2016 Aralık Anneleri

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Gözünaydın canım Allah bağıslasın

Inan dr tarih verince insan garip oluyor. Bittimi yani diyorsun. Sanki hic bitmicek gibiydi, tarihide bilince heyecan daha fazla oluyor. Dr sali yatirabilirim deyince nstye nasil girdigimi bilemedim
:)) hayirlisi insallah canm .

Arkadaslar bir sorum olcakti.. ayiptir soylemesi idrarinizi yaparken, taksit taksit geliyormu sizdede? bazen oluyorki damla seklinde geliyor bazende birden
Benimde öyle olurdu canım çok gelince çocuk gibi sevinir olmuştum:))))

Hepinize selam kızlar :) iyi haftasonları olsun

Babam grip olmuştu, o kadar dikkat etmeme rağmen bana da bulaştı dün akşamdan beri boğazım acıyor, şimdi öksürük de başladı. Doğum başlarsa ıkınamam bile, hiç gücüm yok.Ağlayasım geliyor tam doğum arefesinde hasta olacağım tuttu

Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah ne çabuk olmuş, Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin :)
Arkadaslar bir sorum olcakti.. ayiptir soylemesi idrarinizi yaparken, taksit taksit geliyormu sizdede? bazen oluyorki damla seklinde geliyor bazende birden
Canım geçen hafta benim de oluyordu ben normal sanmıştım sonra böbrek bölgesinde ağrım olunca idrar tetkiki yaptırdım enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanıyorum 5 gündür, hiç kalmadı çok şükür. Sende bir baktır istersen bu son dönemde idrar yolu enfeksiyonu riskli, Allah korusun

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun
Gözünaydın kurtulmuşsunuz
Açlıktan bayilicam daha yeni gozumu açtım bune açlık yataktan cikasim bile yok :/
Bende hamileliğimin son haftası özellikle doymayacağım sanıyordum

Bu arada kızlar toplamda 12 kg almıştım
Dün itibariyle 12sinide vermişim
Daha yolum uzun yalnız vereceğim çok kg var
Bu arada hamile arkadaşlara bu yazım küfür gibi gelmesin :)
Biz doğuramadık hatun hamile kgsunu vermiş bile diye
Gaza gelin diye yazıyorum

Canım öyle der miyiz hiç. Valla tebrik ederim. Herkes yazsın motive olalım. Bu arada nasıl besleniyorsun. Hamilelikte ki gibi yemeyiz herhalde.kaç öğün yapıyorsun. Bir de çok su içiyor musun. bana içme göbeğin kalıcı olur demişlerdi. Ama süt için içmek gerek :/

Bende gittim 3300 olmuş benim oğlum.herşey yolunda dedi Dr 21 inde aksilik olmazsa sezeryanım yapılacak dedi.hepimizin hakkında hayırlısı

Amin canim insallah. Bugunde hava guzel kendimi yurumeye vurdum. Avm gezdik esimle, simdidr k.validemi alip pazara gidicez. Bir umut dogum normal baslar diye yorulayim dedim
Artik herseyden umudumu kesmek uzereyim ve skintidanda patliyorum . Annemi ikide bi arayip olmadimi olmadimi die calan telefonlar beni daha cok stres yapiyor.. bu sefer kendimi dusunmeye veriorum. Dr a sizinti suysa napiosunuz dedim dogurtuyoruz dedi. Bnde bnm durumumda suni denesek sonuc verir mi dedim. Oda 41 i beklioz suni icin dedi. Artik dua ediorum insaalllahh akip giden suyumdur. Dogurmak istiorum hayirlisiyla ne vakit gecio ne bse oluyo skildim valla. Iyce stres olmaya basladim.

Üzülme. :) Doğum yaptığım gün gribin üçüncü günüydü. oğlumdan geçti. DOĞUMDA nefes anlamamaktan ve kırgınlık güçsüzlükten çok korkmuştum. Ama vücut böyle durumlarda, olağan üstü hal moduna geçiyor sanırım. :) doğum gecesi uyuduğum sıra burnum tıkalıydı, 4 saat sonra suyum gelip uyandığımda gribe ait hiç bişey yoktu. Tabi ben o an farketmedim. doğum yaptığım gün akşama doğru tekrar burun geniz akıntısı öksürük başlayınca hatırladım gribi. :) grip kaldığı yerden seyrine devam etti. Çok şükür bebeğe geçmedi. kan diğerlerimde görünmüş, doktorda daha hastanedeyken ilaca başladı.
Evde sabah akşam sarımsak yiyordum, sirke ile gargara, az zencefilli ıhlamur ile idare ediyordum.

yerlesiyorssa olut bnde bnm oglumda agri sizi uoktu suni ile olmuştu ama suan agrilar makat agrisi rahim agrisi fena kanala yerlesiyor dur bnde ondandır

yerlesiyorssa olut bnde bnm oglumda agri sizi uoktu suni ile olmuştu ama suan agrilar makat agrisi rahim agrisi fena kanala yerlesiyor dur bnde ondandır
Gecen bnde bunu sormustum . Kanala yerlesme agrisi olan varmi die varmis demek.

Bende gittim 3300 olmuş benim oğlum.herşey yolunda dedi Dr 21 inde aksilik olmazsa sezeryanım yapılacak dedi.hepimizin hakkında hayırlısı

Ben seni gordum sanirim doktoru beklerken canim. Yaninda baban vardi sanirim dimi? Ebru hanim diye cagirdilar seni hatta iceriden. Bebisede masallah bu arada

Ben suniden korkuyorum sanirim. O yuzden senin gibi hissedemiyorum canim

Peki oglun suniyle dogdugunda suyun nisanin vs gelmismiydi? Banada sali gunu suni sanci verebilirler ama sancim.nisanim.suyum vs yok henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…