- Emoji Skoru
- 16.636
- Puanlar
- 448
Gözünaydın canım Allah bağıslasınKızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
:)) hayirlisi insallah canm .Inan dr tarih verince insan garip oluyor. Bittimi yani diyorsun. Sanki hic bitmicek gibiydi, tarihide bilince heyecan daha fazla oluyor. Dr sali yatirabilirim deyince nstye nasil girdigimi bilemedim
Benimde öyle olurdu canım çok gelince çocuk gibi sevinir olmuştum:))))Arkadaslar bir sorum olcakti.. ayiptir soylemesi idrarinizi yaparken, taksit taksit geliyormu sizdede? bazen oluyorki damla seklinde geliyor bazende birden
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah ne çabuk olmuş, Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin :)Kızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Canım geçen hafta benim de oluyordu ben normal sanmıştım sonra böbrek bölgesinde ağrım olunca idrar tetkiki yaptırdım enfeksiyon çıktı, antibiyotik kullanıyorum 5 gündür, hiç kalmadı çok şükür. Sende bir baktır istersen bu son dönemde idrar yolu enfeksiyonu riskli, Allah korusunArkadaslar bir sorum olcakti.. ayiptir soylemesi idrarinizi yaparken, taksit taksit geliyormu sizdede? bazen oluyorki damla seklinde geliyor bazende birden
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsunKızlar bunu bu kadar erken yazacagim aklım a gelmez di.kızım i aldım kucağıma çok şükür. Gelen suy muş sanci da varmış. Zaten sezer yan olacak di hemen aldılar. 2950 gram oldu
Bende hamileliğimin son haftası özellikle doymayacağım sanıyordumAçlıktan bayilicam daha yeni gozumu açtım bune açlık yataktan cikasim bile yok :/
Canım öyle der miyiz hiç. Valla tebrik ederim. Herkes yazsın motive olalım. Bu arada nasıl besleniyorsun. Hamilelikte ki gibi yemeyiz herhalde.kaç öğün yapıyorsun. Bir de çok su içiyor musun. bana içme göbeğin kalıcı olur demişlerdi. Ama süt için içmek gerek :/Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun
Gözünaydın kurtulmuşsunuz
Bende hamileliğimin son haftası özellikle doymayacağım sanıyordum
Bu arada kızlar toplamda 12 kg almıştım
Dün itibariyle 12sinide vermişim
Daha yolum uzun yalnız vereceğim çok kg var
Bu arada hamile arkadaşlara bu yazım küfür gibi gelmesin :)
Biz doğuramadık hatun hamile kgsunu vermiş bile diye
Gaza gelin diye yazıyorum
:)) hayirlisi insallah canm .
Kizlar gunaydin. Biz kontrolden ciktik 3500 gr olmusuz masallah. Suyumuz nstmiz iyi cikti. Nstde bi kez sanci 70leri gordu sonra 50lerde seyretti. Hersey iyi yani, doktor tansiyonum hep sinir oldugu icin sali gunu yatis verelim suni sanciyls dogumu baslatalim dedi. Ben hemen tamam demedim, dusuncem dedim. Suni ile baslayan dogumlar sezeryana donuyor genelde dedim. O da tansiyon ve sekerinn sinirda ondan korkuyorum biraz bebekde daha kilo alirsa dedi. Zaten sali almasam persembe yatis vericem mecburen dedi. Benim.kafa 1 milyon oldu suan..sadece sali randevu aldim yatis icin bisey demedimm. Nasip hakkimizda hayirlsii olsunn insallah
Artik herseyden umudumu kesmek uzereyim ve skintidanda patliyorum . Annemi ikide bi arayip olmadimi olmadimi die calan telefonlar beni daha cok stres yapiyor.. bu sefer kendimi dusunmeye veriorum. Dr a sizinti suysa napiosunuz dedim dogurtuyoruz dedi. Bnde bnm durumumda suni denesek sonuc verir mi dedim. Oda 41 i beklioz suni icin dedi. Artik dua ediorum insaalllahh akip giden suyumdur. Dogurmak istiorum hayirlisiyla ne vakit gecio ne bse oluyo skildim valla. Iyce stres olmaya basladim.Amin canim insallah. Bugunde hava guzel kendimi yurumeye vurdum. Avm gezdik esimle, simdidr k.validemi alip pazara gidicez. Bir umut dogum normal baslar diye yorulayim dedim
Üzülme. :) Doğum yaptığım gün gribin üçüncü günüydü. oğlumdan geçti. DOĞUMDA nefes anlamamaktan ve kırgınlık güçsüzlükten çok korkmuştum. Ama vücut böyle durumlarda, olağan üstü hal moduna geçiyor sanırım. :) doğum gecesi uyuduğum sıra burnum tıkalıydı, 4 saat sonra suyum gelip uyandığımda gribe ait hiç bişey yoktu. Tabi ben o an farketmedim. doğum yaptığım gün akşama doğru tekrar burun geniz akıntısı öksürük başlayınca hatırladım gribi. :) grip kaldığı yerden seyrine devam etti. Çok şükür bebeğe geçmedi. kan diğerlerimde görünmüş, doktorda daha hastanedeyken ilaca başladı.Hepinize selam kızlar :) iyi haftasonları olsun
Babam grip olmuştu, o kadar dikkat etmeme rağmen bana da bulaştı dün akşamdan beri boğazım acıyor, şimdi öksürük de başladı. Doğum başlarsa ıkınamam bile, hiç gücüm yok.Ağlayasım geliyortam doğum arefesinde h
yerlesiyorssa olut bnde bnm oglumda agri sizi uoktu suni ile olmuştu ama suan agrilar makat agrisi rahim agrisi fena kanala yerlesiyor dur bnde ondandırCanim senin 2. Hamileligin sanirim.bisey danismak istiyorum. Benim sabahtan beri afedersin kalcamizda kaba et olurya o etlerim spor yapinca hamlasirsin ve agri olurya oyle agriyor ki farkli birsey yapmadim sabah uyandigimdan beri hamlamis gibi kalca agrim var. Acaba bunun dogumla bir alakasi olabilirmi?
Gecen bnde bunu sormustum . Kanala yerlesme agrisi olan varmi die varmis demek.yerlesiyorssa olut bnde bnm oglumda agri sizi uoktu suni ile olmuştu ama suan agrilar makat agrisi rahim agrisi fena kanala yerlesiyor dur bnde ondandır
Bende gittim 3300 olmuş benim oğlum.herşey yolunda dedi Dr 21 inde aksilik olmazsa sezeryanım yapılacak dedi.hepimizin hakkında hayırlısı
Artik herseyden umudumu kesmek uzereyim ve skintidanda patliyorum . Annemi ikide bi arayip olmadimi olmadimi die calan telefonlar beni daha cok stres yapiyor.. bu sefer kendimi dusunmeye veriorum. Dr a sizinti suysa napiosunuz dedim dogurtuyoruz dedi. Bnde bnm durumumda suni denesek sonuc verir mi dedim. Oda 41 i beklioz suni icin dedi. Artik dua ediorum insaalllahh akip giden suyumdur. Dogurmak istiorum hayirlisiyla ne vakit gecio ne bse oluyo skildim valla. Iyce stres olmaya basladim.
yerlesiyorssa olut bnde bnm oglumda agri sizi uoktu suni ile olmuştu ama suan agrilar makat agrisi rahim agrisi fena kanala yerlesiyor dur bnde ondandır
Sonuç ne çıktı canımEger gelen suysa dr dogurturum dedi. Degilse 41 e bekliomuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?