2016 Aralık Anneleri

Ben suniden korkuyorum sanirim. O yuzden senin gibi hissedemiyorum canim
Bnde korkuyorum cnm ama napiyim. Iyce skintiya girmeye basladim. Ayrica herkesdede ayni etkiler olmuyo bliosun illa cok aci cekilck die bse yok ole dusunme yani.
Sonuç ne çıktı canım
Daha bse yok cnm surekli akmadigi icin gelmesi gerekio 24 saat durcakmis zaten. Bakalim. Az bi.mavilesme olsa zaten anlarim artik ama genede yarina kdr durur. Emin olmak adina.

Nerden buldun kuzum all testi nekdr aramıştım bulamamıştımm

Ben seni gordum sanirim doktoru beklerken canim. Yaninda baban vardi sanirim dimi? Ebru hanim diye cagirdilar seni hatta iceriden. Bebisede masallah bu arada
Evet bende gördüm sanırım seni aklıma geldi acaba senmisin diye:)babam vardı yanımda evet.hadi sen salı kurtuluyormuşsun, ben salı günü kontrole gidicem bakalım kısmet.

Ben suniden korkuyorum sanirim. O yuzden senin gibi hissedemiyorum canim
Suni hakkında bişi dicem benim ilk doğumda suyum gelip gitmiştim muayene yaptılar açılma yoktu hiç.dr dedi ki suni verelim istersen ama 12 saati bulabilir çok zorlanabilirsin dedi bende sezaryene alındım kaka yaptığı için kızım.ama herkesin aynı olmayabilir

Bu arada yarin mevlit kandili artik gunleri gelenler benim gibi insallah bu gece sancmiz tutar da yarin mubarek gunde dogumlarimizi yapariz kizlar. Cok isterim yarin dogum yapmayi.

Amin canimm insallahhhh. Mubarek kandil gecesi bebeklerimizi kucagimiza alalim insallahhh

Evet bende gördüm sanırım seni aklıma geldi acaba senmisin diye:)babam vardı yanımda evet.hadi sen salı kurtuluyormuşsun, ben salı günü kontrole gidicem bakalım kısmet.

Canim nasip olursa kurtulcam insallah ama genede dedigim gibi suni sancidan korkum.var. olmadi sezeryan olur herhalde. Rabbim hepimizi saglicakla kurtarsin insallah

Belirsizce beklemek cok zor,Allah bekleyis içinde olanlara beklediklerini nasip etsin insallah.
Kendimi iyice agirlasmis hissediyorum koca bir balina gibi,duygusal olarakta hiç iyi değilim herşey batar oldu son günlerde.Sagolsun eşim çok yardımcı oluyor ama sürekli yemek hazirlamak cay indir bindir yapmak cok yoruyor beni.Annem yardimci oluyor temizlik konusunda da, yataga girip bir daha cikmamak istiyorum,hamilelik nazi yapmak istiyorum ooofff off

Valla o anneler.olmasa napardik. Annem geldi 1 haftadir allah razi olsun herseyimi yapio yemek temizlik.

Midem yana yana doguma kdr küle donecek en sonunda... ben cok skildimm ve cok stresli hissediyorummm. Bu maraton hayirlisiyla bitsin artikk lutfen ..

Ah canım var ya kendımden cok sen bıran once saglıkla dogum yapasın ıstıyorum. Allah hayırlısını versın.

Kızlar aksamdan beri kasılmalarım aşırı arttı nefes almakta zorlanıyorum ama baska bisi yok bi ara belime ağrı girdi geçti ama kasılmalar sıklastı

Hadı hayırlısı canım nasıl oldun. dk aralarını not ettın mı duzenlı mı sancılar?

Aynen canım benım dr da hareketlı olması cok ıyı dıyor. hıc tasa etme hersey yolumdadır. Ama bende anlamadım dogum yaklastıkca hanı bebekler sakınlemez mıydı, bu bebısler aksıne hareketlenıyor

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu

Ay canım masallah. hayırlı ugurlu olsun. Saglıkla buyutun mınnagı.

Masallah bebegıne canım. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah o zamana kadar gelır bebısın, hep konus bebegınle ben ınanıyorum duyuyorlar anlıyorlar bzı.

Canım hayırlısı olsun nasıl oldun_?

Gunaydin
sermed gozun aydin..ne guzel erkenden gelmis yavrun. :)

Benim takvim bitti kaldim bole bi garip oldum:) Allahin izniyle en gec pazartesi bebegim kucagimda olucak.

Ay pazartesı de benım bıtıyor takvım. Ne edecegız hemsıre Toplasalım su dogumu tetıkleyen yontemlerı yapalım.

Gecmıs olsun canım, bebıs gelsın de, o gucu buluruz ıns Allah o an yardım eder.

Gulden vallahı masallah, ben cok merak edıyordum kac gıder kılo dıye harıka olmus. Gayet gaza geldım darısı basımıza

Bende gittim 3300 olmuş benim oğlum.herşey yolunda dedi Dr 21 inde aksilik olmazsa sezeryanım yapılacak dedi.hepimizin hakkında hayırlısı

Hayırlısı olsun canım.

Insallah cnm.cumlemiz

Çok su içiyorum
Yanımda 1.5luk şişe ile geziyorum
Süt olsun diye
Yememde azalma var
Herkes ye dedikçe yemeyesim geliyor :)

İnşallah sağlıkla doğum yap cnm
Gider kilolar

Valla o anneler.olmasa napardik. Annem geldi 1 haftadir allah razi olsun herseyimi yapio yemek temizlik.
Yemek,sofra hazırlamaktan heyheyler geldi zaten gobusten nefes bile alamıyorum halbuki gece uyuyamiyorum,gündüz azicik içim gececek oluyor aaaa uyudunmu diye bagiriyorlar yanibasimda ohooo daha anlatsam roman olacak

Yemek,sofra hazırlamaktan heyheyler geldi zaten gobusten nefes bile alamıyorum halbuki gece uyuyamiyorum,gündüz azicik içim gececek oluyor aaaa uyudunmu diye bagiriyorlar yanibasimda ohooo daha anlatsam roman olacak
Haa yok bnde ole degil cnm esim ben annem ewdeyiz esimde iste oluyo zaten annem ben. Uyurken diorm zaten uyuyorum die hic ses etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…