2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bendede hicbir belirti yok canim 3. Günüm bende cok korkuyorum bu kadari normal mi diye

Can'ım aslında her ağrı olanda pozitif olmayanda da negatif olacak diye birşey yok ama o kadar hassasız ki ben adet mi olcam diye korkuyorum sen belirti yok tutunmadımı diye Allah bize bol bol sabır versin bu dönemde korktuğumuza uğratmasın inşallah

Kızlar, ufak bir sorum olacak transfer yaptıran arkadaslara; bu işlem sırasında bayıltma falan oluyor mu yoksa normal jinekolijik muayene esnasında mı yapıyorlar _ ? Agrı / Sızı durumu nedir acaba :işsiz:
Ameliyathanede oluyor canım ama bayıltmıyorlar. 5 dk süren bir işlem. Hiç ağrı sızı olmuyor. Transfere giderken bol su içiyorsun, mesanenin dolu olması gerekiyor. Sadece o sıkışıklık rahatsız ediyor. Onun dışında hiç bir şey yok.

Can'ım aslında her ağrı olanda pozitif olmayanda da negatif olacak diye birşey yok ama o kadar hassasız ki ben adet mi olcam diye korkuyorum sen belirti yok tutunmadı diye mi Allah bize bol bol sabır versin bu dönemde korktuğumuza uğratmasın inşallah
Aynen öyle canim ya kolay degil yasadiklarimiz cok fazla düşünmemek lazim galiba canim

Kızlar merhaba bugün benim transferim yapıldı 2 adet 3. Gün embriyosu hücre sayısı 8 c yazıyor var mi benimle aynı durumda olan başkent tüp bebek merkezi hulusi bey bu arada. Var mi ona gidip 3. Gün 8 hücreli ile hamile kalan günler nasıl geçer simdi

Kızlar, ufak bir sorum olacak transfer yaptıran arkadaslara; bu işlem sırasında bayıltma falan oluyor mu yoksa normal jinekolijik muayene esnasında mı yapıyorlar _ ? Agrı / Sızı durumu nedir acaba :işsiz:

narkozsuz, spekulum takılırken hissediyorsun ama ağrı sızı olmuyor, zaten yaşanan aşırı heyecandan dolayı acısa da farketmezsin, hiç korkma canım.

Kızlar Bugün transferimin 3. Günü ve adet olacak gibi Ağrı'larım var özellikle belimde ve kasıklarımda hatta ağrı bacaklarıma bile vuruyo sizce normal mi tutmadı adet olcam diye çok korkuyorum. Transferden sonraki 2 gün ara ara batmalar oluyodu kasıklarımde ve bel Ağrı'sı vardı şu an tamamen adet ağrısı gibi :KK43: yardım edin lütfen normal mi

Yatma canım benim de öyleydi doktora söyledim yatmaktan dedi gerçekten de oturdum ondan sonra geçti yatma sürekli :)

.selam bayanlar oazartesi transferim var yarin progestan igne kabusu basliyor en cok bu igneden nefret esiyorum bantlara devam estrofem gunde 2tane aliyorum lucrin igneyi kesiyorum tetradox prednol die hap verdiler 5gun icicekmisim ne ise yario bilen var mi birde 2tane catlatma ignesi vurdular hormonlari hazirliomus birde kan verdim hormon testiymis rahim kalinligi 9.5 olmus dondurulmus embirio transferi bu arada benimki hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum allah kucaginiza almayi nasip etsin transferi olan arkadaslara aman dikkat edin diyorum herkese bol şanslar rabbim yardimcimiz olsun

Oturunca da belim daha çok ağrıyo :) evin içinde dolanıyorum. Aslında geçti şu an o ağrı ama çok korkuttu beni belimde var hafif
Oo benimde oldu bugün üçüncü günün bir ara geçti suan iyiyim mesela sabah beim ağrıdı çok özellikle adet ağrısı değil ama bildiğin bel ağrısı inş Rabbim hayırlara yazsın hepizme bebis sevinci yaşatsin test günün ne zman

Son düzenleme:
Oo benimde oldu bugün üçüncü günün bir ara geçti suan iyiyim mesela sabah beim ağrıdı çok özellikle adet ağrısı değil ama bildiğin bel ağrısı inş Rabbim hayırlara yazsın hepizme benim sevinci yaşatwin test günün ne zman

Amin Can'ım haftaya perşembe benimde 3. Günüm 5. Gün embriyosuydu senin ne zaman test günün

İnan ben kalitesini bile bilmiyorum doktor gelişimini hala devam ettirdiği için kalitesi hakkında birşey söyleyemeyiz Dedi üstelik benim dondurulmuşlarım bile yok :KK43: inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Aynen benimde kalmadı. 3 taneyi çözdüler 1 i yavaşmış gelişimi transfer etmediler. Az önce embriyolog aradı onu dondurmuycaz hiç dedi. Bana transfer ettikleri hakkında sorular sordum onlar çok ince eleyip sık dokuyorlarmış başka hastane benimkilere 1.kalite dermiş. Anlattıda anlattı. 1.kaliteyle arasında çok ince bir çizgi varmış. İçim rahatladı mı yok :KK70:

Aynen benimde kalmadı. 3 taneyi çözdüler 1 i yavaşmış gelişimi transfer etmediler. Az önce embriyolog aradı onu dondurmuycaz hiç dedi. Bana transfer ettikleri hakkında sorular sordum onlar çok ince eleyip sık dokuyorlarmış başka hastane benimkilere 1.kalite dermiş. Anlattıda anlattı. 1.kaliteyle arasında çok ince bir çizgi varmış. İçim rahatladı mı yok :KK70:

Tek umudumuz karnımızdakiler yani Rabbim boşa çıkarmasın. Vallahi Türkiye'de yine bilgi veriyolar kaç hücreli kalite Nasıl falan ama burda ne sorsak hep hem olumlu hem olumsuz yönlerini söylüyorlar kafamız karışıyo net bi cevap yok

X