2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

tek konulduğunda olasılık düşük oluyormus. iki tane konulması daha iyi diye okudum. iki tane koysunlar
Buna doktorun karar verecek, ezberden bir sey soylemek dogru degil.. Kaldi ki baskasina yapılmıs olması veya olmamasi gibi seyleri dusunup kendi kendine tasalanma... Tedavinin akışına göre şekillenecektir.
 
tek konulduğunda olasılık düşük oluyormus. iki tane konulması daha iyi diye okudum. iki tane koysunlar


Sen transfer öncesi şöyle doktoruna biz de doktorla çift embriyo yu cozdurelm dedik transfer olacağımiz gün tek embriyo çözdürduk dedi bizde söyledik ikisini istiyorsduk diye doktor not almamış istersen öbür aya kalır dedi orsys kadar gelmişken geri dönmek olmazdı mecbur tek embriyo transferi oldu hayırlısı buymus dedik ama kızgınim bana sormalari lazım değil miydi ?
 
Buna doktorun karar verecek, ezberden bir sey soylemek dogru degil.. Kaldi ki baskasina yapılmıs olması veya olmamasi gibi seyleri dusunup kendi kendine tasalanma... Tedavinin akışına göre şekillenecektir.

doğru diyorsun ama doktorla konuşacağım ilk görüşmede bu konuyu. çok sağ ol canım.
 

aa tabiki atlanacak bir konu değil ama kısmet böyleymiş diye de düşünmek lazım her işte bir hayır vardır canım artık bundan sonrasında gidişat önemli sen bundan sonrasına bak.
 
Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım negatif maalesef. Dondurulmuşum da yok sil baştan yeni bi tedavi beni bekliyor. Transfer olan yada olacak arkadaşlar sakın transferden sonra ki belirtilere takılmayın kasıklarımda batma da oldu ateşlenmede oldu göğüslerimde ağrı ve büyüme de oldu ama hep ilaçların etkisinden inşallah sizler güzel haberler verirsiniz biraz toparlanana kadar siteye fazla giremiycem yeni tedavi için kendimi hazırlamam beynimi boşaltmam lazım kolay şeyler yaşamıyoruz çünkü iki ay kendi iğnemi kendim yaptım sonucu negatif olunca da insan haliyle yıkılıyor. Hepiniz Hakkı'nızı helal edin inşallah bi daha ki girmem de hamiş haberinden başka haberler olmaz ara ara yine bakarım topiğe sağlıcakla kalın
 
Geçmiş olsun canım. Şükürler olsun ki bebeğin anneciğini bırakmamış. Hep seninle olsun. Demek ki pozitif haberi alınca iş bitmiyor. Heyecan ve biraz stres hep devam ediyor. Allah, bebeklerinizi sıkıntısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin tüm hamile arkadaşlarım. Kolay gelsin.
 
D Dream_91 pes etmek yok... unutma her şeyi göze alıp girdik bu yola. Olasiliklardan biri maalesef buydu. Allah var gam yok. T Tontisimmm idrar testi için erken canım 3. Gün embriyosunda. Hemen üzme kendini. tahmina38 çoook sevindim. Nazlı bebisimiz sonradan sevindirdi bizi. İnşallah sağlıkla devam eder. S Sinemix91 kanamayi takma ayaklara yastık bol dinlen. E ES2607 benim de haftaya pts günü. Rahim 7.4 dedi bana da. Burdan anladigim haftada 1 mm buyutebiliyoruz rahmi:) BirAsilAnnesi ZehreNur betul61 varikoseli alt etme zamanı kızlar :))
 
Kesin yokmu acaba 12. Gün bakın deniyor 3. Gün embriyolari için 12gun tekrar yaptir bence
 
Cok sagol canim. Aynen dedigin gibi riskler hep bizimle. Amin diyorum guzel dualarina...
 
Senin gorumceye de islahiyat diliyorum. Allah başa vermesin ama başa gelmeden de anlasilmiyo, zaten bu tüp bebeğe ocu gibi bakanları da hiiiic anlamıyorum. Bunlar uzmesin seni canım. O içinde kalanları kendine dert ettiklerini sana yansıtmis.
 
Ne kadar metanetlisin cnm hemencecik yeni tedaviye odaklanmissin inşallah bir sonrakinde tutar tedavi imkanları varken eli kolu bağlı oturmamak gerek mücadele et. Allah yardim cin olsun
 


Herşeyin hayırlısı demek lazım hayırlı evlat değilmiş demek ki yiyecek ekmeği yokmuş zamanı değilmiş hep böyle düşün zor ama kendi kendimizi telkin etmemiz lazım olsun hakkın varsa sil baştan yeni tedavi olursun ama sana tavsiyem ilk denemede kimyasal olmuştu obur ayı korunmadik kendiliğinden tuttu oda kimyasal oldu ne yazıkki en azından bi kaç ay korunma belki rabbim öyle verir
 
İki kez deneyip negatif sonuç almış, şuanda 3. Kez deneyen biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki D Dream_91 yaşadıklarımız gerçekten hiç kolay değil. Kurulan hayaller, büyüyen umutların ardından bu sonucu almak gerçekten hayal kırıklığı. Ama yeniden başlamak, hatta başlamanın planlarını yapmak bile insanı tazeliyor, Mutlu ediyor. Eminim kısa Zaman'da bunları geride bırakıp, sonra yeniden başlayacak ve bu kez burdan bize çok güzel haberler vereceksin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler
 
Canım 12. Gün testi tekrarla. Belki bir değişiklik olur. Brn de Progestan kullanıyordum önceki denememde ama adetimi geciktirmemişti. Tam gününde adet olmuştum. Ama estrofem adeti geciktiriyor. Bilgine.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…