25gün kaldı düğünümüze
2nisanda malum, çok az kaldı az çok tecrübe paylaşabilirim arkadaşlar.
önceliği eve verdik ve iyi de oldu doğrusu, artık evde herşey hazır (tv ve sehpa yok sadece), baya arkadaşlarımız ev görmeye geldiğinde misafir edip çay ikram edebiliyoruz
ev hallolunca kafa olarak daha rahat oluyormuş insan, nişanlım düğüne 1 ay kala ev hazır olsun diyordu ben erken buluyordum ama haklıymış en azından şimdi kafamız rahat.
evle ilgili bilgi ya da fikir almak isteyen olursa yardımcı olurum.
balayını geçen hafta hallettik, kıbrısa gidiyoruz 4gecelik. bugün de kına kıyafeti için ulustaydım, bindallı işi de tamam kına alışverişi de..
davetiye dağıtma işine başladık şimdi, bi de leyla biz davetiyeyi kendimiz tasarladık webde var kitaptasarımı diye bir siteden 450 kişilik düğüne 500 davetiye ve tecrübelerimle şunu söyleyebilirim ki ucu ucuna yetecek gibi, eğer bizim gibi arkadaşlara ayrı ailesine ayrı davetiye hazırlıyorsanız ve işyerinde kişi ayrımı yapmayacaksanız fazla davetiye bastırın derim. tabi dikkat edin bizim gibi tarih yazmayı unutmayın davetiyeye
sonra oturup 500davetiyeye etiket bastırıp bi de onları kes yapıştırla uğraşmayın
amaan nazar olsun bu da dedik ve başladık davetiyeleri düzeltmeye
şimdi geriye bi damatlık kaldı bi vakit bulup halledemedik o işi onu da inşallah bu hafta halledeceğiz. benim gelinlik de mart sonuna bitmiş olacak, nişanın öncesinde (14kasımda oldu nişan) 83kg iken şuan 75*76 kgyum. diyet yaptım mı malesef vaktim olmadı ama cidden bi şekilde koşuşturmacada gidiyormuş kilo
o yuzden gelinlik son hafta teslim benim icin en dogrusu oldu.
tabi bi yandan da formasyona başlayınca kilo ister istemez gidiyor heryere yetişmeye çalışırken.
herşey bir yana eve gidip de o evin bize ait olduğunu hissetmek paha biçilemez
bi de gece baba ocağına dönmek olmasa