2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

tatlım mikroenjeksiyon zaten tüp bebekte yapılıyor. bak şöyle anlatayım benim eşimde biliyosunki varikoselden dolayı sperm 4 milyon %98 harektesizdi. %2 yerinde hareketliydi. biz ekstra 500 tl para verdik PISCI tekniği için bu ne demek: Spermlere bi ilaç işlemi ile kendisi hop yumurtayı buluyor ve kendi kendine lab ortamında yumurtayı döllüyor. eğer o teknik işe yarmazsa zaten el mahkum mikroenjeksiyon. ki sana morfoloji bozuksa zaten mikroenjeksiyon yapmışlardır:)
Kizlar ben kacirdim biraz konuyu tam okuyamadim hepsini ama benim yasadigim seyi anlatayim mikrochip yontemi icin ekstradan 1200 lira ödedik eger ileri hizli sayisi iyi olsaydi mikroenjeksoyon yapilmayacakti ama ileri hizli sayisi dusuk oldugu icin mikroenjeksiyon yontemi uygulandi biz sorduk zaten tüp bebekte bu yapilmiyor mu diye de tüp bebek yonteminde wn iyi 50 sperm seciliyorsa mikroenjeksiyon yonteminde o 50nin icinden en iyi 10 tane seciliyor mesela dedi en en iyileri secilip enjekte ediliyor dedi bizde onu secip ekstradan para yatirdik kizlar suan hamileyim cok sukur
 
betul61 betul61 hayir canim ivf baska icsi baska kitapcigi okuyorum su an
IVF de yumurtanin oldugu kultur ortamina direk spermleri yikayip koyuyolar ve spermin kendinden yumurtayi dollenmesini bekliyolar..

ICSI de ise spermi mikroskop ortaminda ozel bi solusyon icinde kuyrugundan tutup tek tek kalitelilerini secip yumurta ya enjekte ediyolar bu islem bütün yumurtalara tek tek uygulanir
 
Canim ben İstanbulda memorialde 2 kez yaptım olmadi bu 3 . Olacak..ben Aydınlıyım ve buraya gelip kalmak çok sikintıli oluyor..eger buda olmazsa izmirde iyi bir hastahanemi baksam diye dusunuyorum..sonucta orasida buyuk sehir.,ama tabi iyi bir araştırma yapmadan izmirde yapmam ..irenbe ismini duymustum daha önce ama isim degil doktor labaratuvar hepsi çok önemli ..benim doktorum denemem gerekli oldugunu bu sekilde şansımın artacağini söylüyor erkek problemi bizimki de ya :KK43:
canım eğer izmirde düşünürsen medikalpark tavsiye ederim.Benim doktorum Ahmet Zeki I.Ben bu kadar ilgili bir doktor görmedim.Bu arada ekip şeklinde çalışıyorlar yani Funda hanım Süleyman beyde olabilir.Ama Ahmet beyden randevu almak zor,çok önceden araman lazım çok dolu çünkü.
 
1472035545859-1699655981.jpg
 
Kızlar moralim çok bozuk labdan aradılar
14 yum toplanmıştı bunların 10 u olgunmuş
Döllenen ise 3 taneymiş :KK61:
Morfoloji yüzde 1miş
Diğer makinelerde 3 çıkıyordu
3 embriyo olması gerektiği gibi
Yarın veya cuma gunü tekrar arıycaklar
2 veya 3. Gün dondurulacak mış
Sizce umut var mı benim için çok üzgünüm çook
Eşim yıkılcak
Bak canım herseyden önce bu kadar karamsar olma lütfen... Allah korusun ya hic döllenme olmasaydı _? Sen o güzelim 3 yumurtan icin dua et ki saglıkla ilerlesinler... Sonu güzel olsun, rakamlara cok takılma şuan icin.
 
Kızlar moralim çok bozuk labdan aradılar
14 yum toplanmıştı bunların 10 u olgunmuş
Döllenen ise 3 taneymiş :KK61:
Morfoloji yüzde 1miş
Diğer makinelerde 3 çıkıyordu
3 embriyo olması gerektiği gibi
Yarın veya cuma gunü tekrar arıycaklar
2 veya 3. Gün dondurulacak mış
Sizce umut var mı benim için çok üzgünüm çook
Eşim yıkılcak
canım benim ya üzülme.3 tane döllenmiş sonuçta bize bir tane lazım.Hepsi döllense ne olcak döllenenleri tutması önemli.Çok döllenince kesin oluyor diye bir şey yokki.
 
ZehreNur ZehreNur Kizlar embriyonun kolay tutunmasi icin bi yontem varmis AHA diye bilginiz olsun
 

Eklentiler

  • 14720367547842007411495.jpg
    14720367547842007411495.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 25
X