2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Kızlar kına gecenizde kına ekibi tutucakmısınız? Ben çok istiyorum fakat hem uygun hemde güzel olsun istiyorum. Sizin görüştüğünüz organizasyon ekipleri var mı? Bu konu da tavsiyeye çok ihtiyacım var.

Kızceler hiç sesimiz solugumuz kesilir oldu herkes telaşa mi daldı ne durumdasiniz )

Bu arada belediyelerin kına Konakları var 600 liraya falan kiralaniyo sandalye falan kiralanıp uyguna getirebilirsin

Canım ben ayakkabı siparişini verdim, bu haftasonu davetiye sipairşi vericem. Liza davetiyeden izmir caddesinde. Bi de nikah şekerine bakıcam ulusa gidip. Kuaför baktım makyözüme yakın bi yer buldum telefonda bilgi aldım ama gidip konuşucam. 2 ay kaldı biraz heyecanlanıyormuyum ne:)

Ben en az kınaya para harcadım sanırım, hatta hiç harcamadım desem yeri. iki düğünüm olacağı için burdaki düğünün sonunda 1 saat kına kıyafeti giyicem. Kına sepeti ve tepsisini, kına kıyafetini arkadaştan ödünç aldım, mekan zaten aynı mekan olacağı için ayrı ücret ödemedim. Evde kına bile var o derece, dağıtmalık kına da var ablamın düğününden kalma. Birtek kızlara dağıtmalık el mumu ve taç alıcam o kadar. Zaten iki düğün yapmak yeterince masraflı bu kına mevzusunu masrafsız kapattığıma seviniyorum.

Bi de bugün nişanlım için gümüş baş harflerimizin yazılı olduğu gümüş kol düğmesi siparişi verdim:) Hep aklımdaydı zaten. Söylemedim gelsin süpriz yapıcam:)

Ben kına gecesine aslında çok özeniyorum ama bütçeden dolayı ne yazık ki üzülüyorum. Evime yakın bir cafeyi aradım orası da doluymuş zaten orada KINA gecesi Nişan falan yapanlar oluyor baya. Daha bakıyorum ailem bina garajında yapalım hem yemekli yaparız diye tutturdu :) acil bi yer ayarlamazsam boyun eğmem gerekecek

Ben kına gecesine aslında çok özeniyorum ama bütçeden dolayı ne yazık ki üzülüyorum. Evime yakın bir cafeyi aradım orası da doluymuş zaten orada KINA gecesi Nişan falan yapanlar oluyor baya. Daha bakıyorum ailem bina garajında yapalım hem yemekli yaparız diye tutturdu :) acil bi yer ayarlamazsam boyun eğmem gerekecek

Mesajım Yanlışlıkla iki defa gitti :) kına ekibi ne oluyor arkadaşlar? Ben çok cahilim bu konularda şuan bunu fark ettim :))

Canım çok detaylı istersen kına ekibi, kına organizasyonu diye yazarak arayabilirsin içeriklerini.
Canım akşam görüştüm bi şirketle aradım mini paketi cazip geldi iki kız geliyormuş falan şimdilik 800 lira dedi. standart pakete 4 kız ve bir dj geliyormuş 1500 dedi. Biraz Anlattı ve baya sevdim bakalım. Mekan olarak yarın belediyelerin KINA konaklarıyla Görüşmeye gideceğim. Temmuza yer kalmamıştır sanmıyorum ama haftaiçi yapacağım ben bi umut belki yer bulurum uygun bir fiyata getirmiş olurum.

Mini paket çok uygunmuş gerçekten ben hep 1400-2400 bandında fiyat aldım. Sen hangi organizasyon ile görüştün?

Mini paket çok uygunmuş gerçekten ben hep 1400-2400 bandında fiyat aldım. Sen hangi organizasyon ile görüştün?
Anadolu KINA canım. Istersen iki arkadaş ayarlayacağız diye konuşuruz hatta ben sıkı pazarlık yaparım :)) iki kişi olunca belki ufak indirimler yaparlar yani. Ve baya güzel Anlattı. Ben bu haftaiçi yerlerine bi gideceğim inşallah. Daha Ayrıntılı Görüşmek lazım. Senin düğün ne zaman?

Süper olur valla benim düğünüm Eylül de ben kaftan kiralamayı da ordan yapmayı düşünüyorum :) sen görüştüğünde sıkı pazarlık yap bende görüşmeye giderim :)

Valla ben anlara konağında hem düğün hem kına yapıcam kına konağı var organizasyon içinde 5 Nedime dj taht Gül suyu ikramı lokum ikramı aynı Zaman'da ordövr tabağı 10 çeşit sınırsız alkolsüz içecek vale otopark video Çek'imi ve fotoğraflar dahil 5000 tl

Canım gorusmeye gidiyorum simdi ben de ama temmuz hep dolu nerdeyse. Bide sadece kadınlar arasında mi olacak senin? Orası öyle galiba yanlış mi biliyorum?

Kına yerimi de tuttum arkadaşlar bir de organizasyon şirketiyle anlaştım standart pakete. Şimdi başka küçük bir şey danışacağım. Ben hep bindallı giymeyi düşünüyordum KINA gecemde ama mezuniyet balomdan kalma iki sene önce bi defa giydiğim bir abiyem vardı. Kınadan önce onu giyip kına yakılırken bindallımı mı giysem ki diye düşünüyorum. Organizasyon şirketlerinin videolarını izleyince o da güzel olabilir gibi geldi gelin girişinde falan. Elbisemi de paylaşacağım. Sizce?

Eklentiler

• image.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 73
Canım gorusmeye gidiyorum simdi ben de ama temmuz hep dolu nerdeyse. Bide sadece kadınlar arasında mi olacak senin? Orası öyle galiba yanlış mi biliyorum?
Hayır canım karışık . Orası haremlik selamlık değil zaten mekan sadece alkolsüz çalışıyor. benim ağustos 3-4 de kına düğün canım mutlaka bulursun bi yer :)

merhaba canım bende hennadan aldım gelinliğimi üstelik fazlada gezmedim.yarın provam var.umarım memnun kalırız.

Selam kızlar bende ankara geliniyimmm gelinlik konusunda çok kararsızım ikinci el vakko gelinlik arıyorum çünkü modelleri çok güzellll

merhaba canım bende hennadan aldım gelinliğimi üstelik fazlada gezmedim.yarın provam var.umarım memnun kalırız.
İnşallah canım. Sen ne zaman almıştın ilk provan mı? Ben geçen hafta aldım bir, bir buçuk ay sonra ilk provan olacak gelinliğin %80-90 bitmiş olarak geliyor zaten ilk provaya dediler. Ayakkabını alarak gel ilk provada dediler. Sana neler söylendi? Yarın provadan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim :)) mesaj da atabilirsin özelden

Ya panik olmam heyecanlanmam sanıyordum ama herşey bugün birbirine karıştı yaa sinirlerim bozuldu :) Makyajım için Mustafa Revan'la anlaştım. Tek belirgin olan bu Kafamdaki 3 isimden biriydi. Kasım'da Akalın ile anlaşmıştık. Bugün bir aksilik çıktı çözerler diye düşünüyorum,çünkü profesyoneller bu işte. Onu kapıdan girdiğinizde anlıyorsunuz. Ama ya çözemezler ise? Bugün gittik gün aldık. Gelinliğimin modelini kafamda belirledim ancak dikecek olan 3 kişi var hangisine gidicem bilmiyorum, gitmeden önce hazırını bulursam daha iyi olur tabi. 14 Mart'ta Aslı Kırdar'a gidicem, öncesinde bol gezerekten. Kınamı da 'gelin hamamı' içerisinde yakmayı düşünüyorum. Annemden kalan bir kumaşım vardı yeşil abiyelik, kapalı bayanlara hitap eden bir terziye kaftan modeli diktirip abiyemin üstüne giymeyi düşünüyorum hamamdan sonra.. Daha bir sürü hazırlık. ve beraberinde bir sürü de aksilik. Sinirlerim çlok bozuk. Ayrıca tek başıma gelinlik bakıyorum. Arkadaş aile olmadan, hem iyi, hem kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…