- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif test sonucunu görürüz.Kızlar ben transfer oldum dun beş gün embiriyosu Blast bir adet Allahım herkesin muradini versin inş dün yazamadım dinlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif test sonucunu görürüz.Kızlar ben transfer oldum dun beş gün embiriyosu Blast bir adet Allahım herkesin muradini versin inş dün yazamadım dinlendim
kız ağzından bal damlıyor. ayağını uğurlu sürttün sen umarım herkes hemencecik hamile kalır sağlıklı bebişler dünyaya getirirİnşallah bu topicteki herkes hamile kalır ilk seferde valla tek dileğim bu.
Saol cnm Allah Razı olsun siz ne durumdadır daha iyisi sizin oldun arkadaşım bende sana dua edicem çok herkese edin inş hamile kalırız hayirlisiylaAyy canm senden haber bekledm hep ve çok sevndm inşallah güzel sonuçların olacakkk
Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bekleyen herkesin basina insallahBenım transferi aret bey yaptı hemen ardından merkez kapanmış şok olduk.gecen aydan dondurulmuştu ohss sebebiyle.dondurulmuşta başarı daha çok dediler..çok ağlamiştim ama hamdolsun iyi sonuçlandı.
Hmm banada bi doktor iki adet bekliyoruz dedi kendi doktorum uygun rahim dedi beklemeye gerek kalmadi.artik gunun gelmesini bekliyoruz bakalimnormalde 1 adet sonrası transfer yapılıyor. biz öyle istedik, tatil yaptıktan sonra olsun istedik, biraz rahatlamak için
15.gunu canımOncelikle hayirli olsun canim allah pozitifi nasip eder insallah adetin kacinci gunu transfer olacak canim
Amin canım inşallaaaaaahkız ağzından bal damlıyor. ayağını uğurlu sürttün sen umarım herkes hemencecik hamile kalır sağlıklı bebişler dünyaya getirir
hadi hayırlısı inşallah, allahım yüzümüzü güldürürHmm banada bi doktor iki adet bekliyoruz dedi kendi doktorum uygun rahim dedi beklemeye gerek kalmadi.artik gunun gelmesini bekliyoruz bakalim
Cnm meraklanma ben aradim azonce gerekli seyler hastaneden verilcekmis sadece cikista dedigim gibi esofman ve normal camasir getirebilirsiniz dedi bide parfum taki makyaj hicbisi surmicez yada kullanmicaz buladarmis cnm sonrasi Allah a kalmis ins spermlerde bulunursa dwm etcezhaklısınnn arayamadım da henüz işyerindeeyim müsait olamıyorum
Cnm meraklanma ben aradim azonce gerekli seyler hastaneden verilcekmis sadece cikista dedigim gibi esofman ve normal camasir getirebilirsiniz dedi bide parfum taki makyaj hicbisi surmicez yada kullanmicaz buladarmis cnm sonrasi Allah a kalmis ins spermlerde bulunursa dwm etcez
Cnm meraklanma ben aradim azonce gerekli seyler hastaneden verilcekmis sadece cikista dedigim gibi esofman ve normal camasir getirebilirsiniz dedi bide parfum taki makyaj hicbisi surmicez yada kullanmicaz buladarmis cnm sonrasi Allah a kalmis ins spermlerde bulunursa dwm etcez
İnşallahHayırlı olsun canım. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur ve pozitif sonuç alirsin
Çok sağol 2 saat yolculuk yaptım inşallah bir sakınca olmamistir. İlçedeki ben hastane ilde olunca gidip gelmek sıkıntı oluyor. Allahım hayırlısını nasip etsinHayırlısı olsun canım dinlen yorma kendini.
Canim hoşgeldin aramıza.Merhaba güzel anne adayları ; beni de alın aranıza sürekli takip ediyorum okuyorum yazışmalarınızı siz varlığımdan haberdar değilken dua ediyorum hergün transferi olacak ya da yeni tedaviye başlayan arkadaşlar için , bizi bizden başkası anlamaz malesef Rabbim umutlarımızı yarım bırakmasın hepimizi sevindirsin inşallah...
Ben de tüp bebeğe başlamak için evraklarımı hazırlıyorum ağustos 28 gibi adet olucam ve tedaviye başlıycaz Allah nasip ederse , sayenizde aşamaları epey bi öğrendim , iyi ki böyle bir topic açılmış vesile olandan Allah razı olsun , dualar edelim ve birbirimize destek olalım inşallah...
Bende senin gibi yeniyim adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için rabbim hepimizin gönlüne göre versin insMerhaba güzel anne adayları ; beni de alın aranıza sürekli takip ediyorum okuyorum yazışmalarınızı siz varlığımdan haberdar değilken dua ediyorum hergün transferi olacak ya da yeni tedaviye başlayan arkadaşlar için , bizi bizden başkası anlamaz malesef Rabbim umutlarımızı yarım bırakmasın hepimizi sevindirsin inşallah...
Ben de tüp bebeğe başlamak için evraklarımı hazırlıyorum ağustos 28 gibi adet olucam ve tedaviye başlıycaz Allah nasip ederse , sayenizde aşamaları epey bi öğrendim , iyi ki böyle bir topic açılmış vesile olandan Allah razı olsun , dualar edelim ve birbirimize destek olalım inşallah...