- 13 Şubat 2013
- 101
- 64
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaaaaaa ankara da ki manzara diyorr mesela emlakçı eve biinşallah bulursunuz canım.
ben de öyleydim senin gibi, 2001 de antalya kemer den taşındım buraya, ev manzaralı dedi babam bi baktık ki ev dörtyola bakıyor burda buna manzara diyorlarmış
yıllar geçti hala su görmek istiyor insan, alışmak zor buna.. inşallah bulursunuz gönlünüze göre biyer.
bizim de hayaller ev sahibi olmak, hayatlar minimum beş sene sonra
vakko da ki gelinlikler cnm ne kadardan başlıyor sitelerinde hiç fiyat yazmıyor.. Valla ankarada olsam 10 kere gitmiştim.. Çankaya da o fiyata çok iyi bulmuşsunuzben tüm soyleyeceklerimi bu postta özetlim. 1. Anne tarafım Bursalı, yaşamadım ama avcumun içi gibi bilirim. Ankara Bursa arası çok kolay alışırsınız ikiniz de. Evlenme teklifim Bursa'da olmuştu en son geçen sene Ocakta oradaydım. 2. cuma günü vakko weddinge gideceğim istediğin gelinliği msj olarak at bana, senin için denerim. Ama yakışır yakışmaz bişy diyemem :) 3. önceleri çok gezdik, 10 yıl esatta oturdum, şuan keçiörendeyim 5 aydır, yalnız yaşıyorum. Tek dileğim Çankayaya dönmekti gönlüm oldu. Tüm cepheleri caddeye bakan, işlek, 10 yıllık bir bina. 270e aldık ama çok ilginç oldu normal fiyatı 330 şuan alıcısı bile var da satar mıyım hiiiiiç Aslında nasıl bir muhit istiyorsun işyerine yakın mı değil mi ulaşımı rahat mı değil mi önemli olan o. Eryamana eskiden 1 araç 2 saatte giderken, şimdi mesafe kısaldı ve daha çok araç var. Batıkent de aynı şekilde. Keçiören'e taşınmayın da heryere gidin
Ev yetişir düğüne de, ben 1 nisanda o eve taşınıyorum. İçindeyken evlenmiş olcam ilgnç olcak ama, 5 ay kira vermek istemedim. o fiyata gelinliğimi kendim alırım
Batıkentte müstakil villa tipi evler war onlarda çok hoşuma gitmişti: ama bir kaçının içine girdik gerçekten çoj masraf gerekiyor en az 20 yıllık evlerdi nered yseben de batıkenti olaylardan uzak diye seviyorum. en azından safe zone resmen buraya ne toma ne olay giriyor 10 yıldır aileden ayrı yaşayınca annemlerin de gözü arkada kalmıyor, şans bu ya hep batıkent ilkgöz ağrım diye severdim evimiz de burda, dediğin gibi istediğin yerde yaşamak en güzeli. inşallah hepimiz huzurlu mutlu oluruz
Bende şuan 40 bedenim bu kiloda gelin olmak istemiyorumm şimdi almıycam onun içinCuma günü gidiyorum. İnşallah benim de içime siner... Çok stresliyim. Kilo vermem bile durdu. Acaba bana olcak gelinlik var mıdır ihihi. Wakko 44 bedene kadarmış. Hayır şimdi alcam da nasıl küçültcekler 4 beden bilmiyorum hadi bakalım gideyim kedime sarılıp uyuyim. Kendinize iyi davranın gelinler!
sen git dene yine de, daraltıyorlar, öbür türlü aceleye gelir işin, destek istersen buradayım. Zira gelinliğime de kendim gidip bakıcam. Yol arkadaşı olabilirim.Bende şuan 40 bedenim bu kiloda gelin olmak istemiyorumm şimdi almıycam onun için
Bursa da o dediklerin çık vakla çarşıda resmini çekerim yoklarım istersen sanaHerazeus fiyat konusunda bilgim yok ama benim beğendiğim iki gelinliği de onlar satıyor, ben model denemek amaçlı gidiyorum. Gerçi kendi gelinlikleri uygunmuş. Cuma 11 Vakko, 14 Henna, Pazartesi de Aslı kırdar diye bir kadına gideceğim. Bu kadar yükleme yeter.. Asıl iş hazır almaz da diktirirsem başlıyor. 3 gelinlikçi var bakalım... Paylaşırım buradan merak etme.. Sen de bana kısa peştemal bornoz ve süslü takunya bul :) Yoksa bornoz ve takunya alıp süsleyeceğim burada :)
Şuan bu kiloda denemek istemiyorum ya 78 kgyinsen git dene yine de, daraltıyorlar, öbür türlü aceleye gelir işin, destek istersen buradayım. Zira gelinliğime de kendim gidip bakıcam. Yol arkadaşı olabilirim.
Diyet falan yapıomusun tatlınn şişman gelin olmayalım yaaben beden sayamıyorum artık ya.. kilo verdim ama belden aşağı 40 beden bel 42 omuz kol 44 ya
diyet yapamıyorum canım. aslında yogunluktan aç kalınca kilo verdim. boy 172, 83kg idim ekim gibi, şimdi 75-76falanım işte..Diyet falan yapıomusun tatlınn şişman gelin olmayalım yaa
Sorma bende formasyon falan derken stres yaptımm.. Bu arada resimöğretmeniyim sen ?diyet yapamıyorum canım. aslında yogunluktan aç kalınca kilo verdim. boy 172, 83kg idim ekim gibi, şimdi 75-76falanım işte..
bi de ben çölyak hastasıyım gluten (tahıl proteini) alerjim var, halıyle hem formasyon hem iş hem evlilik hazırlıgı derken tüm gün dışarda ve aç kalınca kilo verdim.
diyet işini beceremiyorum ya :/
fizik mühendisiyim, gazideyim formasyonda, ilk dönem bitti inşallah dügünden sonraki 2. dönem de böyle gider de hallederim.Sorma bende formasyon falan derken stres yaptımm.. Bu arada resimöğretmeniyim sen ?
senin boy kaç?Üstüm 40 beden kalçam 42 beden benim çok kalçam war üstte tam tersi
düğün yaklaştıkca kilo veriliyormuş gerçekten. bak ben 14kasımda nişanlandım, 2nisan dügün arayı kısa tuttuk, geçen sene begenip aldıgım 30beden kot (likrasız) hiç giyememiştim kücük geliyordu, şuan bacaklar bol beli düşüyor1.67 benim boyda ...benim bütün kilo basende toplanmış mübarek Haftada 3 gün spora gidiyorum diyet falan... Ağustosa kadar zayıflamayı kafaya koydum onun için gelinlik bile istemiyorumm anca modellere bakıyorum denemedim hiç