Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepimize nasip insallah bu haberi:)canım tebrikler ne kadar güzel bi haber maşşalah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepimize nasip insallah bu haberi:)canım tebrikler ne kadar güzel bi haber maşşalah sana
Canım sonucun ne oldu? Merak ettim.Aynen banada 1. Kalite ile 2.kalite arasında dediler. Yani başka hastane 1.kalite dermiş onlar çok çok ince eleyip sık dokuyolarmış. Banada aynı oranı verdiler tutması için. Ama ben tutmadığını hissediyorum. Çok fazla yumurta olduğnda kalitesiz oluyormş. Bir sonraki tedavide belki ilaç dozunu az tutup daha az sayıda ama daha kaliteli olurlar. Ayrıca kendim ve eşime kaliteyi arttıracak bişeyler vermesini vitamin vs.. istiycem. Bazen düşündükçe hala bu kadar sayıdan elde elle tutulur bişey olmamasına çok kafamı takıyorum. Ama nasipse 3. Denemeye psikolojik olarak hazırım. Tutarsada mucize olur ne diyim.
arkadasim gözün aydın. allah kucağına almayı nasip etsin. bu hayalet falan değil. normal çizgi maşallah çok sevindim.Kizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Amin canim benim sağolasin insallah ya kan degerim de iyi ciksin o zaman daha rahatlicam:)arkadasim gözün aydın. allah kucağına almayı nasip etsin. bu hayalet falan değil. normal çizgi maşallah çok sevindim.
Insallah canim benim amin sagolasin hepimiz dualarimdasiniz manevi gücümüz sağlam oldukca hamile haberleri artacak insallah:)Günaydın kızlar. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. S Sinemix91 canım tebrik ederim. Bütün gece uyumadığına değmiş:) ikinci çizgin gayet net. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bu tatlı heyecanın hiç bitmesin. @Ugurlu38 inşallah çok kaliteli yumurtaların toplanacak canım,dualarım seninle. hgnm şimdiden kendini üzme canım. İnşallah kanda pozitif çıkar da çok çok Mutlu olursun. Olmazsa da dünyanın sonu değil, en kısa zamanda pozitifi görürsün inşallah.
Canım bence de pozitiiiif ya çok sevindiiimKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Canım ne hayaleti gayet net ikinci çizgii yuppii yeni gebemiz varrKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim:)Canım bence de pozitiiiif ya çok sevindiiim
Cok sağol canim ya insallah sirasiyla hepimiz hamiş olalim:)Canım ne hayaleti gayet net ikinci çizgii yuppii yeni gebemiz varr
Amin inşallah. Canım hiç ağrın sızın belirtin var mı? benim 3.gün embriyosu, bugün 6. günüm. 3. ve 4. günlerde hafif adet ağrısı gibi ağrım çok az da kısa süreli belim ağrıdı. bu aralar hiçbişey yok. bir yerimiz ağrısa endişeleniyoruz ağrımasa endişeleniyoruz:)Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim:)
Yuppi gebesin tebrik ederim canım.ay tüğlerim ürperdi hayırlı olur inşallahhhhh benimde böyleydiKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da
Tebrik ederim Allahım kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı gün bugünKizlar yukledim sanirim ya bir bakar misiniz sevinmeliyim yoksa hayalet mi bu da