Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim. Mahkeme fırınını bilio musun?Kapalı çarşıya gittiğimde senin için takunya fotolarını çekebilirimm beğendiğini alırım istersen
Biliyorumm cnmmmmteşekkür ederim. Mahkeme fırınını bilio musun?
bana telefonunu bulabilirsen çok sevinirim netten bulamıorumBiliyorumm cnmmmm
Canım ben makyoz Ayfer kara ile anlastim facebookta ayfer kara profesyonel makyaj diye sayfası var bakabilirsin. Urunleri hep mac ve kryolan. Kuzenimin arkadaşı bana da kuzenim önerdi ve işinde çok iyi olduğunu söylüyor ben de güvendim kendisine. Yanı sadece tanıdık olduğu için değil guvenmesem anlasmazdim. Tavsiye ederim. Fiyatı çoğu yere gore uygun sayılır. Bi ara bence. İstersen ismimi de özelden yazarımKızlar dikimevinde başak kuaför nasıl facete fotoğraflara baktım iyi gibi duruyo saç makyaj takma kirpik falan 600tl dedi saç makyaj iki kez olursa 900müş. Yalnız makyaj için Kryolan Mac çok pahalı geldi 600. Sizin bildiğiniz iyi bir kuaför var mı dikmen oran taraflarında?
Benim de düğün tarihi aldik düzenin sasti birkaç gün geciktirici kullanacağım çünkü düğün günü olma ihtimali var ama balayında olsam da sorun değil denize falan girmem. Daha önce lise yillarimda kullanmistim elbette faydalı bir şey değil ama gelinlikle regl olmak çok rezil yanı mecbur kalırsam kullanırım. Bu kadar çok takmayin bence bi seçim yapacaksın ha ama ben düğün günü dışında umursamam yanı bu durumu kullanmazdim ilaç. Ki ben de balayında büyük ihtimal regl olcam. Düğünden sonra geciktiriciyi bırakırımkızlar arada kaldım bana akıl verin nolur
bugün regl oldum, takvime göre 6nisanda regl olmam gerekiyor, ama yine 3gün erken gelirse düğünün ertesi günü regl olacağım düğün stresi dedikleri bu olsa gerek.. balayında karın agrısı çekmek istemiyorum, gelinlik provamı bile 23marta almıştım sırf regl sonrası olsun diye, şimdi 3gün erken gelip tüm planlarımı mahvetti...
napcam ben
söktürücü, geciktirici herbişiyin nette deli gibi zararları var ki ben dogum kontrol hapına bile karşıyım..
kafamda deli sorular
bugun saglık ocagına gittim, ya ben normalde ilk gün duramam ağrıdan. illa bi dikloron vurunmam gerekir, açıkçası o yuzden balayında hasta olmaktan korkuyorum, kıbrısta nerde igne bulucam da vuruncam daBenim de düğün tarihi aldik düzenin sasti birkaç gün geciktirici kullanacağım çünkü düğün günü olma ihtimali var ama balayında olsam da sorun değil denize falan girmem. Daha önce lise yillarimda kullanmistim elbette faydalı bir şey değil ama gelinlikle regl olmak çok rezil yanı mecbur kalırsam kullanırım. Bu kadar çok takmayin bence bi seçim yapacaksın ha ama ben düğün günü dışında umursamam yanı bu durumu kullanmazdim ilaç. Ki ben de balayında büyük ihtimal regl olcam. Düğünden sonra geciktiriciyi bırakırım
salı günü ulustan aldım çıkrıkçılar yokuşundan. daha dogrusu daha teslim almadım üstüme göre ayarlayacaklar.Kızlar kaftan veya bindallılarınıza nerelerden baktınız?
bugun saglık ocagına gittim, ya ben normalde ilk gün duramam ağrıdan. illa bi dikloron vurunmam gerekir, açıkçası o yuzden balayında hasta olmaktan korkuyorum, kıbrısta nerde igne bulucam da vuruncam da
aile hekimi geciktiricilerin aşırı zararlı oldugunu soyledi, söktürücü de bi işe yaramaz dedi. yine 3gün erken gelirse dügün günü reglim işin kötüsü ki o karın ağrısıyla mumkun degil dügün falan kaldıramam. velhasıl kelam dogum kontrol hapı verdi, regl bitsin sen ayın 20si gibi başla buna bitene kadar regl olmazsın hapı bitirince olursun en azından geciktiriciler kadar zararlı degil dedi. istemeye istemeye microgynon kullanacagım anlaşılan o ki... inşallah kilo alımı şişkinlik mevzuu yoktur, aylardır verdiğim 3*5kiloya sevinirken şimdi tribe girmeyim
salı günü ulustan aldım çıkrıkçılar yokuşundan. daha dogrusu daha teslim almadım üstüme göre ayarlayacaklar.
şifon elbise + kadife kaftan 350tl
Senin düğünün ne zaman canım? Benim temmuzda inşallah olmadı ben de haziranda giderim bi doktora. Bide bindallini ozelden bana da atabilirsen sevinirim ben de bugün kizilaydan and carsisindan biraz baktım da öylesine pahalıydı baya. Ben de ulusa gidicembugun saglık ocagına gittim, ya ben normalde ilk gün duramam ağrıdan. illa bi dikloron vurunmam gerekir, açıkçası o yuzden balayında hasta olmaktan korkuyorum, kıbrısta nerde igne bulucam da vuruncam da
aile hekimi geciktiricilerin aşırı zararlı oldugunu soyledi, söktürücü de bi işe yaramaz dedi. yine 3gün erken gelirse dügün günü reglim işin kötüsü ki o karın ağrısıyla mumkun degil dügün falan kaldıramam. velhasıl kelam dogum kontrol hapı verdi, regl bitsin sen ayın 20si gibi başla buna bitene kadar regl olmazsın hapı bitirince olursun en azından geciktiriciler kadar zararlı degil dedi. istemeye istemeye microgynon kullanacagım anlaşılan o ki... inşallah kilo alımı şişkinlik mevzuu yoktur, aylardır verdiğim 3*5kiloya sevinirken şimdi tribe girmeyim
salı günü ulustan aldım çıkrıkçılar yokuşundan. daha dogrusu daha teslim almadım üstüme göre ayarlayacaklar.
şifon elbise + kadife kaftan 350tl
elimde foto yok ya, ama çıkrıkçılar yokuşuna gidersen bidolu model var. ben biraz ucuz olsun istedim en makul bu oldu. aslında 200tlye de var ama onlar da cidden kötüydü.Canım elinde resmi varsa özelden atabilirmisin tam bende iç elbise dış kaftan modellerinden istiyorum aksesuarları da var mı bu arada?
valla ulusa gidin derim. ben peeh diyordum ulus dediklerinde ama bidolu dükkan var ve bi şekilde bulunuyor. ben gelinliğime özendiğim icin açıkçası bindallı ucuza gelsin istedim.Senin düğünün ne zaman canım? Benim temmuzda inşallah olmadı ben de haziranda giderim bi doktora. Bide bindallini ozelden bana da atabilirsen sevinirim ben de bugün kizilaydan and carsisindan biraz baktım da öylesine pahalıydı baya. Ben de ulusa gidicem
Teşekkürler canım yardımın için ben galiba makyöz getirtmekten vazgeçmek üzereyim çünkü saç makyajı iki kez yaptırmayı düşünüyorum düğünden önceki günlerden birinde de yaptırıp o gün de fotoğraf çektireyim diyorum öyle olunca daha pahalı olur sanki makyöz getirtmek ama faceten baktım güzel gözüküyor gene de arayacağm sağolasın☺Canım ben makyoz Ayfer kara ile anlastim facebookta ayfer kara profesyonel makyaj diye sayfası var bakabilirsin. Urunleri hep mac ve kryolan. Kuzenimin arkadaşı bana da kuzenim önerdi ve işinde çok iyi olduğunu söylüyor ben de güvendim kendisine. Yanı sadece tanıdık olduğu için değil guvenmesem anlasmazdim. Tavsiye ederim. Fiyatı çoğu yere gore uygun sayılır. Bi ara bence. İstersen ismimi de özelden yazarım
Ben gümüş kol düğmesi yaptırdım baş harflerimiz varkızlar saatlerdir nişanlıma kol düğmesi bakıyorum ve beğenemedim gitti napcam ben