2016 Aralık Anneleri

Bide dikişsiz olduğu için pansuman falan yapılmadı değil mi :) sen masaj yapmismiydin dikişsiz olsun diye

Hayırlı olsun çok zorlandin mi
teşekkür ederim canım ilk doğumum olduğu için pek kıyas falan yapamıyorum ama gözümü hep suni sancı alma diye korkutmuşlardı iyiki onları dinlememişim çünkü şuan nazar değdirmiyim kendime bi oğlan çocuğu gibi koşup zıplıcak sağlığa kavuştum

Gozunuz aydin :) rabbim saglicakla buyutmeyi, hayirli evlat olmayi nasil etsin insallah.

Orgu yao bence canim. Fonlu uzun sac daraltmasin seni :) Elimde olsa kokunden kaziyacagim saclarimi :)

Hepimize hayirli kandiller anneler. Bugun kontrolum vardi. 50 lerde duzensin sancilarim cikti. Arada bir tane de 120 ye varan sancim cikti. Dr um cok fazla beklemez diyor. Boyle bir durunla karsilasan var miydi aranizda. Erken dogmasindan korkuyorum

Canim su kotu gunlerimde icime inan su serptin. Rabbim insallah banada senin gibi kolay dogum nasip etsin. Sanada nazar degmesin, banada suni sanci alma sonu sezeryan diyorlar inan durup durup agliyorum

Canim su kotu gunlerimde icime inan su serptin. Rabbim insallah banada senin gibi kolay dogum nasip etsin. Sanada nazar degmesin, banada suni sanci alma sonu sezeryan diyorlar inan durup durup agliyorum

Canim niye agliyorsun. Her dogun bir olmaz ki. Sen kimsenin ne dedigine bakmayacaksiz. Biz yasadiklarimizi paylasiyoruz. Bu sendede aynisi olacak anlamina gelmez ki. Bu guzel
gunlerinin tadini cikar. Rabbim dogumumuzun hayirlisini versin.

Selam kizlar gonderilerinizi okumak cok heyecanli. gebeligim bos olmasaydi ben de aranizda su an dogumumu bekliyor olacaktim. cok sukur Allah cok bekletmeden tekrar hediyemizi verdi. bu mubarek gunde Allah hepinizin yardimcisi olsun. kolay dogumlar (bir avazda mi derler)nasip etsin insallah. yavrularinizi saglikla kucaginiza alin hepiniz guzel anneler. hayirli kandiller.

canım hiç korkma,rabbim sana da herkese de kolay doğumlar nasip etsin

Rabbim size de guzel bir hamilelik, hayirli dogum nasip etsin :)

Herkesin ağrı eşiği farklı, ilaca verdiği tepki farklı. Üzme kendini iyi düşün iyi olsun. Hayırla sağlıkla gelsin.

Cok sewindim hayırlı olsun... Darısı başımıza... Benimde sancım olmadığı için bnde suni alacagım gbime geliyor inş kolay normal bir dogum olur sezaryene dönmeden sizin bebek dönmüş müydü buarada ? Döndüğünü anlamak mümkün olabiliyor mu?
Tekrar gecmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyütün yawrucağı inş

Ay çok sevindim. :)) gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…