2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Ya bilmem ben de gelinliği beğendim aldım ki gelinliğe de en en fazla 3 bin verilir yani daha lüks mağazalardan almazdım ben. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. And çarşısındaki vs gelinlikçilere hiç güvenemezdim zaten. Burada da daha sipariş verdim Ölçüm alındı falan ama provaya bile gitmedim yani. Tunalı hennadan aldım ilgililerdi sonradan değişmezlerse şimdilik bi sorun yok inşallah da olmaz. Şikayetler de hemen her mağaza için var ben gelinliği beğenince tamam dedim aldım canım

Gelinliğinin modelini merak ettim fotosu war mı

Kızlar benimde gelinlik bulmam lazim hic bilmiyorum ankarada nerde ne var yardimci olunm banaa

Sabri pesmen son zamanlarda baya talep gören biri gerçekten. Benim düğünüm hafta içi ve nisan ayında olduğundan avantajlıydım:) Ve ocakta ayarladım ben erken davrandım yani. Hem fiyatı benim bütçemi yormadı hem de içime sindi. Albüm konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum. Fotoğraf basmıyorlar baya sayfalara basıyorlar ve düzenlemesi felan onlar yapsın istiyorum. Zaten en kötü yerde 450-500 den aşağı yapan yok. Bu arada betül okandan diye bi kadın var o da yakın fiyatlarda ona da bi sor istersen. Ondan da çok memnun kalan var. Onun dışında one life wedding (950. tl) ve sanat sokağı (1.650 tl) görüşüp çok içime sinmeyenler. Bir de aylin çiftçi çok iyiydi ama bi türlü randevulaşamadık. Onun fiyatı bir parça daha yüksekti.

Ben gelinlik denemeye başladığımda 69,5 kiloydum. Gelinliğimi aldığımda ise 65,5 kiloydum. Şuan 64 üm ve hala 40 beden gelinlik oluyor. Ama arkası ipli olduğundan sıkıntı yok o nedenle dedim. Ama zaten provalar düğüne yakın olacağından oynama yapıyorlar. Bana da yaparız sıkıntı yok dediler. Provaları düğüne yakın alırsın. Bide sonuöta bu pantolon değil. Gelinliğin bedenine tek değen yeri göğüs ve göbek kısmı kilo versen bile hepsini oradan vermezsin ve artık ayarlamaya alışkınlar çoğu gelinlikçi.

Kızlar benimde gelinlik bulmam lazim hic bilmiyorum ankarada nerde ne var yardimci olunm banaa
ben kızılayda and çarşısında dilşad gelinlik var canım orda diktiriyorum tavsiye üzerine gitmiştim resim ne gösterdiysem aynısını diktiler çok memnun kaldım önerebilirim :)

Ben iyice zayıflayıp öyke gelinlik denemk istiyorum 6 ayda kaç kilo veririrm kızlarr

Bir yemişim sormayın. Kilo vercektim ama beeen sabah 71.5'i gördüm. Hayır sıkıntı evde ne pişireceğimi şaşırdım insan tek olunca peynir ekmek yetiyor ama oyle de diyet yapılmıyor... Bir sigara yakacağım tam da bunun üstüne.. Sosis patates kızartması makarna... Hayır sanki aşerdim. Neyse bugün de boyle oldu :) Bu arada Beyhan diye bir kadın varmış büyük çarşıda arkadaşım diktirdi memnun kaldı. Ona da gitcem. Biraz model bakayım. Eltimin gelinliği 2 ayda dikildi. Ben de yetişirim sanırım. daha koçimin damatlığı var. Beğendiğim 10 model var arasında gidip geliyorum. ayyy ayy...

ayda 3 kilodan 18 verirsin :) hadi 15 diyelim. ben de aynı durumdayım. ayda 4 kilo sıkıntı değil aslında ama uzun dönem diyette olunca duraklaması oluyorr falan. 24 versem ne güzel olur

Yeme bebegimm ben 78 kgyim bak zayıflamaya çalışıyorumm hazır kilo bermişken düğününde yakınnn yeme diyorum baska bişi demiyorumm

ayda 3 kilodan 18 verirsin :) hadi 15 diyelim. ben de aynı durumdayım. ayda 4 kilo sıkıntı değil aslında ama uzun dönem diyette olunca duraklaması oluyorr falan. 24 versem ne güzel olur
Spor falan yapıyormusun cnm spor salonuna gidiyorum benn aslında balık model giymek çok istiyorumm ana işte kalçalarım çok fazla

Yoo davetiye için de kullanirsin ama ben dış çekim şeklinde istiyorum :) bu arada bi topar başak aldım ben hiçbirinde bulamadim en son bi musteri getirtti sagolsun 30 lira verdim gelin cicegimide halletmis oldum :))

Canim hadi hayırlısı bizde sizden 2 hafta sonra evlencez evimiz bitti sayılır kafan rahat olmasi çok önemli bence :))

Bu arada ben 5 kilo verdim 44 kusurum gerisini varın siz hesaplayin isim çok yoğun kosturmaca normalde 34 giyiyorum oda olmicak aksamlari eve gelince kendime makarna yapıyorum kilo alayım diye çok sinir bozucu ya hiç iştahı kalmadı zaten sürekli kavga ediyoruz :)) oda tuz biberi neyse siz bizim gbi kavga etmeyin saçma sapan sebeplerden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…