• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Tek tek hepsini okudum kızlar yazdiginizdan hepinizin tarzını az çok kafamda oturttum çok merak ediyorum başta kendim olmak üzere ❤

Yoo davetiye için de kullanirsin ama ben dış çekim şeklinde istiyorum :) bu arada bi topar başak aldım ben hiçbirinde bulamadim en son bi musteri getirtti sagolsun 30 lira verdim gelin cicegimide halletmis oldum :))
valla ben de internetten sipariş vercem.. 5 yıldır hayal ediyorum. gülben ergen sağolsun içine etti :) şimdi bulmak çoook zor.. Renklilerden mi? Ben doğal renginde irilerinden istiyorum. Sanırım toplicam gidip.. ahahaha:) spora 1 buçuk yıl gittim. Şimdi taşınma telaşı vs gitmiyorum. Nisandan sonra yürüyüşe pilatese başlicam. Bakalım

Ya lütfen düğünler bitince şuraya bi resim koyalım. Ben şimdi kedime damatlık bakıyorum. nişanlımı boşverdim ahaha:KK48:

Dikmen civarlarında ya da makyajı iyi yapan tabi saçıda bir kuaför biliyor musunuz? Ankaraya yeni taşındık düğünümün biri orda olcak ben başka yerde çalışıyorum o yüzden araştıramıyorum:(((

Bu arada patron izin verdi yarinda dahil 5 gün izinli beraber eşya gelinlik sus çiçek bakmaya gidebiliriz :) hazır benimki de yokken bende biraz alışverişe çıkayım diyorum

Kızlar davetiye ve nikah şekerini de halletim ve öyle içime sindi ki, çok şükür. Kına malzemelerini aldım ama bikaç eksiğim var onlaı tamamlıycam. Bi de gelin Hamamı ve bekarlığa veda için alacaklarım var. Bu arada Alba otele Pazartesi bakmaya gidicem gelin Hamamı için. Bilgi alıp sizinle paylaşırım Düşünen varsa.

Ankara gelinleri buluşup hepimiz bişiler bakmaya gidelim haftaya ankaraya gelebilirim bursadan istediğiniz birşey war mı

whatsapp grubuna varım:) hatta cidden bigün buluşup çay kahve içelim neden olmasın. Fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz güzel olabilir:) ama ben çalışıyorum uygun bi saat olursa sevinirim.

vıtsıba ben de varım :) hatta biz bir arkadaşla dertleşip diyet yapoıyoruz :D daha iyi oluyor. .Ama benim en büyük isteğim gelinlik denerken yanımda birinin olması :(

İnsan hergün bir gelinlik modeli beğenir mi yaaaa.... Kararsızlık okey de maymun iştahlılık bir başka güzel... Bu arada düğün yeri çok canımı sıkıyor.. Üzgünüm çok :( başka da içime sinen yer olmadı.. Offf of.

Bir de keşke yakın olsak da birlikte yürüsek... Ama hepimiz ayrı yerdeyiz keçiören gölbaşı batıkent eryaman ahaha :KK70:

Ben etlikteyim, ben spor salonuna yazıldım hemen her akşam gidiyorum. Spor salonu olmadan spor yapamıyordum zira. Hem kol kaslarım bi toparlansın dedim. Buluşma ayarlayabiliriz kızlar. Katılmak isteyenler adlarını yazsınlar.

İnsan hergün bir gelinlik modeli beğenir mi yaaaa.... Kararsızlık okey de maymun iştahlılık bir başka güzel... Bu arada düğün yeri çok canımı sıkıyor.. Üzgünüm çok :KK43: başka da içime sinen yer olmadı.. Offf of.

düğün yeri ile ilgili sıkıntı neydiki?

Ben etlikteyim, ben spor salonuna yazıldım hemen her akşam gidiyorum. Spor salonu olmadan spor yapamıyordum zira. Hem kol kaslarım bi toparlansın dedim. Buluşma ayarlayabiliriz kızlar. Katılmak isteyenler adlarını yazsınlar.
Ben gelecek hafta ankaraya gelebilirim... Gelinlik falan bakmayı düşünüyorum... İsterseniz whatsap grubu kuralım ankara gelinleri olarak ☺️

Back