- 25 Kasım 2015
- 83
- 27
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızceler hiç sesimiz solugumuz kesilir oldu herkes telaşa mi daldı ne durumdasiniz )
Bu arada belediyelerin kına Konakları var 600 liraya falan kiralaniyo sandalye falan kiralanıp uyguna getirebilirsin
Kızlar kına gecenizde kına ekibi tutucakmısınız? Ben çok istiyorum fakat hem uygun hemde güzel olsun istiyorum. Sizin görüştüğünüz organizasyon ekipleri var mı? Bu konu da tavsiyeye çok ihtiyacım var.
Ben kına gecesine aslında çok özeniyorum ama bütçeden dolayı ne yazık ki üzülüyorum. Evime yakın bir cafeyi aradım orası da doluymuş zaten orada KINA gecesi Nişan falan yapanlar oluyor baya. Daha bakıyorum ailem bina garajında yapalım hem yemekli yaparız diye tutturdu :) acil bi yer ayarlamazsam boyun eğmem gerekecekBi ben bıkmamışım sanırım gezmekten:) Ben aysira, henna, pier cardin, beyaz butik, dremon, mis defne, diva, aynur modaevi, cocon gelinlik, oleg cassini dahil yaklaşık bi 14 yer gezdim. Ve daha da gezerdim niye gezmedim ki diye sonradan hayıflandım. Gelinliği ise aysradan aldım. Hayırlı olsun canım. 1.500 tl ye mahalle arasında kına yapan yerler var mutlaka bulursun. Bide bazı küçük kına yerleri var. Keçiörende oarkın içinde yapmıştı bi arkadaş ne kadara yaptı hatırlamıyorum ama.
Ben kına gecesine aslında çok özeniyorum ama bütçeden dolayı ne yazık ki üzülüyorum. Evime yakın bir cafeyi aradım orası da doluymuş zaten orada KINA gecesi Nişan falan yapanlar oluyor baya. Daha bakıyorum ailem bina garajında yapalım hem yemekli yaparız diye tutturdu :) acil bi yer ayarlamazsam boyun eğmem gerekecekBi ben bıkmamışım sanırım gezmekten:) Ben aysira, henna, pier cardin, beyaz butik, dremon, mis defne, diva, aynur modaevi, cocon gelinlik, oleg cassini dahil yaklaşık bi 14 yer gezdim. Ve daha da gezerdim niye gezmedim ki diye sonradan hayıflandım. Gelinliği ise aysradan aldım. Hayırlı olsun canım. 1.500 tl ye mahalle arasında kına yapan yerler var mutlaka bulursun. Bide bazı küçük kına yerleri var. Keçiörende oarkın içinde yapmıştı bi arkadaş ne kadara yaptı hatırlamıyorum ama.
Mesajım Yanlışlıkla iki defa gitti :) kına ekibi ne oluyor arkadaşlar? Ben çok cahilim bu konularda şuan bunu fark ettim :))
Canım akşam görüştüm bi şirketle aradım mini paketi cazip geldi iki kız geliyormuş falan şimdilik 800 lira dedi. standart pakete 4 kız ve bir dj geliyormuş 1500 dedi. Biraz Anlattı ve baya sevdim bakalım. Mekan olarak yarın belediyelerin KINA konaklarıyla Görüşmeye gideceğim. Temmuza yer kalmamıştır sanmıyorum ama haftaiçi yapacağım ben bi umut belki yer bulurum uygun bir fiyata getirmiş olurum.Canım çok detaylı istersen kına ekibi, kına organizasyonu diye yazarak arayabilirsin içeriklerini.
Canım akşam görüştüm bi şirketle aradım mini paketi cazip geldi iki kız geliyormuş falan şimdilik 800 lira dedi. standart pakete 4 kız ve bir dj geliyormuş 1500 dedi. Biraz Anlattı ve baya sevdim bakalım. Mekan olarak yarın belediyelerin KINA konaklarıyla Görüşmeye gideceğim. Temmuza yer kalmamıştır sanmıyorum ama haftaiçi yapacağım ben bi umut belki yer bulurum uygun bir fiyata getirmiş olurum.
Anadolu KINA canım. Istersen iki arkadaş ayarlayacağız diye konuşuruz hatta ben sıkı pazarlık yaparım :)) iki kişi olunca belki ufak indirimler yaparlar yani. Ve baya güzel Anlattı. Ben bu haftaiçi yerlerine bi gideceğim inşallah. Daha Ayrıntılı Görüşmek lazım. Senin düğün ne zaman?Mini paket çok uygunmuş gerçekten ben hep 1400-2400 bandında fiyat aldım. Sen hangi organizasyon ile görüştün?
Anadolu KINA canım. Istersen iki arkadaş ayarlayacağız diye konuşuruz hatta ben sıkı pazarlık yaparım :)) iki kişi olunca belki ufak indirimler yaparlar yani. Ve baya güzel Anlattı. Ben bu haftaiçi yerlerine bi gideceğim inşallah. Daha Ayrıntılı Görüşmek lazım. Senin düğün ne zaman?
Valla ben anlara konağında hem düğün hem kına yapıcam kına konağı var organizasyon içinde 5 Nedime dj taht Gül suyu ikramı lokum ikramı aynı Zaman'da ordövr tabağı 10 çeşit sınırsız alkolsüz içecek vale otopark video Çek'imi ve fotoğraflar dahil 5000 tlCanım akşam görüştüm bi şirketle aradım mini paketi cazip geldi iki kız geliyormuş falan şimdilik 800 lira dedi. standart pakete 4 kız ve bir dj geliyormuş 1500 dedi. Biraz Anlattı ve baya sevdim bakalım. Mekan olarak yarın belediyelerin KINA konaklarıyla Görüşmeye gideceğim. Temmuza yer kalmamıştır sanmıyorum ama haftaiçi yapacağım ben bi umut belki yer bulurum uygun bir fiyata getirmiş olurum.
Canım gorusmeye gidiyorum simdi ben de ama temmuz hep dolu nerdeyse. Bide sadece kadınlar arasında mi olacak senin? Orası öyle galiba yanlış mi biliyorum?Valla ben anlara konağında hem düğün hem kına yapıcam kına konağı var organizasyon içinde 5 Nedime dj taht Gül suyu ikramı lokum ikramı aynı Zaman'da ordövr tabağı 10 çeşit sınırsız alkolsüz içecek vale otopark video Çek'imi ve fotoğraflar dahil 5000 tl
Hayır canım karışık . Orası haremlik selamlık değil zaten mekan sadece alkolsüz çalışıyor. benim ağustos 3-4 de kına düğün canım mutlaka bulursun bi yer :)Canım gorusmeye gidiyorum simdi ben de ama temmuz hep dolu nerdeyse. Bide sadece kadınlar arasında mi olacak senin? Orası öyle galiba yanlış mi biliyorum?
merhaba canım bende hennadan aldım gelinliğimi üstelik fazlada gezmedim.yarın provam var.umarım memnun kalırız.Merhaba. Ben de 2016 geliniyim inşallah :)) gelinliliğimi birkaç gün önce henna gelinlikten beğendim. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. Fazla gezmedim and çarşısını ve Oleg Cassini'yi gezmiştim sadece. Tunalıdan ilk girdiğin yer hennay'dı ve ben bıkmıştım bile artık bakmaktan. Bir modeli beğenince tamam dedim siparişi verdim direk. Umarım güzel olur sorunsuz olur. Yorumlarımı paylaşırım :) Düğün Salonunu Maltepe'de bi yeri ayarladık ve fiyatı da uygun oldu bulvar düğün salonu. fakat kına konusunda hala kararsızım ben de. Kına gecesi ortalama 100 kişilik olacak yemeksiz olacak ufak ikramlar olacak 1500 lira ayırdım bunun için. En fazla 1500 yani daha fazla ne yazık ki ayıramıyorum Önerileriniz var mı acaba?
İnşallah canım. Sen ne zaman almıştın ilk provan mı? Ben geçen hafta aldım bir, bir buçuk ay sonra ilk provan olacak gelinliğin %80-90 bitmiş olarak geliyor zaten ilk provaya dediler. Ayakkabını alarak gel ilk provada dediler. Sana neler söylendi? Yarın provadan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim :)) mesaj da atabilirsin özeldenmerhaba canım bende hennadan aldım gelinliğimi üstelik fazlada gezmedim.yarın provam var.umarım memnun kalırız.