- 7 Ağustos 2016
- 81
- 76
- 42
Aminnnn canım COk tesekkur ederim...6agustos canım inşallah katlanır değerin, inşallah yüzün güler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım COk tesekkur ederim...6agustos canım inşallah katlanır değerin, inşallah yüzün güler.
Bizim de 5 yıl oldu. Sürekli uğraşıyoruz. Her defasında hüsran ama. Sonra birden her şey sıfırdan baslayiveriyo. Yeni umutlar yeni dualar. Rabbim sağlık cversin ben burdaki kimsenin bebeissiz kalacağına inanmıyorum. Bir gün gelecek inşallahBeş yıldır her ay bi umit ama bitiyor artik
İnsaAllah canım çok tesekkur ederim yok bugün 11.gunumdu..Çok sevindim inşallah degerin katlanır canım Normal de test gunun ne zaman dı 14. Gun mu
Ayyyyy İnsaAllah canım yaaa şimdi çok sevinemiyorum cuma günü gelsin de netlesince cook sevicem insaAllah...Maşallah canım çok şükür gozunaydin Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah katlanır değerin. 7 çıkıp yükselen varmış bana hemşire öyle demişti.
Aaaa canim sana bisey diyimmi ayni yer degilse yanilma orani cok yuksek yani mesela sonucun dusmemis olabilir dr bile demis ayni yerde yaptir diye sen umudunu yitirme insallah sadece labaratuvar farkidir boyle seyler cok oluyor cunku lutfen daha yarinki sonucunu gormeden yipratma kendini allah buyuk cunku 58 iyi bi deger ben kimyasal yasadigimda 30 bile degildiAyni yer değil. Bugün kendi doktorunda yaptım. Dün ki tahlili gösterince yarın yine orda yap dedi. Ama bir günlük sevincim yasa döndü ne kadar ağladım allah biliyor. Hep mi ters gider bu mesele artık mucize istiyorum. Psikoloji kalmadı bende. Bugün herkes arıyor tahlil sonucunu soruyorlar. Kimseye cevap vermek gelmedi içimden
Canım tam olarak bilgi sahibi değilim ama farklı yerde yapılan test sonuçlarının değerleri birbirinintutmuyor diye burda gormda okumuştum.. Makinelerden bile değişebiliyormuş.. Yarın ilk yaptığın yerde belki değerin farklı çıkacaktır.. Hemen karalata bağlama.. Rabbimden unut kesilmezAyni yer değil. Bugün kendi doktorunda yaptım. Dün ki tahlili gösterince yarın yine orda yap dedi. Ama bir günlük sevincim yasa döndü ne kadar ağladım allah biliyor. Hep mi ters gider bu mesele artık mucize istiyorum. Psikoloji kalmadı bende. Bugün herkes arıyor tahlil sonucunu soruyorlar. Kimseye cevap vermek gelmedi içimden
Canim 7.gunum demissin seninde dondurulmus herlade 7.gunde rahim kalinligin neydi acaba benim 6cikmisti dusuk gibi geldi banaCanim sen niye öyle geridesin bakim:) ilaçlarda benim yarın 7. Gün. Kontrole gidiyorum. Obur haftaya da transfer yapar sanırım
Daha yarın gidicem tatlım. Sevgili doktorum hiç öyle mm de söylemez. Her şey yolunda şahane der:)Canim 7.gunum demissin seninde dondurulmus herlade 7.gunde rahim kalinligin neydi acaba benim 6cikmisti dusuk gibi geldi bana
Yarın bi sorayım ama:)Canim 7.gunum demissin seninde dondurulmus herlade 7.gunde rahim kalinligin neydi acaba benim 6cikmisti dusuk gibi geldi bana
Hadi yaa insallah istenilen kalinliga erismistir.bende yarin gidecegim eger yolundaysa hersey sali transfer olacak bakalim hakkimizda hayirlisiDaha yarın gidicem tatlım. Sevgili doktorum hiç öyle mm de söylemez. Her şey yolunda şahane der:)
Yarın adette kaçıncı günün canımHadi yaa insallah istenilen kalinliga erismistir.bende yarin gidecegim eger yolundaysa hersey sali transfer olacak bakalim hakkimizda hayirlisi
Yarin 13 . Gun oluyo canim 9mm olmasi gerekiyo transfer icin dedi dokturumYarın adette kaçıncı günün canım
Baya bir ağrîm oldu hastanedeyken iğne vurdular simdi iyiyim cok sukurKorkma canım yumurtan çok maşallah. Her folikule bi cuvaldiz girdiğini dusun:) pembe pembe oluyo kanaması. Ama sanci yok mu bu sayıya.
2 gün varmış aramızda. İnşallah güzel haberler alırız her şey güzel gider canım. Bende haftaya perşembe tahmin ediyorum. Bakalım ne olacak.Yarin 13 . Gun oluyo canim 9mm olmasi gerekiyo transfer icin dedi dokturum
Hayirli olsun canim nerde basliyorsunMerhabankızlar..Bende yarın tedaviye baslicam..
Canim esimde sorun vardi benim. Zor hasta grubuyuz bizCnm özel olmazsa yani sorun neydi ki merkez yetersiz mi kaldı yani insan bu süreçte hiçbirşeyi atlamak istemiyor en iyi merkezi arıyor yani merkezle ilgili sorun neydi sizin fakli durumunuz neydi yani yazmazsan da önemli degil
Amin canim insaAllah guzel haberi verebilirim bende cumartesi sizlere ♥Aminnnn Allah razı olsun canım insaAllah seninde güzel haberlerini alırız...