- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
Kızlar kasık basmanız devam ediyo mu normal mi bnm kasiklarim çok batio korkuyom
Canım benim hala batıyor zaman zaman, ilk zamankine göre azaldı ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kasık basmanız devam ediyo mu normal mi bnm kasiklarim çok batio korkuyom
Herkese merhaba ben de sali gecesi ogrendim dun sabahta kan testi yaptirdim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bende memnun oldum canım :)
guven cok önemlı kafa rahatlıgıyla gıdıyorsun aklında soru olmuyor yüzün gülerek çıkıyorsun :)
merhaba kızlar birşey soracam ben yarın kadın doğuma gidecem de acaba vajinal ultrasonla mı bakıyorlar keseye
Merhaba sevgili anneler sat 15 kasım bugün test yaptım ve çizgiyi gördüm 21 aylık bir kızım var bende agustos annesi olucam Ankara dan selamlar
Canım benim hala batıyor zaman zaman, ilk zamankine göre azaldı ama.
Sagol canim ya nezaman kocama desem bebisim niye belirti vermiyor diye üzülsem ordan bi kasigim batio sanki anne burdayım Mrk etme der gibi :))Canım benim hala batıyor zaman zaman, ilk zamankine göre azaldı ama.
Çok sevindim canım yaa mutluluğun daim, darısı da başımıza olsunKızlar dr.dan geliyorum.. Kalbimiz atıyor artık şükürler olsunnnnnnnn.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
benim ikinci doğumum olacak ilki sezaryen bunda ssvd deniycem inş dr olarak Fatma bolkana gidicem ilkini Turgut özalda yapmıştım 10cm açıklıkla sezaryen yaptılar bakalım bu doğumda nolcak hakkımızda hayırlısıselam kızlar bayagdır gıremedim .misafirlerim vardi. yorgunum ,cok çabuk yoruluyorum .biraz lekelenme oldu dün .biraz geliyor bugün de .çok az olduğu için dr a gitmiyorum.sanırım biraz agır tasıdım ondan oldu .misafirlerle market alışverişi yapmıştık taşırken oldu sanırım .onların daha haberi yok ,soylemedim .yine de o kdarcık ağır dan bile etkileniyoruz demek .zaten halsi<zim ,kansız<ım .daha dikkat etmem gerekiyor sanırım ..
hoşgeldin caNIM .BEn de ankaradayım .hayırlı olsun .dr .hastane taavsiyelerinizi bekliyorum
Çok sevindim canım yaa mutluluğun daim, darısı da başımıza olsun
Canım çok sevindim mm bende bugün gidicem dua edin HamişlerKızlar dr.dan geliyorum.. Kalbimiz atıyor artık şükürler olsunnnnnnnn.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
selam kızlar bayagdır gıremedim .misafirlerim vardi. yorgunum ,cok çabuk yoruluyorum .biraz lekelenme oldu dün .biraz geliyor bugün de .çok az olduğu için dr a gitmiyorum.sanırım biraz agır tasıdım ondan oldu .misafirlerle market alışverişi yapmıştık taşırken oldu sanırım .onların daha haberi yok ,soylemedim .yine de o kdarcık ağır dan bile etkileniyoruz demek .zaten halsi<zim ,kansız<ım .daha dikkat etmem gerekiyor sanırım ..
hoşgeldin caNIM .BEn de ankaradayım .hayırlı olsun .dr .hastane taavsiyelerinizi bekliyorum
Canımmmm inşallah sende duyarsınnnn.. Dualarım seninle...Canım çok sevindim mm bende bugün gidicem dua edin Hamişler
Benim kesin oldu 6 haftalık hamileymisim ikiz olabilirmiş: ))agustos annesi oldugu kesinlesen yok sanırım herkesin bata var daha @_ATALANTE kac yasındasın
Pazartesi günü doktora gidecegim kalp atışları ne zaman duyulur benimki 6 haftalik olduCanımmmm inşallah sende duyarsınnnn.. Dualarım seninle...
ssvd nedir canım bilmiyorum .benim de 20 aylık bir kızım var .benim ikinci doğumum olacak ilki sezaryen bunda ssvd deniycem inş dr olarak Fatma bolkana gidicem ilkini Turgut özalda yapmıştım 10cm açıklıkla sezaryen yaptılar bakalım bu doğumda nolcak hakkımızda hayırlısı
ne güze l:) bir kerede iki tane bebe k.Rabbim kucağına almayı nasip etsinBenim kesin oldu 6 haftalık hamileymisim ikiz olabilirmiş: ))
ben kendimi biliyorum gülüm o kadar ağır değildi ama işte yol da yuruynce .içime de doğdu zaten .çok mu yüklendin kendine. az bişi taşımaktan birşey olacağını sanmıyorum samyeli sen çok ağır taşımışsın sanırım? bundan sonra kendine dikkat edersen kesilir inşallah. lekelenme kahve mi kırmızı mı. doktora söylemeyi ihmal etme.