- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
test günün nezaman?Amin canim benim sağolasin insallah ya kan degerim de iyi ciksin o zaman daha rahatlicam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test günün nezaman?Amin canim benim sağolasin insallah ya kan degerim de iyi ciksin o zaman daha rahatlicam:)
Kizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)Kizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Cok sağol canim ya insallah hamisimdir siz gibi:) canim test günüm cuma ama esimi ikna edemiyorum ki az cikar sen kendini yer durursun cuma gidicez diyor ikna edebilirsem bugün yapmak istiyorum bende
Cumartesi baktırdıktan sonra sana haber ederim canım. Bebeğine ve kendine çok iyi bak.hgnm Canım benim kan testi yaptır negatif olduğundan iyice emin olalım ondan sonra üzüleceksen üzülürsün. Hemen karamsar olma lütfen. İdrar testlerinin hepsi doğru sonuç vermiyor maalesef. Negatif bile olsa üzülme Allah güç versin sabır versin yeter ki denemeye devam edersiniz. Kendini yıpratıp iyice kafaya takarsan daha kötü olur. Ben kan sonucu bekliyorum canım.
Amin sağolasin Canim transfer gününü sayarsak bugün 9.günüm saymazsak 8Tebrik ederim Allahım kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gün bugün
Ya bu enişteler niye böyle yaaaaaCok sağol canim ya insallah hamisimdir siz gibi:) canim test günüm cuma ama esimi ikna edemiyorum ki az cikar sen kendini yer durursun cuma gidicez diyor ikna edebilirsem bugün yapmak istiyorum bende
Dua istiyoruz lütfen yarında ben yapacam
Insallah canim burda negatif cikmicak insallah hic:)Dua istiyoruz lütfen yarında ben yapacam canım inşallah poziriftir
Cok sagolasin canim benim:)Yuppi gebesin tebrik ederim canım.ay tüğlerim ürperdi hayırlı olur inşallahhhhh benimde böyleydi
Canim ben belirtim yok diye kendini mahvedenlerdenim yazdiklarimi gormussundur belki hic belirtim yoktu benim sadece son 3 gündür halsizligim var tansiyonum cok dusuk birde alt karnim acayip sis kalkarken cok zorlaniyorum bunlar yaklasik 2 3 gündür var ki benim 5.güm embiyolariydi canim belirti aricam diye mahvolmustum hicborsey hissetmedim son iki güne kadarAmin inşallah. Canım hiç ağrın sızın belirtin var mı? benim 3.gün embriyosu, bugün 6. günüm. 3. ve 4. günlerde hafif adet ağrısı gibi ağrım çok az da kısa süreli belim ağrıdı. bu aralar hiçbişey yok. bir yerimiz ağrısa endişeleniyoruz ağrımasa endişeleniyoruz:)
Doktorum 19 veya 20si demisti canimtest günün nezaman?
Amin canim sağolasin:)Sinemix91 tebrikler canım, inşallah kanda da çok iyi çıkar değerin. allah tamamına erdirsin.
hobaaaaa kalkin oynayalm bebis geliyo hayrli olsn kuzumKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Insallah canim ya sağolasin :) transfer gününü sayarsak 9 saymazsak 8.günüm:)Neresi silik kız sen de hamilesin tebriklerrrrr kaçıncı günün bugün
2tanemi transfer esildi kuzumInsallah canim ya sağolasin :) transfer gününü sayarsak 9 saymazsak 8.günüm:)