- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
Bursa uludag universitesi canimmDoktorun kim arkadaşım inş hayirlisiyla kavusursun bebisine. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa uludag universitesi canimmDoktorun kim arkadaşım inş hayirlisiyla kavusursun bebisine. ..
Canim sana yazmayı unuttüm. Yumurta sayın harika. İnşallah hepsi de döllenir:)Bursa uludag universitesi canimm
Insallah canim.hepsi kaliteli olur insallahta sil bastan tedaviye baslamak cok zorluyoCanim sana yazmayı unuttüm. Yumurta sayın harika. İnşallah hepsi de döllenir:)
Teyzem é gidecem valla cnm annem burda değil ben başka memlekette evliyim mecbur oraya giderim 2 gün dinlenirim yeter mi acabaİnşşalh bu sefer tutatr genelde umursamayınca tutuyormuş,sen böyle devam tamam mı tüp neymiş beyaw
Canım benim diğer arkadaş için söylediklerim senin içinde geçerli.(bu arada bu kadar negatif sonuç çıkınca karı koca canımız sıkılmadı desem yalan olur,demek ki tüp bebekte oran okadarda yüksek değil)
ay canım benim bence hasta(midemi üşüttüm/sistit oldum falan) olduğunu söyle eşinde sana bu konuda destek çıksın rahat hareket edemiyorum de,ne olur zorlama kendini.Ben kendimden biliyorum sonra en çok kendimi suçluyorum niye böyle oldu diye.Kuzum bırak ne yapacaksa kendi yapsın.Valla ben artık aptal sarışını oynuyorum,böyle daha mutluyum,yemeğe bile yardıma girmiyorum.Daha önce hep koşuşturdum da ne oldu
kızlar ben daha kistler için yasmin içiyorum beni mahvetti ya sürekli uykum var midem bulanıyo halsizim çok afedersiniz ishalim tansiyonum düşüyo bide bu ağır ilaçlara geçince ne olacak acaba bulantıdan vitaminleri bile içemiyorum bugün öğlen aramda yatıp uyudum o kadar kötüydüm.
Tşk ederim1eylul S seherdilekkk
2eylul @ES2607
3eylul @Ugurlu38 @Ebrtrn @Kardelen-1
5eylul papatyyaa123
6eylul @kaju @evlatkokusu_ @Lilium08
7eylul @tacnurr
8eylul Y yaasemintt @betul61 @zumba000
9 eylul @mart09
12eylul @ramanda25 Pregnant35
Ekledim canim senide
Bende hiç öyle etkiler yapmamıştı normal hayatıma devam etmiştim hatta tatile bile gitmiştim. Ama ben puregon kullanmıştım ve düşük doZdu belki ondandır.ben 5 gündür gonal f iğne vuruyorum ölü gibiyim kafamı tartamıyorum ruh gibiyim.
olsun sonu hayırlı olsun da inşallah.
Evet cnm bı gundearttı doktor pazartesı tahlıl ıstefı bugun yıne yaptırdım ıkıye katlamıstı kısmetbu bırgunde degerlerımız artıyoBuraya cok yazdım yine yazıyorum bi ark 10. Günde bile negatif ti sonra pozitife döndü.seherinde negatif miş ya sonra birden artış olmuş
Ya cok erken uzulmek için bebişleri olumsuz etkiliyosun
Y yaasemintt canim bugun test yaptinmi insallah koyulasmistir
Canım çok şükür bugün belirgindi biraz daha. Ama temkinli davraniyorum:)Y yaasemintt canim bugun test yaptinmi insallah koyulasmistir
Ay canim masallah cok sevindim belirginlestiyse tamamdir bu is :)Canım çok şükür bugün belirgindi biraz daha. Ama temkinli davraniyorum:)
Bende adeti bekliyorum canımKizlar pek giremiyrm negatfler olms herseyde hayr var bende adetmi bekliyrm dindurulmuslr icin rabbim hepimize hayrlisini versn
Arkadaşım 6 gün önce yazan olacak. Evet predictpr. Bi de hızlı etki yazan var. O adet gecikmesinde net sonuç veriyorY yaasemintt acil cevabina ihtiyacim var predictor mu senin testin simdi yapsam cikarmi esim almis yapmak istiyorum yapilirmi simdi
papatyyaa123 kızlar kızıyor idrar testine. Özelden yazisalim :) onlar da catlasin burda:)Arkadaşım 6 gün önce yazan olacak. Evet predictpr. Bi de hızlı etki yazan var. O adet gecikmesinde net sonuç veriyor
Canim test mi yaptin sen insallah hep bole devam eder testin koyulasir cok sevindim vallaCanım çok şükür bugün belirgindi biraz daha. Ama temkinli davraniyorum:)
Ay arkadaşım çok sağol. Kötü tevrubelerimi biliyorsun. O yüzden temkinli davranmaya çalışıyorumCanim test mi yaptin sen insallah hep bole devam eder testin koyulasir cok sevindim valla
Ay arkadaşım çok sağol. Kötü tevrubelerimi biliyorsun. O yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum[/QUOT
Kotu dusunmek yok artik canim onlari unut bebislerin birakmicak seni hissediyorum 8 eylul test gunun demi bende 8 inde adet olcam ama tamda bayrama geliyor tedavi dr bir ay sonraya atmaz insallah dondurulmuslarda nasil olcak bilmiyorum