2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

betul61 betul61 hayir canim ivf baska icsi baska kitapcigi okuyorum su an
IVF de yumurtanin oldugu kultur ortamina direk spermleri yikayip koyuyolar ve spermin kendinden yumurtayi dollenmesini bekliyolar..

ICSI de ise spermi mikroskop ortaminda ozel bi solusyon icinde kuyrugundan tutup tek tek kalitelilerini secip yumurta ya enjekte ediyolar bu islem bütün yumurtalara tek tek uygulanir
hııı olabilir canım bize dr senin dediğinin tam tersini anlattı yanlış yönlerndirmeyeyim ozamn ama bizde ICSI da kaliteli sperm bulamadılar:) 500 tl yandı bitti kül oldu...hatta kağıtta ICSI yapılamadı falan yazıodu...hatta ICSI yapısaydı bir çoğu döllenirdi dedi dr:)
 
ben 2015 yılında dıs gebelık gecırdım sonra hsg fılmı cekıldı sag tupumde hıdrosalpenks vardı sonra tup bebek tedavısıne basladık benım ozel durumum sol yumurtalıgım kıst sebebı ıle alınmıstı tek tarafım var sag taraf ondada tup sıkıntı yarattı beklemeden tup bebek tedavısıne basladık embrıyoları olusturduk dondurduk sonra laporoskobi oldum teshıs dogru cıktı sag tupun rahımle baglantısını kestık. 1yıl sonra mayıs ayında tranferım olmustu ılk denemem negatıf oldu. zaten 3 embrıo olustu 2tanesı 10 ve 8 hucrelı kalıte sınıfını bılmıyorum tutunmadı. hocada embrıoyay bagladı sıkıntıyı 2. denemede havuz yontemı dedı az oldugu ıcın embrıo cogaltalım dedı ılk opu cuma gunu olacak. bugun konustum cekınmıs oldugum fılmler opersyonlar gozden kaçabılır rahımde bırsey varsa dedı normal demesıne bakmamk lazım dedı bana onerıyorum onu dedı hıc bırsey yoksa dahı cızık atarız sansı arttırız dedı bende okeyledım. bu seferde mıcrochıp yontemı dedı cuma gunu yumurta toplama ıslemı olacagı ıcın spermlerı mıcrıchıp yontemıne gore secelım dedı ama esımde sıkıntı yoktu benım zaten tupdede sıkıntı olmasa normal hamıle kalmıstım mıcrıchıp yontemını kabul etmedım bakalım ne olacak . ınan artık ıcımden olacagınada ınanmak gelmyıor yaaa vıcdanen rahat olayım dıe elımden gelenı yapıyorum ıste.
Canim histeroskopi yaptır bence dedigin gibi benim doktorda histeredkiopi yaptigında rahim duvarina baski seklinde biseyler ysptı kanlanma sagliyormus..esinde problem yoksa niye mikroçip yapacakki..rahmi son olarak net görmek için istemiş demekki histeredkopiyi..yaptır bencede seninde için rahat eder ..
 
Bana gonal f ovitrelle orgalutran verdi.Baska ilac vericekmi 3. Günüm bugün jel falan diyosunuz onlar ne için . Bide gonal f baş agrisi halsizlik ve kasık agrisi yapiyo bende normal mi :KK43:
Canim opudan sonra transferden once rahimi hazirlamak icin ilaclar ve fitil yada jel veriyolar daha senin opu var cunku bidr canim gonal f bendede halsizlik yapmisti ilk tedavimde kasık agrisida yumoslarin buyudugu icin oluyor :eek::KK76:
 
hııı olabilir canım bize dr senin dediğinin tam tersini anlattı yanlış yönlerndirmeyeyim ozamn ama bizde ICSI da kaliteli sperm bulamadılar:) 500 tl yandı bitti kül oldu...hatta kağıtta ICSI yapılamadı falan yazıodu...hatta ICSI yapısaydı bir çoğu döllenirdi dedi dr:)

Canim ayni seyden bahsediyoruz icsi daha iyi ivf den :KK66:
 
Alya_naz Alya_naz canım nasılsın. Nasıl geçiyor günler ben meraktan ölüyorum. Herhangi bi belirti vs var mı. Benim göğüsler dışında herşey normal gibi. Yarın test alıp yapasım var. Çok sabırsızım :KK71:
Ayyyy kuşum ya nasıl olayım, aynı senin gibi :KK70: Dur dur yapma sakın test, boş yere gerilmeyelim, böyle daha iyi gidiyor.
Dün adet sancısı cektim, neredeyse tüm gün ama bugun yok. Göguslerimdeki hassasiyet de azaldı, cok degil. Sende durum nedir canom ? Insaallah Cuma günü ikimiz icin de en hayırlısıyla sonuclanir... :dua:
 
X