• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

ay arada Henna'dan gelinlik alan arkadaş hanginizdi unuttum Cuma günü oraya da gideceğim. Memnun kaldın mı? Ben bir sürü kötü yorum okudum. Ama Türkiye burası, hiçl kimse hiç bişy beğenmiyor ki,güvenilmez yorumlara..

bu konuda en iyisini yaptım diye düşünüyorum. arkadaşımın diktirdiği gelinliği beğenip hayatımda hiç gelinlik denemeden direkt oraya gittim anlaştım, bedenime ne tarz bi gelinlik uyarsa ona göre model dikiliyor, zaten soyle boyle olsun diye bi düsüncem de yoktu malesef hayal etmek aklıma hiç gelmemiş şu yaşıma kadar:KK70::KK70:
ve hayatımda ilk giydiğim gelinlik kendi gelinliğim olacak.. 3. provada artık danteller kendini göstermeye başlamıştı ve gerçekten içim çok rahat:KK22:

inşallah bulursunuz canım.
ben de öyleydim senin gibi, 2001 de antalya kemer den taşındım buraya, ev manzaralı dedi babam bi baktık ki ev dörtyola bakıyor burda buna manzara diyorlarmış:KK70::KK70::KK70:

yıllar geçti hala su görmek istiyor insan, alışmak zor buna.. inşallah bulursunuz gönlünüze göre biyer.
bizim de hayaller ev sahibi olmak, hayatlar minimum beş sene sonra:KK70::KK70:
Aynen yaaaaaa ankara da ki manzara diyorr mesela emlakçı eve bi
ben tüm soyleyeceklerimi bu postta özetlim. 1. Anne tarafım Bursalı, yaşamadım ama avcumun içi gibi bilirim. Ankara Bursa arası çok kolay alışırsınız ikiniz de. Evlenme teklifim Bursa'da olmuştu en son geçen sene Ocakta oradaydım. 2. cuma günü vakko weddinge gideceğim istediğin gelinliği msj olarak at bana, senin için denerim. Ama yakışır yakışmaz bişy diyemem :) 3. önceleri çok gezdik, 10 yıl esatta oturdum, şuan keçiörendeyim 5 aydır, yalnız yaşıyorum. Tek dileğim Çankayaya dönmekti gönlüm oldu. Tüm cepheleri caddeye bakan, işlek, 10 yıllık bir bina. 270e aldık ama çok ilginç oldu normal fiyatı 330 şuan alıcısı bile var da satar mıyım hiiiiiç :KK49: Aslında nasıl bir muhit istiyorsun işyerine yakın mı değil mi ulaşımı rahat mı değil mi önemli olan o. Eryamana eskiden 1 araç 2 saatte giderken, şimdi mesafe kısaldı ve daha çok araç var. Batıkent de aynı şekilde. Keçiören'e taşınmayın da heryere gidin :KK45:
Ev yetişir düğüne de, ben 1 nisanda o eve taşınıyorum. İçindeyken evlenmiş olcam ilgnç olcak ama, 5 ay kira vermek istemedim. o fiyata gelinliğimi kendim alırım :KK53:
vakko da ki gelinlikler cnm ne kadardan başlıyor sitelerinde hiç fiyat yazmıyor.. Valla ankarada olsam 10 kere gitmiştim.. Çankaya da o fiyata çok iyi bulmuşsunuz

Cuma günü gidiyorum. İnşallah benim de içime siner... Çok stresliyim. Kilo vermem bile durdu. Acaba bana olcak gelinlik var mıdır :D ihihi. Wakko 44 bedene kadarmış. Hayır şimdi alcam da nasıl küçültcekler 4 beden bilmiyorum :D hadi bakalım gideyim kedime sarılıp uyuyim. Kendinize iyi davranın gelinler!

ben de batıkenti olaylardan uzak diye seviyorum. en azından safe zone resmen buraya ne toma ne olay giriyor:KK70: 10 yıldır aileden ayrı yaşayınca annemlerin de gözü arkada kalmıyor, şans bu ya hep batıkent ilkgöz ağrım diye severdim evimiz de burda, dediğin gibi istediğin yerde yaşamak en güzeli. inşallah hepimiz huzurlu mutlu oluruz
Batıkentte müstakil villa tipi evler war onlarda çok hoşuma gitmişti: ama bir kaçının içine girdik gerçekten çoj masraf gerekiyor en az 20 yıllık evlerdi nered yse

Cuma günü gidiyorum. İnşallah benim de içime siner... Çok stresliyim. Kilo vermem bile durdu. Acaba bana olcak gelinlik var mıdır :KK70: ihihi. Wakko 44 bedene kadarmış. Hayır şimdi alcam da nasıl küçültcekler 4 beden bilmiyorum :KK70: hadi bakalım gideyim kedime sarılıp uyuyim. Kendinize iyi davranın gelinler!
Bende şuan 40 bedenim bu kiloda gelin olmak istemiyorumm şimdi almıycam onun için

Herazeus fiyat konusunda bilgim yok ama benim beğendiğim iki gelinliği de onlar satıyor, ben model denemek amaçlı gidiyorum. Gerçi kendi gelinlikleri uygunmuş. Cuma 11 Vakko, 14 Henna, Pazartesi de Aslı kırdar diye bir kadına gideceğim. Bu kadar yükleme yeter.. Asıl iş hazır almaz da diktirirsem başlıyor. 3 gelinlikçi var bakalım... Paylaşırım buradan merak etme.. Sen de bana kısa peştemal bornoz ve süslü takunya bul :) Yoksa bornoz ve takunya alıp süsleyeceğim burada :)

ben beden sayamıyorum artık ya.. kilo verdim ama belden aşağı 40 beden bel 42 omuz kol 44 ya:KK57:

Herazeus fiyat konusunda bilgim yok ama benim beğendiğim iki gelinliği de onlar satıyor, ben model denemek amaçlı gidiyorum. Gerçi kendi gelinlikleri uygunmuş. Cuma 11 Vakko, 14 Henna, Pazartesi de Aslı kırdar diye bir kadına gideceğim. Bu kadar yükleme yeter.. Asıl iş hazır almaz da diktirirsem başlıyor. 3 gelinlikçi var bakalım... Paylaşırım buradan merak etme.. Sen de bana kısa peştemal bornoz ve süslü takunya bul :) Yoksa bornoz ve takunya alıp süsleyeceğim burada :)
Bursa da o dediklerin çık vakla çarşıda resmini çekerim yoklarım istersen sana ☺️

sen git dene yine de, daraltıyorlar, öbür türlü aceleye gelir işin, destek istersen buradayım. Zira gelinliğime de kendim gidip bakıcam. Yol arkadaşı olabilirim.
Şuan bu kiloda denemek istemiyorum ya 78 kgyin

Üstüm 40 beden kalçam 42 beden benim çok kalçam war üstte tam tersi

Diyet falan yapıomusun tatlınn şişman gelin olmayalım yaa
diyet yapamıyorum canım. aslında yogunluktan aç kalınca kilo verdim. boy 172, 83kg idim ekim gibi, şimdi 75-76falanım işte..
bi de ben çölyak hastasıyım gluten (tahıl proteini) alerjim var, halıyle hem formasyon hem iş hem evlilik hazırlıgı derken tüm gün dışarda ve aç kalınca kilo verdim.
diyet işini beceremiyorum ya :/

diyet yapamıyorum canım. aslında yogunluktan aç kalınca kilo verdim. boy 172, 83kg idim ekim gibi, şimdi 75-76falanım işte..
bi de ben çölyak hastasıyım gluten (tahıl proteini) alerjim var, halıyle hem formasyon hem iş hem evlilik hazırlıgı derken tüm gün dışarda ve aç kalınca kilo verdim.
diyet işini beceremiyorum ya :/
Sorma bende formasyon falan derken stres yaptımm.. Bu arada resimöğretmeniyim sen ?

Sorma bende formasyon falan derken stres yaptımm.. Bu arada resimöğretmeniyim sen ?
fizik mühendisiyim, gazideyim formasyonda, ilk dönem bitti inşallah dügünden sonraki 2. dönem de böyle gider de hallederim.
bi yandan da aöf işletme var son sınıfım:KK70: eğitim manyağı oldum iyice:KK70::KK70:

1.67 benim boyda ...benim bütün kilo basende toplanmış mübarek ☺️☺️☺️☺️ Haftada 3 gün spora gidiyorum diyet falan... Ağustosa kadar zayıflamayı kafaya koydum onun için gelinlik bile istemiyorumm anca modellere bakıyorum denemedim hiç

1.67 benim boyda ...benim bütün kilo basende toplanmış mübarek ☺️☺️☺️☺️ Haftada 3 gün spora gidiyorum diyet falan... Ağustosa kadar zayıflamayı kafaya koydum onun için gelinlik bile istemiyorumm anca modellere bakıyorum denemedim hiç
düğün yaklaştıkca kilo veriliyormuş gerçekten. bak ben 14kasımda nişanlandım, 2nisan dügün arayı kısa tuttuk, geçen sene begenip aldıgım 30beden kot (likrasız) hiç giyememiştim kücük geliyordu, şuan bacaklar bol beli düşüyor:KK23:
bi de gelinlikte şanslısınız baseni genişler, zaten gelinlik kapatıyor. ama benim gibi belden yukarın iriyse, hele bi de eski yüzücüysen işte bu işkence oluyor... o yuzden sıkma canını.
benim gelinlik dikiliyor işte, arkasını 23martta kapatmak icin ölçü alacagız, napayım inceliyorum diye son dk ya bıraktık, muhtelemen 25-27mart gibi teslim alırım :KK22:

Back