• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Hiç sevmedim Ama fotografcı konusunu kapatamıyorum hayırlısı budur belki de bakalm dediğin gbi olur belki de hala gelinliğim yok mesela tanıdık olmamalı böyle şeylerde

Bakıyor musun gelinliğe düşündüğün kafanda ki nasıl bişey hepimiz çok yer gezdik belki fikir veririz sıkma canını canım bişeyler kontrolden çıkıyor bir nokta da ama önemli olan kontrolü tekrar ele alman canım benimm

Bakıyor musun gelinliğe düşündüğün kafanda ki nasıl bişey hepimiz çok yer gezdik belki fikir veririz sıkma canını canım bişeyler kontrolden çıkıyor bir nokta da ama önemli olan kontrolü tekrar ele alman canım benimm
Eskiden şöyle bi gelinliğim olsun demiodum aklımda hcbişey yoktu ama aylardır gelinlik dikimini beklediğim için artk kafamda bişeyler var şurası şöyle olsn falan diye,belki de sadece hayallerimde kalıcak :p :D

Gerçekten öyle biz kızlar en özel günümüz diye farklı arayışlara girip bütçeden dolayi genelde malesef üzülüyoruz :))) ama yapacak birsey yok kızlar devir tasarruf devri artık Prof mak kadar iyi çekiyor cep telefonları bile bi arkadaşınıza rica edin zaten halledebilirsiniz bi slayt da müzik eklemek çok kolay zaten 1000 tl de cebinizden kalır şahsen biz Prof mak olduğu için kendimiz yapıcaz 2 de efekt ekledik mi tamamdır :) save the date neymiş yahu :)) alasını yaparız :)

Save the date olayını ben biraz türk işi buşmuyorum, save the date yurtdışında yaygın daha çok. İnsanların kendilerini o tarihe göre ayarlasın uçak biletlerini uygun alsın diye vs. Herkes aynı şehirdeyse gerek yok. Ya da akrabalar başka şehirde ise bile genelde zaten çok önceden söylemiş oluyorsunuz. Ben dış çekim için 1.250 tl ye anlaştım. Bikaç firmayla görüştüm biri 1.650 dedi, diğeri 950 tl dedi. Ben ortadaki fiyatı seçmiş gibi oldum.

Save the date olayını ben biraz türk işi buşmuyorum, save the date yurtdışında yaygın daha çok. İnsanların kendilerini o tarihe göre ayarlasın uçak biletlerini uygun alsın diye vs. Herkes aynı şehirdeyse gerek yok. Ya da akrabalar başka şehirde ise bile genelde zaten çok önceden söylemiş oluyorsunuz. Ben dış çekim için 1.250 tl ye anlaştım. Bikaç firmayla görüştüm biri 1.650 dedi, diğeri 950 tl dedi. Ben ortadaki fiyatı seçmiş gibi oldum.

Görüştüğün firmaları mesaj atarmısın canım. Sanırım ben çok pahalı yerlere bakıyorum bütçenin çok üzerinde oluyor :(

kızlar merhabalar:)düğünümüzü yaptık yakın olanların sormak istedikleri konular varsa alışveriş ev hakkında yardımcı olmak isterim ayrıca fotoğraf için doğru bir seçim yaptığımızı düşünüyorum isteyenlere söyleyebilirim

kızlar merhabalar:)düğünümüzü yaptık yakın olanların sormak istedikleri konular varsa alışveriş ev hakkında yardımcı olmak isterim ayrıca fotoğraf için doğru bir seçim yaptığımızı düşünüyorum isteyenlere söyleyebilirim

Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun :)))) baştan beri neler yaptın kimlerle konuştun kötü tecrübelerini anlatabilirsin birde suna çok önem verdim ama keşke yapmasaydim dediğin şeyleri paylasirsan çok sevinirimmm

Hayırlı olsun canım bende gelin ayakkabisini kafaya takıyorm ya valla nasıl bir ayakkabı tercih ettin rahat edebildiğin onerecegin ayakkabi var mıdır ?

Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun :)))) baştan beri neler yaptın kimlerle konuştun kötü tecrübelerini anlatabilirsin birde suna çok önem verdim ama keşke yapmasaydim dediğin şeyleri paylasirsan çok sevinirimmm
çok şükür kötü bir tecrübem olmadı her şey çok güzeldi:)kına gecem özellikle çok ama çok güzeldi imkanınız varsa organizasyon şirketiyle anlaşabilirsiniz kına için,eğer gerdanlığınız varsa düğün başlamadan önce takmayı unutmayın ben onu takmayı unuttum takıda takıldı, yani sonra evinize çok fazla tencere bardak araç gereç almayın düğünden sonra çok boşluğa düşüyorsunuz buna da hazırlıklı olun:)kına ve düğün için sizin en mutlu olacağınız yer kuaför o yüzden kuaförünüzle iyi bir iletişiminiz olsun sizi gericek kişilerdne uzak durun ve keisnlikle her şeyin tadını çıkarın bir daha olmuyor çünkü:))

Hayırlı olsun canım bende gelin ayakkabisini kafaya takıyorm ya valla nasıl bir ayakkabı tercih ettin rahat edebildiğin onerecegin ayakkabi var mıdır ?
çok teşekkürler darısı sizlere inşallah:)canım takma kafana ayakkabıyı ama rahat bir ayakkabı al,benim ayaklarıma her ayakkabı olmadığı için ben boti tarzı bir ayakkabı aldım ama gidip aryıp onu almadım denk geldi yani üstten bağcığı vardı ayağımı tuttu topuk yüksekliği 11cm olmasına rağmen beni hiç yormadı ki normalde topuklu giyen biri değilimdir üstten bağcığı olduğu için tuttu ve rahat ettirdi ayağımı,boyun uzunsa babette giyebilirsin gelinlik altına ama tarlatana göre babet al tarlatan yere sürünürse rahat hareket edemezsin canım

çok teşekkürler darısı sizlere inşallah:)canım takma kafana ayakkabıyı ama rahat bir ayakkabı al,benim ayaklarıma her ayakkabı olmadığı için ben boti tarzı bir ayakkabı aldım ama gidip aryıp onu almadım denk geldi yani üstten bağcığı vardı ayağımı tuttu topuk yüksekliği 11cm olmasına rağmen beni hiç yormadı ki normalde topuklu giyen biri değilimdir üstten bağcığı olduğu için tuttu ve rahat ettirdi ayağımı,boyun uzunsa babette giyebilirsin gelinlik altına ama tarlatana göre babet al tarlatan yere sürünürse rahat hareket edemezsin canım
Kısa canım ya malesef topuklu giymek zorundayim ya :(

Been ben :KK46::KK46:

Kızlar çeyiz almaya başladınız mı yaa ben nevresim takımıydı falan almaya başladım da nerde alsak nasıl yapsak var mı tavsiyeniz
Canım kesinlikle nevresim takıları çeyizlik için ulusu tercih etmelisin tam okumadım Ankara da yaşıyorsan tabiki. Ama unutma güzel pazarlık yap. Mesela 1000 tl diyorsa sana 400 e alırsın onu unutma

Canım kesinlikle nevresim takıları çeyizlik için ulusu tercih etmelisin tam okumadım Ankara da yaşıyorsan tabiki. Ama unutma güzel pazarlık yap. Mesela 1000 tl diyorsa sana 400 e alırsın onu unutma

Ulustan uyku seti falan aldım indirim yaptm ama esnaflar aşırı dişli ister al ister alma diyor fazla diretince

Ulustan uyku seti falan aldım indirim yaptm ama esnaflar aşırı dişli ister al ister alma diyor fazla diretince
Direneceksin valla bana da öyle yaptılar epey indirimli aldım sonra kesinlikle fiyat a aldanma kabul etmezse başka bir yere daha sor derim

Kızlar ben de temmuzda evlenecem inşallah ama daha mekan tutamadık malesef gölbaşında emmioğlu restorant varmış gelin damat gölden geliyomuş salona buraya kadar çok hoş ama burda düğüne gideniniz var mı, organizasyonları nasıl acaba? Ankarada başka böyle yerler var mı bir de pursaklarda varmış ama orası çok uzak. Peki merkezde bildiğiniz kır düğünü mekanı var mı? Ankaraya yabancıyız bazı sebeplerden geçte kaldık:((

Kızlar ben de temmuzda evlenecem inşallah ama daha mekan tutamadık malesef gölbaşında emmioğlu restorant varmış gelin damat gölden geliyomuş salona buraya kadar çok hoş ama burda düğüne gideniniz var mı, organizasyonları nasıl acaba? Ankarada başka böyle yerler var mı bir de pursaklarda varmış ama orası çok uzak. Peki merkezde bildiğiniz kır düğünü mekanı var mı? Ankaraya yabancıyız bazı sebeplerden geçte kaldık:KK43:(
ANKARA KONAĞI YENİMAHALLEDE CANIM ORAYA Bİ BAK

Back