• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Kızlar nişanı yaptık herşey sorunsuz oldu şükür rabbime şimdi ankarada düğün salonu bakıyoruz napsak ne etsek nereyi tutsak uygun fiyatlı

Kızlar ben de temmuzda evlenecem inşallah ama daha mekan tutamadık malesef gölbaşında emmioğlu restorant varmış gelin damat gölden geliyomuş salona buraya kadar çok hoş ama burda düğüne gideniniz var mı, organizasyonları nasıl acaba? Ankarada başka böyle yerler var mı bir de pursaklarda varmış ama orası çok uzak. Peki merkezde bildiğiniz kır düğünü mekanı var mı? Ankaraya yabancıyız bazı sebeplerden geçte kaldık:KK43:(

Ankara'da Demirsporun Kırbahçesi ve havuzbaşı diye aynı arazide iki mekanı var. Bakmanı öneririm. Biz çok memnun kaldık. Gelenlerden nişanlılar da anlaşmışlar hatta düşün.
Hiç uğraştırmaması çok güzeldi. Havai fişeğinden dilek fenerine, süslemesine kadar kendileri yaptılar. Çocuklar için palyaço vardı pek çocuk gezmedi ondan pistte. Kırbahçesi konsepti vardı dışarı masalar pek keyifliydi, yemeği falan da güzeldi.

Ankara'da Demirsporun Kırbahçesi ve havuzbaşı diye aynı arazide iki mekanı var. Bakmanı öneririm. Biz çok memnun kaldık. Gelenlerden nişanlılar da anlaşmışlar hatta düşün.
Hiç uğraştırmaması çok güzeldi. Havai fişeğinden dilek fenerine, süslemesine kadar kendileri yaptılar. Çocuklar için palyaço vardı pek çocuk gezmedi ondan pistte. Kırbahçesi konsepti vardı dışarı masalar pek keyifliydi, yemeği falan da güzeldi.
Teşekkürler evet orası güzelmiş bizimkiler baktı fakat pahalı mıydı yoksa yeri sapa diye mi vazgeçtiler bilmiyorum gölbaşında batıpark diye biyeri tuttular ama düğünü inş iyi yaparlar artık şansımıza

Teşekkürler evet orası güzelmiş bizimkiler baktı fakat pahalı mıydı yoksa yeri sapa diye mi vazgeçtiler bilmiyorum gölbaşında batıpark diye biyeri tuttular ama düğünü inş iyi yaparlar artık şansımıza
Gölbaşındaki mekanlar güzeldir, hayırlı olsun şimdiden mutluluklar.

Kızlar salon bakıoruz ankarada salon 100 150 kişi olacak erkek tarafndan kimse olmayacak o kayseride olacak burda ucuz yollu nereyi tutabiliriz

Çok dışarda olmayacak şekilde merkezde yenimahalle batıkent gibi senin bildiğin yerler nereler

Grand optimumda gümüş Salon var orası 200 kişilik istanbul yolunda. Birde yine yine grandpark eryaman da 200 kişilik bi salon var. Batıkent meydan avm de lamode düğün salonlarının da 150 kişilik bi salonu var. Ama içlerinde en güzeli bence grand optimum gümüş Salon bakmanı tavsiye ederim.

Grand optimumda gümüş Salon var orası 200 kişilik istanbul yolunda. Birde yine yine grandpark eryaman da 200 kişilik bi salon var. Batıkent meydan avm de lamode düğün salonlarının da 150 kişilik bi salonu var. Ama içlerinde en güzeli bence grand optimum gümüş Salon bakmanı tavsiye ederim.

Fiyatları biliyormusun peki teşekkürler buarada

meydanda 450kisilik yemeksiz menüye haftasonu aksam 12bin fiyat vermişlerdi bize 2 nisan icin, kücük bi salonu da vardı 150kisilik kına icin kullanılan ona da yanlış hatırlamıyorsam 5bin demişti.
wishes a hiç gitmedim ama arkadaşımın nikah kokteyli var orda orası da pek ucuz değildi açıkçası.
biz muhteşem düğün salonu ile anlaştık, 450kisi 6bin tl. oranın kucuk salonları da vardı istersen bakabilirsin, fiyatları da makul açıkçası gecen sene baska bi arkdsm orda evlendi ben beğenmiştim.

meydanda 450kisilik yemeksiz menüye haftasonu aksam 12bin fiyat vermişlerdi bize 2 nisan icin, kücük bi salonu da vardı 150kisilik kına icin kullanılan ona da yanlış hatırlamıyorsam 5bin demişti.
wishes a hiç gitmedim ama arkadaşımın nikah kokteyli var orda orası da pek ucuz değildi açıkçası.
biz muhteşem düğün salonu ile anlaştık, 450kisi 6bin tl. oranın kucuk salonları da vardı istersen bakabilirsin, fiyatları da makul açıkçası gecen sene baska bi arkdsm orda evlendi ben beğenmiştim.

Bir bakayım oralara teşekkür ederim

Kızlar ben davetiyeci gezdim bu hafta, Elisa davetiyeye asla gitmeyin hem ukalalar hem de piyasaya göre pahalılar. Instagramda da pek çok davetiyeci var. Ben en son Liza davetiyede karar kıldım. Izmir caddesinde yeri bilginiz olsun:) hem tavırları iyi, hem kaliteliler hem de fiyatları uygun:) bu işi de hallettik Sıradaki :)(

biz davetiyeyi kitapfabrikasi.comdan yaptık. oraya da bakabilirsiniz tavsiye ederim :)

Merhaba. Ben de 2016 geliniyim inşallah :)) gelinliliğimi birkaç gün önce henna gelinlikten beğendim. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. Fazla gezmedim and çarşısını ve Oleg Cassini'yi gezmiştim sadece. Tunalıdan ilk girdiğin yer hennay'dı ve ben bıkmıştım bile artık bakmaktan. Bir modeli beğenince tamam dedim siparişi verdim direk. Umarım güzel olur sorunsuz olur. Yorumlarımı paylaşırım :) Düğün Salonunu Maltepe'de bi yeri ayarladık ve fiyatı da uygun oldu bulvar düğün salonu. fakat kına konusunda hala kararsızım ben de. Kına gecesi ortalama 100 kişilik olacak yemeksiz olacak ufak ikramlar olacak 1500 lira ayırdım bunun için. En fazla 1500 yani daha fazla ne yazık ki ayıramıyorum :( Önerileriniz var mı acaba?

Merhaba. Ben de 2016 geliniyim inşallah :)) gelinliliğimi birkaç gün önce henna gelinlikten beğendim. Aynısı bedenime göre sıfırdan dikilecek. Fazla gezmedim and çarşısını ve Oleg Cassini'yi gezmiştim sadece. Tunalıdan ilk girdiğin yer hennay'dı ve ben bıkmıştım bile artık bakmaktan. Bir modeli beğenince tamam dedim siparişi verdim direk. Umarım güzel olur sorunsuz olur. Yorumlarımı paylaşırım :) Düğün Salonunu Maltepe'de bi yeri ayarladık ve fiyatı da uygun oldu bulvar düğün salonu. fakat kına konusunda hala kararsızım ben de. Kına gecesi ortalama 100 kişilik olacak yemeksiz olacak ufak ikramlar olacak 1500 lira ayırdım bunun için. En fazla 1500 yani daha fazla ne yazık ki ayıramıyorum :KK43: Önerileriniz var mı acaba?

Bi ben bıkmamışım sanırım gezmekten:) Ben aysira, henna, pier cardin, beyaz butik, dremon, mis defne, diva, aynur modaevi, cocon gelinlik, oleg cassini dahil yaklaşık bi 14 yer gezdim. Ve daha da gezerdim niye gezmedim ki diye sonradan hayıflandım. Gelinliği ise aysradan aldım. Hayırlı olsun canım. 1.500 tl ye mahalle arasında kına yapan yerler var mutlaka bulursun. Bide bazı küçük kına yerleri var. Keçiörende oarkın içinde yapmıştı bi arkadaş ne kadara yaptı hatırlamıyorum ama.

Kızceler hiç sesimiz solugumuz kesilir oldu herkes telaşa mi daldı ne durumdasiniz :()

Bu arada belediyelerin kına Konakları var 600 liraya falan kiralaniyo sandalye falan kiralanıp uyguna getirebilirsin

Back