valla ben de internetten sipariş vercem.. 5 yıldır hayal ediyorum. gülben ergen sağolsun içine etti :) şimdi bulmak çoook zor.. Renklilerden mi? Ben doğal renginde irilerinden istiyorum. Sanırım toplicam gidip.. ahahaha:) spora 1 buçuk yıl gittim. Şimdi taşınma telaşı vs gitmiyorum. Nisandan sonra yürüyüşe pilatese başlicam. BakalımYoo davetiye için de kullanirsin ama ben dış çekim şeklinde istiyorum :) bu arada bi topar başak aldım ben hiçbirinde bulamadim en son bi musteri getirtti sagolsun 30 lira verdim gelin cicegimide halletmis oldum :))
Oluuuuurrrr!!!!!Bu arada patron izin verdi yarinda dahil 5 gün izinli beraber eşya gelinlik sus çiçek bakmaya gidebiliriz :) hazır benimki de yokken bende biraz alışverişe çıkayım diyorum
Bende kedime papyon bakıyorymYa lütfen düğünler bitince şuraya bi resim koyalım. Ben şimdi kedime damatlık bakıyorum. nişanlımı boşverdim ahaha
Kestane şekeri ile lokum bi de mihalıç derdim amaa diyetteyim :)) hahaha daha sonra parasını gönderebilirim bana takunya alabilirsinAnkara gelinleri buluşup hepimiz bişiler bakmaya gidelim haftaya ankaraya gelebilirim bursadan istediğiniz birşey war mı
Kapalı çarşıya gittiğimde senin için takunya fotolarını çekebilirimm beğendiğini alırım istersenKestane şekeri ile lokum bi de mihalıç derdim amaa diyetteyim :)) hahaha daha sonra parasını gönderebilirim bana takunya alabilirsin
Bir de keşke yakın olsak da birlikte yürüsek... Ama hepimiz ayrı yerdeyiz keçiören gölbaşı batıkent eryaman ahaha
İnsan hergün bir gelinlik modeli beğenir mi yaaaa.... Kararsızlık okey de maymun iştahlılık bir başka güzel... Bu arada düğün yeri çok canımı sıkıyor.. Üzgünüm çokbaşka da içime sinen yer olmadı.. Offf of.
Ben gelecek hafta ankaraya gelebilirim... Gelinlik falan bakmayı düşünüyorum... İsterseniz whatsap grubu kuralım ankara gelinleri olarakBen etlikteyim, ben spor salonuna yazıldım hemen her akşam gidiyorum. Spor salonu olmadan spor yapamıyordum zira. Hem kol kaslarım bi toparlansın dedim. Buluşma ayarlayabiliriz kızlar. Katılmak isteyenler adlarını yazsınlar.
olur kuralım:) o zaman ben başlatıyorum ilk sana özelden telefonumu atayım canım, sonra özelden atsın herkes numarasını gruba ekleyelim.Ben gelecek hafta ankaraya gelebilirim... Gelinlik falan bakmayı düşünüyorum... İsterseniz whatsap grubu kuralım ankara gelinleri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?