• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

ay arada Henna'dan gelinlik alan arkadaş hanginizdi unuttum Cuma günü oraya da gideceğim. Memnun kaldın mı? Ben bir sürü kötü yorum okudum. Ama Türkiye burası, hiçl kimse hiç bişy beğenmiyor ki,güvenilmez yorumlara..
Ya bilmem ben de gelinliği beğendim aldım ki gelinliğe de en en fazla 3 bin verilir yani daha lüks mağazalardan almazdım ben. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. And çarşısındaki vs gelinlikçilere hiç güvenemezdim zaten. Burada da daha sipariş verdim Ölçüm alındı falan ama provaya bile gitmedim yani. Tunalı hennadan aldım ilgililerdi sonradan değişmezlerse şimdilik bi sorun yok inşallah da olmaz. Şikayetler de hemen her mağaza için var ben gelinliği beğenince tamam dedim aldım canım

Ya bilmem ben de gelinliği beğendim aldım ki gelinliğe de en en fazla 3 bin verilir yani daha lüks mağazalardan almazdım ben. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. And çarşısındaki vs gelinlikçilere hiç güvenemezdim zaten. Burada da daha sipariş verdim Ölçüm alındı falan ama provaya bile gitmedim yani. Tunalı hennadan aldım ilgililerdi sonradan değişmezlerse şimdilik bi sorun yok inşallah da olmaz. Şikayetler de hemen her mağaza için var ben gelinliği beğenince tamam dedim aldım canım
Gelinliğinin modelini merak ettim fotosu war mı

Kızlar benimde gelinlik bulmam lazim hic bilmiyorum ankarada nerde ne var yardimci olunm banaa

Sabrı pesmeni aradım ne yazık ki benim düğün tarihimde doluymus :KK43: evlenmek için çok yoğun bir dönemi secmisim surekli ne ayarlamaya kalksam böyle oluyor isyan edeceğim artık :KK43: şaka tabi ya kısmet :) en güzel hikayemle de gorustum çok profesyoneller biraz baktım da ama fiyatları beni aşıyor. Sürekli onda kismayim önemli, bunda kismayim içimde kalir, şunda kismayim riske atamam diye diye masraflar düşündüğüm miktari aşar oldu :))) biraz daha arastiracagim

Sabri pesmen son zamanlarda baya talep gören biri gerçekten. Benim düğünüm hafta içi ve nisan ayında olduğundan avantajlıydım:) Ve ocakta ayarladım ben erken davrandım yani. Hem fiyatı benim bütçemi yormadı hem de içime sindi. Albüm konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum. Fotoğraf basmıyorlar baya sayfalara basıyorlar ve düzenlemesi felan onlar yapsın istiyorum. Zaten en kötü yerde 450-500 den aşağı yapan yok. Bu arada betül okandan diye bi kadın var o da yakın fiyatlarda ona da bi sor istersen. Ondan da çok memnun kalan var. Onun dışında one life wedding (950. tl) ve sanat sokağı (1.650 tl) görüşüp çok içime sinmeyenler. Bir de aylin çiftçi çok iyiydi ama bi türlü randevulaşamadık. Onun fiyatı bir parça daha yüksekti.

Vallaha nişanım Antalya'da oldu Eylül'de. Haziranda diyetistenle 75.4'ten 71.9'a indim. Sayıları çook net hatırlıyorum. Sonra nasıl olduysa 1 ay öncesine kadar 76'ya çıktım. Bu sabah 71.8'dim. Dikkat ettiğim soylenemez. Bekar hayatı, koşturmaca, kayınvalidenin yağlı yemek tuzakları:KK45:, herşeye üşenmem.... Bunlarla bu kiloya inmiş olmak da mucize.. Kısmetse Nisanın 1'inde evimize geçiyorum. Ağustos'a kadar 60 olsam tamamdır. İpli değil istediğim gelinliğin arkası o_Onişanda oyle yapmıştım değişiklik olsun istedim. Benim merak ettiğim. arada 12 kilo var. Gelinliği şimdi almaya kalksam o kadar daraltabiliyorlar mı.. Şekli şemali bozulmaz mı... Hatta şuanki halime deneyecek gelinlik var mı... Bütün bunlar kafamda çılgın soru işaretleri...:110:

Ben gelinlik denemeye başladığımda 69,5 kiloydum. Gelinliğimi aldığımda ise 65,5 kiloydum. Şuan 64 üm ve hala 40 beden gelinlik oluyor. Ama arkası ipli olduğundan sıkıntı yok o nedenle dedim. Ama zaten provalar düğüne yakın olacağından oynama yapıyorlar. Bana da yaparız sıkıntı yok dediler. Provaları düğüne yakın alırsın. Bide sonuöta bu pantolon değil. Gelinliğin bedenine tek değen yeri göğüs ve göbek kısmı kilo versen bile hepsini oradan vermezsin ve artık ayarlamaya alışkınlar çoğu gelinlikçi.

Kızlar benimde gelinlik bulmam lazim hic bilmiyorum ankarada nerde ne var yardimci olunm banaa
ben kızılayda and çarşısında dilşad gelinlik var canım orda diktiriyorum tavsiye üzerine gitmiştim resim ne gösterdiysem aynısını diktiler çok memnun kaldım önerebilirim :)

Ben iyice zayıflayıp öyke gelinlik denemk istiyorum 6 ayda kaç kilo veririrm kızlarr

Bir yemişim sormayın. Kilo vercektim ama beeen sabah 71.5'i gördüm. Hayır sıkıntı evde ne pişireceğimi şaşırdım insan tek olunca peynir ekmek yetiyor ama oyle de diyet yapılmıyor... Bir sigara yakacağım tam da bunun üstüne.. Sosis patates kızartması makarna... Hayır sanki aşerdim. Neyse bugün de boyle oldu :) Bu arada Beyhan diye bir kadın varmış büyük çarşıda arkadaşım diktirdi memnun kaldı. Ona da gitcem. Biraz model bakayım. Eltimin gelinliği 2 ayda dikildi. Ben de yetişirim sanırım. daha koçimin damatlığı var. Beğendiğim 10 model var arasında gidip geliyorum. ayyy ayy...

ayda 3 kilodan 18 verirsin :) hadi 15 diyelim. ben de aynı durumdayım. ayda 4 kilo sıkıntı değil aslında ama uzun dönem diyette olunca duraklaması oluyorr falan. 24 versem ne güzel olur :D

Bir yemişim sormayın. Kilo vercektim ama beeen sabah 71.5'i gördüm. Hayır sıkıntı evde ne pişireceğimi şaşırdım insan tek olunca peynir ekmek yetiyor ama oyle de diyet yapılmıyor... Bir sigara yakacağım tam da bunun üstüne.. Sosis patates kızartması makarna... Hayır sanki aşerdim. Neyse bugün de boyle oldu :) Bu arada Beyhan diye bir kadın varmış büyük çarşıda arkadaşım diktirdi memnun kaldı. Ona da gitcem. Biraz model bakayım. Eltimin gelinliği 2 ayda dikildi. Ben de yetişirim sanırım. daha koçimin damatlığı var. Beğendiğim 10 model var arasında gidip geliyorum. ayyy ayy...
Yeme bebegimm ben 78 kgyim bak zayıflamaya çalışıyorumm hazır kilo bermişken düğününde yakınnn yeme diyorum baska bişi demiyorumm☺️☺️

ayda 3 kilodan 18 verirsin :) hadi 15 diyelim. ben de aynı durumdayım. ayda 4 kilo sıkıntı değil aslında ama uzun dönem diyette olunca duraklaması oluyorr falan. 24 versem ne güzel olur :KK70:
Spor falan yapıyormusun cnm spor salonuna gidiyorum benn aslında balık model giymek çok istiyorumm ana işte kalçalarım çok fazla

Save the date aslında davetiye için yapılıyor. Aslında profesyonel makinesi olan birini bulsan yeterli olur bir iki foto için, düzenlemesini de arkadaşına falan yaptırırsın hatta kendin bile yaparsın :) Hevesi kalmamak ne demek yaaa :) evlenen sensin insanın hevesi kalmaz olur mu...

Yoo davetiye için de kullanirsin ama ben dış çekim şeklinde istiyorum :) bu arada bi topar başak aldım ben hiçbirinde bulamadim en son bi musteri getirtti sagolsun 30 lira verdim gelin cicegimide halletmis oldum :))

25gün kaldı düğünümüze :KK45::KK45:
2nisanda malum, çok az kaldı az çok tecrübe paylaşabilirim arkadaşlar.
önceliği eve verdik ve iyi de oldu doğrusu, artık evde herşey hazır (tv ve sehpa yok sadece), baya arkadaşlarımız ev görmeye geldiğinde misafir edip çay ikram edebiliyoruz :KK60:
ev hallolunca kafa olarak daha rahat oluyormuş insan, nişanlım düğüne 1 ay kala ev hazır olsun diyordu ben erken buluyordum ama haklıymış en azından şimdi kafamız rahat.
evle ilgili bilgi ya da fikir almak isteyen olursa yardımcı olurum.
balayını geçen hafta hallettik, kıbrısa gidiyoruz 4gecelik. bugün de kına kıyafeti için ulustaydım, bindallı işi de tamam kına alışverişi de..
davetiye dağıtma işine başladık şimdi, bi de leyla biz davetiyeyi kendimiz tasarladık webde var kitaptasarımı diye bir siteden 450 kişilik düğüne 500 davetiye ve tecrübelerimle şunu söyleyebilirim ki ucu ucuna yetecek gibi, eğer bizim gibi arkadaşlara ayrı ailesine ayrı davetiye hazırlıyorsanız ve işyerinde kişi ayrımı yapmayacaksanız fazla davetiye bastırın derim. tabi dikkat edin bizim gibi tarih yazmayı unutmayın davetiyeye:KK22::KK22: sonra oturup 500davetiyeye etiket bastırıp bi de onları kes yapıştırla uğraşmayın:KK57::KK48::KK48: amaan nazar olsun bu da dedik ve başladık davetiyeleri düzeltmeye :KK48:
şimdi geriye bi damatlık kaldı bi vakit bulup halledemedik o işi onu da inşallah bu hafta halledeceğiz. benim gelinlik de mart sonuna bitmiş olacak, nişanın öncesinde (14kasımda oldu nişan) 83kg iken şuan 75*76 kgyum. diyet yaptım mı malesef vaktim olmadı ama cidden bi şekilde koşuşturmacada gidiyormuş kilo:KK50: o yuzden gelinlik son hafta teslim benim icin en dogrusu oldu.
tabi bi yandan da formasyona başlayınca kilo ister istemez gidiyor heryere yetişmeye çalışırken.
herşey bir yana eve gidip de o evin bize ait olduğunu hissetmek paha biçilemez:KK200:
bi de gece baba ocağına dönmek olmasa:eek:
Canim hadi hayırlısı bizde sizden 2 hafta sonra evlencez evimiz bitti sayılır kafan rahat olmasi çok önemli bence :))

Bu arada ben 5 kilo verdim 44 kusurum gerisini varın siz hesaplayin isim çok yoğun kosturmaca normalde 34 giyiyorum oda olmicak aksamlari eve gelince kendime makarna yapıyorum kilo alayım diye çok sinir bozucu ya hiç iştahı kalmadı zaten sürekli kavga ediyoruz :)) oda tuz biberi neyse siz bizim gbi kavga etmeyin saçma sapan sebeplerden :))

Back