- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
InsaAllah yasarsin canim :) gonlunce olsun herseyİnşallah canımm ya herşeyden çok isterdim yarın öyle bi mucize yaşamayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsaAllah yasarsin canim :) gonlunce olsun herseyİnşallah canımm ya herşeyden çok isterdim yarın öyle bi mucize yaşamayı
Sağol canim amin insallah dur bakalim daha var hemen umutsuzluk yok canim sende yarin bize müjdeyi vereceksin insallahGözün aydın canım inan çok sevindim sağ sağlim alırsın inşallah kucağına bak belirtilerin olup olmaması hiçte önemli değilmiş o kadar belirti yaşadım hep umutlandım ama negatif bende aklımdan ikinci tedaviyi geçiriyorum artık korkumdan test bile yapamadım bugün
Yap sende bize güzel haberler ver canim:)Benimde öyle bugün 9.gun umutlandım bende yarın sabah yapayım Allahın izniyle... Sonuç güzel olur inşallah
Sağol canim amin insallah dur bakalim daha var hemen umutsuzluk yok canim sende yarin bize müjdeyi vereceksin insallah
4 ağustos transfer 15 agustos ta yapıldı kan canım.. şimdilik iyi sukulrer olsun senin ki kacsenin kaçıncı günün du canim? senin daha yüksek çıkmış masallah
ALLAH razı olsun canım benim iki gündür giremiyorum baya kötüyüm ya bu grip yoruyor beni. Bi de kabızlık var. Çok sisim Karnım geriliyor sen napyiikinci test nasılçok şükür canım gözün aydın :) değerin de çok iyi
Canim dün aynen geldi bende de korkuyla doktoru aradım. İlaç kalintisi içerde birikinxe öyle oluyor mis çamur gibi köyü kahve endiselenmeKızlar Selam,
Acil birşey soracağım. crinone jel kullanırken kahverengi parça gelen oldu mu aranızda?? KAn kokusu falan yok. İlaç atığıdır diye düşünüyorum ama. Bu 2. defa oldu. Yaşayan var mıdır? Normal mi?
Canim dün aynen geldi bende de korkuyla doktoru aradım. İlaç kalintisi içerde birikinxe öyle oluyor mis çamur gibi köyü kahve endiselenmeKızlar Selam,
Acil birşey soracağım. crinone jel kullanırken kahverengi parça gelen oldu mu aranızda?? KAn kokusu falan yok. İlaç atığıdır diye düşünüyorum ama. Bu 2. defa oldu. Yaşayan var mıdır? Normal mi?
410 2. sonuç canım, 26sında kontrole gidicem inşallah. kabızlık bende de var, benim de karnım şiş, hem iğnelerin tesiri hem de kabızlıktan sanırım :/ALLAH razı olsun canım benim iki gündür giremiyorum baya kötüyüm ya bu grip yoruyor beni. Bi de kabızlık var. Çok sisim Karnım geriliyor sen napyiikinci test nasıl
Ya sen kan vermicen mi bugün yaaaaaYap sende bize güzel haberler ver canim:)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ya. Portakal suyu falan iç meyve ye bol bol vitamin al.ALLAH razı olsun canım benim iki gündür giremiyorum baya kötüyüm ya bu grip yoruyor beni. Bi de kabızlık var. Çok sisim Karnım geriliyor sen napyiikinci test nasıl
Kızlar bu arada o şişkinliğiniz hiç inmicek söyliyim Ben kaç haftadır şişim valla gaz olunca iyice şişiyo zaten.410 2. sonuç canım, 26sında kontrole gidicem inşallah. kabızlık bende de var, benim de karnım şiş, hem iğnelerin tesiri hem de kabızlıktan sanırım :/
grip için doktoruna danıştın mı?
Çok sevindim inşallah degerin katlanır canım Normal de test gunun ne zaman dı 14. Gun muDeğerim 23. Çıktı kızlar ilaçlara devam sevinsemmi uzulsemmi bilemedim Allahimmmm ..11.gunundeyim
Canim ikna ettim esimi hastanedeyiz simdi ya cok korkuyorum ama sabahtan beri cok umutlandim insallah hayal kirikligi olmaz canim yaYa sen kan vermicen mi bugün yaaaaa
Dua edelim hep beraber yüksek çıksın sonucun. Ay çatlicam valla sonucu alınca hemen yazCanim ikna ettim esimi hastanedeyiz simdi ya cok korkuyorum ama sabahtan beri cok umutlandim insallah hayal kirikligi olmaz canim ya
Benimki de böyle çıkıyor canım 8.gun akşam. Gözün aldın jnsalllah kan da güzel bir değer alırsın. Sağlıkla ilerler inşallah. Kan ver hemen cikarKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
İşte hep gaz bi de ödem oluyo heralde valla bir anda tartıda 2,5 kilo fazla gördüm. Diyetisyene gittim ama canım tatlı istiyo pek uyamıyorum listeyesimarik83 şişelim, hiç inmesin ya ama gazdan şişmeyelim :) :)
Maşallah canım çok şükür gozunaydin Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah katlanır değerin. 7 çıkıp yükselen varmış bana hemşire öyle demişti.Değerim 23. Çıktı kızlar ilaçlara devam sevinsemmi uzulsemmi bilemedim Allahimmmm ..11.gunundeyim