Kizlar ben sezeryan olucam doktor bebek gelmek istediğinde alicam dedi. Vajinismus gecmisim var.peki bebek iyuce aşağı inerse sancı başladığında normal olmak zorunda kalır miyim??
Canım neden normal düşünmüyor sun ki. Benimde evliliğin başında vardı ama çok şükür geçti sonuçta. Alttan kontrolden falan mi korkuyorsun.Ben ilk alttan muayene de ağlamıştm Ama şimdi ne kadaR salakmsm niye öyle hüngür hüngür ağladımdiyorum :))
Bence canım gücünü topla sende yapabilirsin

Kizlar onceki haftalarda acilma oldugu halde nisan gelirmi? Yani benim suan 2 cm acik ya genede dogum basladiginda nisan kanamasi gelirmi yoksa o o acilma sirasinda gelmis gecmismi oluyo

Canım neden normal düşünmüyor sun ki. Benimde evliliğin başında vardı ama çok şükür geçti sonuçta. Alttan kontrolden falan mi korkuyorsun.Ben ilk alttan muayene de ağlamıştm Ama şimdi ne kadaR salakmsm niye öyle hüngür hüngür ağladımdiyorum :))
Bence canım gücünü topla sende yapabilirsin
Hamilelikten önce muayene olamamistim alttan cnm .çatı muayenesi de daha yapmadı doktor düşününce bile tuhaf oluyorum yapamicam gibi

Oncelikle hayirli olsun saglikla buyusun yawrucak icimi rahatlattin valla ... suyum damla damla geliyor demissin nasil anladin
Canım idrarı tutabiliyorsun ama onu tutamıyorsun emin olmak için biraz beklemiştim. Şimdi damla damla gelse anlarmıyım bilmiyorum ama o zaman anlamıştım ve doktora gitmiştim o gebeliğimde son 4 hafta suyum hep sınırdaydı belki ondan tetikteydim Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun yavrulara...

Hamilelikten önce muayene olamamistim alttan cnm .çatı muayenesi de daha yapmadı doktor düşününce bile tuhaf oluyorum yapamicam gibi
Bence aşılamayacak birşey değil. doktorunla güzelce konuş çok rahat birşey bence. Tabi yine de sen bilirsin. Ki benim kadar bu konuda hassas olduğunu sanmıyorum. Ama çok şükür atlattm. Duyguları. sana da güç olsun diye yazmak istedim. Umarım en kolay en sağlıklı şekilde doğururuz hepimiz :KK36:

Herkese hayirli geceler arkadaslar.. artik son 3 diyorum cogu arkadalarla beraber.. yeni hafta yeni gun mutluluk ve bol bol bebis getirsin bize insallah. Bu hafta bi cogumuzun takvimi bitiyor artik. Rabbim bi dahaki hafta sonunu eslerle ve bebislerle gecirmeyi nasip etsin. Opuldunuzzz.:KK68::KK37::KK200::süslü:

Herkese hayirli geceler arkadaslar.. artik son 3 diyorum cogu arkadalarla beraber.. yeni hafta yeni gun mutluluk ve bol bol bebis getirsin bize insallah. Bu hafta bi cogumuzun takvimi bitiyor artik. Rabbim bi dahaki hafta sonunu eslerle ve bebislerle gecirmeyi nasip etsin. Opuldunuzzz.:KK68::KK37::KK200::süslü:
Canı gönülden aminnn diyorum hepimiz sağlıkla ve sevdiceklerimizle yavrucaklarımızla gelecek hafta sonumuzu geçiririz inşallah...

hayirlisi kasma kendini ya vakti st var

40+1 olunca 41 den 1 gun almis oluyorsun

Maasallah allah bagislasin darisi bize aminnn diyrlim dua na

Arkasi gelmiyorsa dayanabiliyorrsan yalancidir benimkiler gibi
maasallah darisi bize

37 erken degil gene kasma kendini lutfen

oo maasallah 3bnde oglumu suninile 40 +2 de yapmistim bakalimnkizim a gerek kalcakmi

Geldiği an çok zorlanıyorum ama yinede dayanıyorum 3,4 dkda bir geldiğide oluyo biraz dha uzun süre gelmediğide gün boyu böyleyim 2 gündür hiç geçmiyo ve aşırı sertleşiyo karnım ya gerçek sancı olunca nsl olcak anlamcam diye korkuyorm hayırlısıyla doğuralımda inş

Benim kızım hızlı cikti valla daha doğum bekleyen arkadaşlar var.inşallah en kısa zamanda sağ salim kurtulur sunuz sizde.ama sezeryan sonrası çok zor muş.agrilar mahvetti beni. Kızımla çok ilgilenemedim. Ağrım bugün daha hafif ama bu sefer de midem çok kötü sürekli istifra ettim. Iğne yaptılar baya iyi oldum derken bu saatte yine basladi mide bulantısı.inşallah her gecen gün daha iyi olurum

Benim kızım hızlı cikti valla daha doğum bekleyen arkadaşlar var.inşallah en kısa zamanda sağ salim kurtulur sunuz sizde.ama sezeryan sonrası çok zor muş.agrilar mahvetti beni. Kızımla çok ilgilenemedim. Ağrım bugün daha hafif ama bu sefer de midem çok kötü sürekli istifra ettim. Iğne yaptılar baya iyi oldum derken bu saatte yine basladi mide bulantısı.inşallah her gecen gün daha iyi olurum
Lohusalık zormuş ya ben ilkinde anlamışım meğer grip oldum bende şimdi annemi bir gün evine gönderdim haşat oldum resmen terliyorum ha bire öksuruyorum burnum durmuyo bebeğimin de burnu aktı ablamıza geçirmesen atlatsak bari

Canım o ağrılar bir hafta içinde geçecek emin ol hiç dert etme. Midenin sebebi genel anestezi aldıysan ondan olabilir narkozlun etkisi

Günaydın herkese

32.hafta iznime iki gün erken ayrıldığım için bugün 40 hafta dolmuş gibi oldu, gidip gün aşımı raporu alacağım. Benim gibi 40 ı dolduran çalışan anne adayları varsa ihmal etmeyin, süreniz Doğum izninden gider yoksa

Günaydın herkese

32.hafta iznime iki gün erken ayrıldığım için bugün 40 hafta dolmuş gibi oldu, gidip gün aşımı raporu alacağım. Benim gibi 40 ı dolduran çalışan anne adayları varsa ihmal etmeyin, süreniz Doğum izninden gider yoksa
Ben de bir gün kala ayrıldım. Yani 17 sin de rapor almam gerekiyor. Ama 17 si cumartesi. Hafta sonuna denk gelse bile alıyor muyum

Back