• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Çoook şükür 25 ağustosta ankarada olacak düğün tarihini aldık salonu tuttuk oh bee rahatladım inanın ama aşırı aşırı aşırı heyecan bastı beni size anlatamam :D

Anadolu KINA canım. Istersen iki arkadaş ayarlayacağız diye konuşuruz hatta ben sıkı pazarlık yaparım :)) iki kişi olunca belki ufak indirimler yaparlar yani. Ve baya güzel Anlattı. Ben bu haftaiçi yerlerine bi gideceğim inşallah. Daha Ayrıntılı Görüşmek lazım. Senin düğün ne zaman?

kızlar uygun fiyatlı kaftan kiralarlarsa benide söyleyin :D indirim yaptıralım bende sadece kaftan istiyorum

Ya panik olmam heyecanlanmam sanıyordum ama herşey bugün birbirine karıştı yaa sinirlerim bozuldu :) Makyajım için Mustafa Revan'la anlaştım. Tek belirgin olan bu :KK70: Kafamdaki 3 isimden biriydi. Kasım'da Akalın ile anlaşmıştık. Bugün bir aksilik çıktı çözerler diye düşünüyorum,çünkü profesyoneller bu işte. Onu kapıdan girdiğinizde anlıyorsunuz. Ama ya çözemezler ise? Bugün gittik gün aldık. Gelinliğimin modelini kafamda belirledim ancak dikecek olan 3 kişi var hangisine gidicem bilmiyorum, gitmeden önce hazırını bulursam daha iyi olur tabi. 14 Mart'ta Aslı Kırdar'a gidicem, öncesinde bol gezerekten. Kınamı da 'gelin hamamı' içerisinde yakmayı düşünüyorum. Annemden kalan bir kumaşım vardı yeşil abiyelik, kapalı bayanlara hitap eden bir terziye kaftan modeli diktirip abiyemin üstüne giymeyi düşünüyorum hamamdan sonra.. Daha bir sürü hazırlık. ve beraberinde bir sürü de aksilik. Sinirlerim çlok bozuk. Ayrıca tek başıma gelinlik bakıyorum. Arkadaş aile olmadan, hem iyi, hem kötü...
makyajın evdemi olacak ne kadar ödeyeceksin canım

Akalın'ın gelin villlası var tüm gün, düğün gecesi de orada olabiliyor ve hazırlanabiliyorsunuz. Fakat oraya gelirse fiyat değişiyor. 750 lira diye konuştuk. pazarlık yapmadım, ucuz yahni meselesine dönmesin diye. Yanındaki diğer make uplar daha ucuz olabilir onları bilmiyorum. Benim nişan makyajımı yapan kişinin arkadası, kendisine güvenim sonsuz olduğundan daha fazla araştırmadım. Ama 600 liraya istediğiniz yerde makyajınızı yapacak ernur sakallı diye biri var. Hakkında çok güzel şeyler duydum, ona da bakabilirsiniz.

Bugün gelin buketim için Runkli Adams'la görüşmeye gittim. Kendime bir buket bile tasarladım orada.. Seçenekleri çok. en uygun fiyatlısı 60 tlden başlıyor. Benimki 165 tuttu. Fakat vazgeçtim. Yetenekli biriyim kendim de o çiçeklere yakın kalitede ürün bulurum diye düşünüyorum. Kendim yapacağım. Buradan da soyleyeyim dedim :)

Kınamı gelin hamamıyla birlikte yapacağım. Bursalı olduğumdan hamamsız evlenemem :KK12:
Karacabeyle konuşacağım çünkü başka hamama gitmedim Ankara'da. Çok para da ayırmayı düşünmüyorum. Kalabalık da olmadığımızdan gelin hamamında kınayı da yakıp kurtulmayı düşünüyorum. Hediyeleri menüyü müziği kafamda tasarladım. Dansöz istiyorum ama bulamadım:KK200: Hamamda yakamazsam da sevgilimle kahvaltıya gittiğimiz hamamönünde bi yer var. Orada yapalım diye düşünüyorum. ay vallaha bilmiyorum. Kimse de bişy yazmıyor ki:KK1:

Arkadaşlar ben makyoz olarak Ayfer kara ile anlastim facebookta Ayfer kara profesyonel makyaj adında sayfası var. bir yakınım önerdi urunleri de kaliteli marka vermeyim :)) bircok makyoze gore de fiyatını uygun buldum ben. Makyoz dusunenlere tavsiye edebilirim. Fotoğrafçı ayarlamaya çalışıyorum şimdi de. Sizler ne yaptınız bu konuda?

İnşallah canım. Sen ne zaman almıştın ilk provan mı? Ben geçen hafta aldım bir, bir buçuk ay sonra ilk provan olacak gelinliğin %80-90 bitmiş olarak geliyor zaten ilk provaya dediler. Ayakkabını alarak gel ilk provada dediler. Sana neler söylendi? Yarın provadan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim :)) mesaj da atabilirsin özelden
merhaba canım yeni gördüm.ilk provamdı cogu bitmişti.cok güzeldi.ayakkabımıda henna ya cok yakın bir yerden aldım.12 cm topuk boyu var.boyu ona göre ayarlanacak.birdaha nezaman geleyim dedim gün vermedi.arayacam dedi benimle ilgilenen bayan.

kızlar ben de nikah şekerimi ve davetiyemi seçtim. davetiye sayım biraz yüksek oldu sanki ama neyse artık:) 350 adet sipariş ettik nişanlımın ısrarı üzerine bana kalsa 250 yeterdi ama:( Şu döndemde gereksiz harcanan her paraya karşıyım ve canım sıkılıyor valla.

kızlar ben de nikah şekerimi ve davetiyemi seçtim. davetiye sayım biraz yüksek oldu sanki ama neyse artık:) 350 adet sipariş ettik nişanlımın ısrarı üzerine bana kalsa 250 yeterdi ama:KK43: Şu döndemde gereksiz harcanan her paraya karşıyım ve canım sıkılıyor valla.

Düğün kaç kişilik olucak canım bizde 300 tane bastırdı düğün 300 kişilik :))

Düğün kaç kişilik olucak canım bizde 300 tane bastırdı düğün 300 kişilik :))

sizinki de fazla olmuş canım bence. Bizim düğün 400 kişilik olacak toplamda. İki ayrı şehirde olacak düğünümüz toplam sayı bu oluyor yani. Her ikimizin iş yeri arkadaşları var ailelerimiz farklı şehirlerde ama bence gerçekten makul sayılar değil bunlar. Sonuçta aile olarak geliniyor ama sen bi tane veriyorsun bi eve. Ama neyse artık tabi, neyseki sayı artınca davetiye fiyatı azalıyor:) Nikah şekerini ise 350 adet yaptırdık. Nikah ankarada olacak orda 250 tane dağıtıp geri kalamı diğer düğünde nikah olmayacağından masalara serpiştiricem. Sonuçta çocuğu eşiyle gelenlerde 1 tane alsın :)

Arkadaşlar ben makyoz olarak Ayfer kara ile anlastim facebookta Ayfer kara profesyonel makyaj adında sayfası var. bir yakınım önerdi urunleri de kaliteli marka vermeyim :)) bircok makyoze gore de fiyatını uygun buldum ben. Makyoz dusunenlere tavsiye edebilirim. Fotoğrafçı ayarlamaya çalışıyorum şimdi de. Sizler ne yaptınız bu konuda?

fotoğrafçı sabri pesmen le anlaştım ben canım.

Kınamı gelin hamamıyla birlikte yapacağım. Bursalı olduğumdan hamamsız evlenemem :KK12:
Karacabeyle konuşacağım çünkü başka hamama gitmedim Ankara'da. Çok para da ayırmayı düşünmüyorum. Kalabalık da olmadığımızdan gelin hamamında kınayı da yakıp kurtulmayı düşünüyorum. Hediyeleri menüyü müziği kafamda tasarladım. Dansöz istiyorum ama bulamadım:KK200: Hamamda yakamazsam da sevgilimle kahvaltıya gittiğimiz hamamönünde bi yer var. Orada yapalım diye düşünüyorum. ay vallaha bilmiyorum. Kimse de bişy yazmıyor ki:KK1:

Gelin hamamı ben de araştırıyorum cnaım, bulursan beni de bilgilendirirsen çok sevinirim:)

ben geliyimm :KK70: nişanlınla gidemiyormusunnn
Geeel :( nişanlım çalışıyor, akşamları mesai yapıyor, haftasonu ev almıştık onu yaptırıyoruz, yaptırıyoruz demek olmaz, çimentosundan şapına, duvar kırmasından tesisat ve elektriğini kendi yapıyor. O yüzden şuan aşk hayatımız şu şekilde :
-Günaydın aşkım
-Günaydın
-Seramikleri seçtin mi?
-Evet gelin buketini beğendin mi?
-Hayır. Seni seviyorum.
-Ben de bitanem....
ve telefon kapanıyor :p

Gelin hamamı ben de araştırıyorum cnaım, bulursan beni de bilgilendirirsen çok sevinirim:)
Karacabey'i istiyorum, zaten herkes kendi parasını kendi verecek, kalabalık bir şey yapmayacağım için, gelenler hep arkadaşım, ablam iki tane de kuzenim var. Eltim,kayınvalidem, bir de komşumuz. yani toplamda 15 ya varıızzz ya yokuz. Daha gidip konuşamadım. Kendim hamama gittiğimde konuşcam :) Aslında oranın soğukluk kısmında göbek yok, havuz var çeşmeli. Yemekleri nasıl hazırlarız oraya bilemedim. Müzik olayı da var. Ben de nihak şekeri ve hamamda dağıtılacak şeylere bakıorum netten. Sen gidip konuşursan bi yerle bana haber ver. Acaba otelde mi yapsak demedi değil.

Alba otel kızılay ile konuştum. 3 saat kapatıyorlar. Kişi başı 50 tl. normal kullanımları da oyle. geline de 30-45 dklık masaj hediye. Yemekleri kendin getiriyorsun. müzik de sen ayarlıyorsun usb ye falan onlar hallediyorlar gerisini.

kızlar ben de nikah şekerimi ve davetiyemi seçtim. davetiye sayım biraz yüksek oldu sanki ama neyse artık:) 350 adet sipariş ettik nişanlımın ısrarı üzerine bana kalsa 250 yeterdi ama:KK43: Şu döndemde gereksiz harcanan her paraya karşıyım ve canım sıkılıyor valla.
SENİNKİ GENE İYİYMİŞ CANIM YA BİZ 300 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONUNA 500 TANE DAVETİYE BASTIRDIK NİŞANLIMIN ISRARIYLA EMİNİMKİ KALCAK ALLAHTAN DAVETİYECİ KALANI ALIRIM GERİ DEDİ BAKALIM SON DURUM NE OLCAK :)

Back