- Emoji Skoru
- 3.453
- Puanlar
- 133
Bnde korkuyorum cnm ama napiyim. Iyce skintiya girmeye basladim. Ayrica herkesdede ayni etkiler olmuyo bliosun illa cok aci cekilck die bse yok ole dusunme yani.Ben suniden korkuyorum sanirim. O yuzden senin gibi hissedemiyorum canim
Daha bse yok cnm surekli akmadigi icin gelmesi gerekio 24 saat durcakmis zaten. Bakalim. Az bi.mavilesme olsa zaten anlarim artik ama genede yarina kdr durur. Emin olmak adina.Sonuç ne çıktı canım
Nerden buldun kuzum all testi nekdr aramıştım bulamamıştımmBnde korkuyorum cnm ama napiyim. Iyce skintiya girmeye basladim. Ayrica herkesdede ayni etkiler olmuyo bliosun illa cok aci cekilck die bse yok ole dusunme yani.
Daha bse yok cnm surekli akmadigi icin gelmesi gerekio 24 saat durcakmis zaten. Bakalim. Az bi.mavilesme olsa zaten anlarim artik ama genede yarina kdr durur. Emin olmak adina.
Bnm dr hemen benm hadtanenin karsisinda eczane var oraya aldirtmis ora satio sadece ordn aldim cnm 20 tlNerden buldun kuzum all testi nekdr aramıştım bulamamıştımm
Evet bende gördüm sanırım seni aklıma geldi acaba senmisin diye:)babam vardı yanımda evet.hadi sen salı kurtuluyormuşsun, ben salı günü kontrole gidicem bakalım kısmet.Ben seni gordum sanirim doktoru beklerken canim. Yaninda baban vardi sanirim dimi? Ebru hanim diye cagirdilar seni hatta iceriden. Bebisede masallah bu arada
Suni hakkında bişi dicem benim ilk doğumda suyum gelip gitmiştim muayene yaptılar açılma yoktu hiç.dr dedi ki suni verelim istersen ama 12 saati bulabilir çok zorlanabilirsin dedi bende sezaryene alındım kaka yaptığı için kızım.ama herkesin aynı olmayabilirBen suniden korkuyorum sanirim. O yuzden senin gibi hissedemiyorum canim
Hangi şehirdesi canımm senBen süslicem inşallah canım siparişlerim yapılıyor :)
Bu arada yarin mevlit kandili artik gunleri gelenler benim gibi insallah bu gece sancmiz tutar da yarin mubarek gunde dogumlarimizi yapariz kizlar. Cok isterim yarin dogum yapmayi.
Evet bende gördüm sanırım seni aklıma geldi acaba senmisin diye:)babam vardı yanımda evet.hadi sen salı kurtuluyormuşsun, ben salı günü kontrole gidicem bakalım kısmet.
Valla o anneler.olmasa napardik. Annem geldi 1 haftadir allah razi olsun herseyimi yapio yemek temizlik.Belirsizce beklemek cok zor,Allah bekleyis içinde olanlara beklediklerini nasip etsin insallah.
Kendimi iyice agirlasmis hissediyorum koca bir balina gibi,duygusal olarakta hiç iyi değilim herşey batar oldu son günlerde.Sagolsun eşim çok yardımcı oluyor ama sürekli yemek hazirlamak cay indir bindir yapmak cok yoruyor beni.Annem yardimci oluyor temizlik konusunda da,yataga girip bir daha cikmamak istiyorum,hamilelik nazi yapmak istiyorum ooofff off
Midem yana yana doguma kdr küle donecek en sonunda... ben cok skildimm ve cok stresli hissediyorummm. Bu maraton hayirlisiyla bitsin artikk lutfen ..
Kızlar aksamdan beri kasılmalarım aşırı arttı nefes almakta zorlanıyorum ama baska bisi yok bi ara belime ağrı girdi geçti ama kasılmalar sıklastı
Kizlar birsey merak ediyorum. Benim bebegime bir hiperaktivite geldi. Cocuk resmen dogumadan aska geldi. Yani hic dur durak bilmiyor. En son on gun once gitmistim doktoruma. Uzun zamandir yani hic haberim yok zati muhteremden. Acaba hersey yolundamidir ? Yani bildigim kdri ile cocugun hareketli olmasi guzel birsey keyfinin yerinde oldugunu gosteriyor. Ama iste bir suphe var icimde korkuyorum. Pazartesi randevum var doktorda.. acaba diyorum dogum belirtisu olabilirmi bu asiri hareketlenme. Ne dersiniz?
Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Kizlar gunaydin. Biz kontrolden ciktik 3500 gr olmusuz masallah. Suyumuz nstmiz iyi cikti. Nstde bi kez sanci 70leri gordu sonra 50lerde seyretti. Hersey iyi yani, doktor tansiyonum hep sinir oldugu icin sali gunu yatis verelim suni sanciyls dogumu baslatalim dedi. Ben hemen tamam demedim, dusuncem dedim. Suni ile baslayan dogumlar sezeryana donuyor genelde dedim. O da tansiyon ve sekerinn sinirda ondan korkuyorum biraz bebekde daha kilo alirsa dedi. Zaten sali almasam persembe yatis vericem mecburen dedi. Benim.kafa 1 milyon oldu suan..sadece sali randevu aldim yatis icin bisey demedimm. Nasip hakkimizda hayirlsii olsunn insallah
Kızlar iyi hafta sonları berbat bir gece geçirdim belden kasığa vuran sancılar oldu yürüdüm bütün gece evde bir odadan diğer odaya...su ya da nişan gelmedi diye de gitmedim doktora ama hala devam ediyor öğlen gideceğim hastaneye dua edin inşallah evi toparlıyorum şimdi ne olur ne olmaz diye
Gunaydin
sermed gozun aydin..ne guzel erkenden gelmis yavrun. :)
Benim takvim bitti kaldim bole bi garip oldum:) Allahin izniyle en gec pazartesi bebegim kucagimda olucak.
Hepinize selam kızlar :) iyi haftasonları olsun
Babam grip olmuştu, o kadar dikkat etmeme rağmen bana da bulaştı dün akşamdan beri boğazım acıyor, şimdi öksürük de başladı. Doğum başlarsa ıkınamam bile, hiç gücüm yok.Ağlayasım geliyortam doğum arefesinde hasta olacağım tuttu
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah ne çabuk olmuş, Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin :)
Canım geçen hafta benim de oluyordu ben normal sanmıştım sonra böbrek bölgesinde ağrım olunca idrar tetkiki yaptırdım enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanıyorum 5 gündür, hiç kalmadı çok şükür. Sende bir baktır istersen bu son dönemde idrar yolu enfeksiyonu riskli, Allah korusun
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun
Gözünaydın kurtulmuşsunuz
Bende hamileliğimin son haftası özellikle doymayacağım sanıyordum
Bu arada kızlar toplamda 12 kg almıştım
Dün itibariyle 12sinide vermişim
Daha yolum uzun yalnız vereceğim çok kg var
Bu arada hamile arkadaşlara bu yazım küfür gibi gelmesin :)
Biz doğuramadık hatun hamile kgsunu vermiş bile diye
Gaza gelin diye yazıyorum
Bende gittim 3300 olmuş benim oğlum.herşey yolunda dedi Dr 21 inde aksilik olmazsa sezeryanım yapılacak dedi.hepimizin hakkında hayırlısı
ANkara canımHangi şehirdesi canımm sen
Insallah cnm.cumlemizAh canım var ya kendımden cok sen bıran once saglıkla dogum yapasın ıstıyorum. Allah hayırlısını versın.
Hadı hayırlısı canım nasıl oldun. dk aralarını not ettın mı duzenlı mı sancılar?
Aynen canım benım dr da hareketlı olması cok ıyı dıyor. hıc tasa etme hersey yolumdadır. Ama bende anlamadım dogum yaklastıkca hanı bebekler sakınlemez mıydı, bu bebısler aksıne hareketlenıyor
Ay canım masallah. hayırlı ugurlu olsun. Saglıkla buyutun mınnagı.
Masallah bebegıne canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o zamana kadar gelır bebısın, hep konus bebegınle ben ınanıyorum duyuyorlar anlıyorlar bzı.
Canım hayırlısı olsun nasıl oldun_?
Ay pazartesı de benım bıtıyor takvım. Ne edecegız hemsıreToplasalım su dogumu tetıkleyen yontemlerı yapalım.
Gecmıs olsun canım, bebıs gelsın de, o gucu buluruz ıns Allah o an yardım eder.
Gulden vallahı masallah, ben cok merak edıyordum kac gıder kılo dıye harıka olmus. Gayet gaza geldım darısı basımıza
Hayırlısı olsun canım.
Çok su içiyorumCanım öyle der miyiz hiç. Valla tebrik ederim. Herkes yazsın motive olalım. Bu arada nasıl besleniyorsun. Hamilelikte ki gibi yemeyiz herhalde.kaç öğün yapıyorsun. Bir de çok su içiyor musun. bana içme göbeğin kalıcı olur demişlerdi. Ama süt için içmek gerek :/
İnşallah sağlıkla doğum yap cnmAh canım var ya kendımden cok sen bıran once saglıkla dogum yapasın ıstıyorum. Allah hayırlısını versın.
Hadı hayırlısı canım nasıl oldun. dk aralarını not ettın mı duzenlı mı sancılar?
Aynen canım benım dr da hareketlı olması cok ıyı dıyor. hıc tasa etme hersey yolumdadır. Ama bende anlamadım dogum yaklastıkca hanı bebekler sakınlemez mıydı, bu bebısler aksıne hareketlenıyor
Ay canım masallah. hayırlı ugurlu olsun. Saglıkla buyutun mınnagı.
Masallah bebegıne canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o zamana kadar gelır bebısın, hep konus bebegınle ben ınanıyorum duyuyorlar anlıyorlar bzı.
Canım hayırlısı olsun nasıl oldun_?
Ay pazartesı de benım bıtıyor takvım. Ne edecegız hemsıreToplasalım su dogumu tetıkleyen yontemlerı yapalım.
Gecmıs olsun canım, bebıs gelsın de, o gucu buluruz ıns Allah o an yardım eder.
Gulden vallahı masallah, ben cok merak edıyordum kac gıder kılo dıye harıka olmus. Gayet gaza geldım darısı basımıza
Hayırlısı olsun canım.
Masallah bebegıne canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o zamana kadar gelır bebısın, hep konus bebegınle ben ınanıyorum duyuyorlar anlıyorlar bizi
Yemek,sofra hazırlamaktan heyheyler geldi zatenValla o anneler.olmasa napardik. Annem geldi 1 haftadir allah razi olsun herseyimi yapio yemek temizlik.
Haa yok bnde ole degil cnm esim ben annem ewdeyiz esimde iste oluyo zaten annem ben. Uyurken diorm zaten uyuyorum die hic ses etmez.Yemek,sofra hazırlamaktan heyheyler geldi zatengobusten nefes bile alamıyorum halbuki gece uyuyamiyorum,gündüz azicik içim gececek oluyor aaaa uyudunmu diye bagiriyorlar yanibasimda ohooo daha anlatsam roman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?