- 25 Ağustos 2015
- 285
- 236
modunu düşürme lütfen dua ile sonucunu bekle :) inşallah pozitif olacakKızlar.bugün 4 günüm dünden beri karnim ağrıyor bu sabah çok ağrıdı acayip usudum çorapla yatıyorum çok mutsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
modunu düşürme lütfen dua ile sonucunu bekle :) inşallah pozitif olacakKızlar.bugün 4 günüm dünden beri karnim ağrıyor bu sabah çok ağrıdı acayip usudum çorapla yatıyorum çok mutsuzum
Canim gozun aydın :) Rabbim tamamina erdirsin. Darisi bize insaAllah :)Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim:)
Amin canim insalalh umudunuzu hic yitirmeyin ben belirtim yok diye mahvetmistim kendimi ama silik de olsa gordum bugüm:)Canim gozun aydın :) Rabbim tamamina erdirsin. Darisi bize insaAllah :)
Canim ikna asamasindayim olucak galiba:))Ya bu enişteler niye böyle yaaaaa
canım coook sevindim hadi hayırlısı....Amin canim insalalh umudunuzu hic yitirmeyin ben belirtim yok diye mahvetmistim kendimi ama silik de olsa gordum bugüm:)
Canim ya ne siligi maasallah bariz belli tebrik ederimAmin canim insalalh umudunuzu hic yitirmeyin ben belirtim yok diye mahvetmistim kendimi ama silik de olsa gordum bugüm:)
Ha gayret arkandayızCanim ikna asamasindayim olucak galiba:))
Ne güzel ya hayırlı olsun herkes Hamiş olsun darısı başımıza Allah tamamına erdırsınKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Allah razi olsun canim sen yaptin mi pekicanım coook sevindim hadi hayırlısı....
Amin kizlar birbirimize dua ettikce Rabbim kabul ediyor gercektenNe güzel ya hayırlı olsun herkes Hamiş olsun darısı başımıza Allah tamamına erdırsın
hastanede sonuç bekliyoruz çıktı çıkacak insaAllah.....Allah razi olsun canim sen yaptin mi peki
sağol canım destegın ıcın bugun gıttım işlemlere başladık ılaçlara bugun başlayacagım 5.gun sonra kontrole çağırdı :)Canim bende o ikaci kullandim. Bittikten 6 gun sonra leke ile basladi. Ertesi gun aktif kanamam oldu. Stres yapma lutfen yumisler olmusuz etkilenmesin canim, relax ol biraz olur mu :)
Canım günaydın, ben de gayet net gördüm çizgiyi, umarım pozitiftir :) kanda ne zaman yapılacak testin?Kizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
İnşallah cnmmodunu düşürme lütfen dua ile sonucunu bekle :) inşallah pozitif olacak
İnşallahh canm moralini güzel tut benm bir tanıdığımın 24 ten katlandı gitti şimdi bebeşi varrDeğerim 23. Çıktı kızlar ilaçlara devam sevinsemmi uzulsemmi bilemedim Allahimmmm ..11.gunundeyim