2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canim yeni girdim nete... evet dun ogleden sonra aradilar.. yarin sabah 7 de transferim var... henuz yazismalari okuyamadim.. sende var mi bi gelisme ?
Evet canım beni de yarın 1 de transfer için çağırdılar. Sonucu beraber bekleyeceğiz. Rabbim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar gösterir.
 
Insallah canım...bu sefer kucagına al bebişlerini inşallahhhh . O zman sen tekrr ilç kullanmayacaksın değil mi.
Birde bişey sormak istiorum ben adet olduğumda başlatz dedi yaa doktor kist varmı yokmu bakarız bi die. Şimdi doktorum başka bişi yapacakmı sadce kist kontrolü yapıp iğneyemi başlıcaz?
 
Arkadaşlar ben kendi durumumu anlatıp sizden karar vermem için yardımcı olmanızı rica edicem. Benim haziran ayında opum oldu. 25 yumurtam toplandı, 17 si olgundu ama 5. Güne sadece 1 tanesi gitti. Şok olduk. Doktor genetik test istedi eşim ve benden. 1 ayda geldi sonucu ve normal çıktı. Şimdi ya o 1 yumurta transfer edilicek ya da tekrar yumurta toplanıp 2 tane edilicek ve inşallah geri kalan olursa daha sonrası için saklanıcak. Doktor kararı bana bıraktı. Eğer ilk denemem olumsuz olursa çok üzülürüm dersen havuz yapalım, yok toparlanırım der hemen 2. Tedaviye geçersen transfer edelim dedi. Hangisi mantıklı bilemiyorum. Şimdi bu transfer edilse ve gebe kalsam bile ileridi 2. Çocuk için tekrar toplatmam gerekebilir diye düşünüyorum. Onu o zaman düşünürüz boşa masraf yapmayalım diye de düşünüyorum. En geç salı kararımı söylemem lazım. Yardım lütfen.
 
Kızlar iyigeceler
Dr eşimden de benden de yeni testler istedi
Testler:hiv 1+2 ab, anti hcv, hbs ag
Sizden de istendi mi
Hastane randevuları dolu ilk kontrole kadar yaptıtmam şartmı ki acaba bilen var mı?
Canim bunlar rutin aids ve hepatit testleri herkesten istiyorlar..bunlarin tedavi üzerinde bir etkisi olmadıgi için bize tedavi bitene kadar yaptırın demişlerdi..dosyada bulunmasi gereken bir sey..
 
Ben olsam su anda olani transfer ettirrdm canm ya kismet hersey rabbm hakknda haywrlisini versn
 
 
Canim geçmiş olsun biz de Varikosel den muzdaribiz. Bende de pko var ama onu dert etmeye sıra bile gelmedi. Bir buçuk yıl oldu ameliyat olalı. 3. Denememizi yapıyoruz ama bizim sıfır hareket ve az sayıyla güzel dollendi embriyokar. Hiç sıkıntı etme tüp bebekte hareket sorun olmaktan çıkıyor. Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah
 
Amin cümlemizle birlikte inşaallah bebişlerimize kavuşuruz.. Canım benim drum adet öncesi kist kontrolünü yapıyor adetin kaçıncı günü ilaca başlıcamı söylüyor.. Sendede rutin kontrolu yapar ve ilaçlara ne zaman başlayacağın anlatılır, ne zaman kontrollere gelmen gerektiği bilgisi verilir.. Evet ben bu sefer iğnelerde kurtuluyorum , sadece rahim kalınlaştırmak için ilaç kullancam.. İnşaallah ekstrem bi durum çıkmaz ortaya..kullandığım iğneler beni ağlak bişey yapmıştı.. Herşeye ağlıyordum.. Canım rabbim senin de yardımcın olsun..İnşaAllah bütün çektiğimiz sıkıntılara değer..
 
Arkadaşım ben olsam havuz u deneyip şansımı yukseltirdim.
 
Canim bence de bu sefer trasfer ettir cunkü..havuz yapsan bile en fazla 2 koyuyorlar.. Simdi 1.tutmazsa 2. Tedavide daha çok yumurtan olacagini farz ederek 2 embriyo koydurursun.. Sonucta toplam 2 kere opu olacaksın..2 trasferde 3 emriyo konmus olacak..havuz yaparsan tek trasferde 2 konmus olacak .yanı bır emrıyo fazla sansın olacak ..İnsallah anlatabilmişimdir..
 

Can'ım benimde 3 yumurtam döllendi. 1 tanesinin kalitesi iyiydi diğerlerinin dondurulmasına bile garanti veremediler ben transferimi oldum diğer embriyolarım maalesef iyi kalite olmadığı için dayanamadılar. Bende senin yerinde olsam transferimi olurdum belki Rabbim ona can vermiştir bilemezsinki tabi ki senin kararın umarım pişman olmayacağın bi karar verirsin
 
Günaydın bayanlar. Güzel haberler alacağımız Mutlu bir hafta olsun inşallah. Alya_naz ve Z Zehra1954 kızlar transferiniz başarıyla gerçekleşir ve bebekleriniz hep sizinle kalır. Siz ve bugün transfer ya da opu olacak tüm arkadaşlarım, dualarımdasınız. ozzzy28 Ben senin yerinde olsam şimdi transfer olurdum. Bir sonraki opu sonucunu bilemeyiz. Kısmette varsa bir ya da iki embriyo farketmez, tutunur zaten. Karar senin Allahım en doğru kararı almana yardım eder inşallah. Herkese sevgiler
 
Kızlar Günaydııııınnnn. Allahım ya haftasonu ne güzel haberler gelmiş öyleeeeeee P pembe ucurtma Y yenibidunya @benim bebixsxim ve H hayrunn_nisa Kızlar tebrik ediyorum sizi. Başka arkadaş varmıydı bilnmiyorum mesajları okumaya çalıştım ama midem bulandı fazla okuyamadım. Gözden kaçırdığım varsa onları da tebrik ediyorum. Çok şükür ilk aşama tamamlandı kızlar. Bundan sonraki aşama kese görme aşaması. Daha sonra kalp atışı duyma aşaması var. Her zaman dualarımızı eksik etmeyelim sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebiişlerimizi. Ayyy çok mutlu oldum yaaaaa Kendinize çok iyi bakın kızlar...

Haftasonu pek giremedim nete. Biz de bugün kalp atışımızı duymaya gidicez inşallah.
 
Kızlar iyigeceler
Dr eşimden de benden de yeni testler istedi
Testler:hiv 1+2 ab, anti hcv, hbs ag
Sizden de istendi mi
Hastane randevuları dolu ilk kontrole kadar yaptıtmam şartmı ki acaba bilen var mı?
Evet tedaviye başlamada önce bizden de istedi..eşimden daha az benden çok daha fazla sayıda tahlil istedi..Özellikle amh ı yaptırmak için baya uğraşmıştım..diğerlerini devlette yaptırdım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…