2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ahhhh 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşamış bir erkek bebenin anası olarak hayatımın en zorlu dönemleriydi diyebilirim neyseki o geçti demek isterdim ama öyle olmuyormuş şimdilerde çocuk ergenliği denilen şeyle uğraşıyoruz...paşam ocak ta nasipse 3,5 yaşında olacak

koç mu canım senin bebiş. Allah hepimize yardım etsin sabır versin inşallah.

canm bendeki belirtilerde böleydi hamileyim ama seni ümitlendirmek istemem adet günün geçti mi ?
canm bendeki belirtilerde böleydi hamileyim ama seni ümitlendirmek istemem adet günün geçti mi ?
tsk ederim cnm onem veripte yazdiklarimi okudugun icin adetin geldigi gunle beraber bugun 39.gunum adetlerim bazen gununde bazende gec geliyor o yuzden bilemiyorum nezaman gelecegini hissettiklerim inslh dogru cikar.senin akintinda az degilmi sabahlari daha cok fark ediyorum geldigini wc de.

öğlen oldu ben yazana kadar ama benden de kocaman günaydın hepinize
bugün pek keyfim yok benim, yediğim bişey dokundu galiba devamlı tuvaletteyim Allahım aklım çıkıyo bebişe bişey olacak diye, şu cuma günü hayırlısıyla gelse, eşim de bi sağ sağlim dönse de doktora gitsek, habire kendimi dinliyorum iyi miyim değil miyim aman yanım mı ağrıdı yok şuram mı kaşındı valla paranoyak oldum

kendimizi dinlemeyeceğimiz, her bir organımızın tıkır tıkır çalıştığı, bebişlerimizin serpilip geliştiği güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee

bende öyleyım hıc belırtım yok dıyorum arada sancı dıısnda acaba hersey yolundamı dıye dusunup dua edıyorum yarın tekrar kan verecegım bakalım onun sonucu ne cıkacak onu dr u hepsını merak edıyorum

canm ben bu belirtileri yaşayıp adet öncesi erken test yapmıştm negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama snra hiiç gecikmeyen adetim 4 gün geçince dedim anaaam noluyor bi test aldm baktm çook belirgin bir şekilde çift çizgi allahım inşallah sana da nasip eder canm inşallah hamilesindir bir test yap bana göre baya geçmiş senin nasl bekledin o kdr :)

İyi tarafları aslında çok daha iyi hareketli, sıkılmıyor hiç. Verdiğin görevi pes etmeden yapar. Kararlı! En önemlisi de aşırı cömert! Eli açık. Sevgisini çok gösteremiyor erkek olduğundan sanırım ama sırnaşık dikkat çekmeyi seviyor çeker de. Havalı hani derler ya çuval giydirsen yakışıyor öyle. Evladım olduğundan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Tişört eşortman giydirdiğimde bile aaa ne tarz baksana dedikleri bile olmuştur doğalarında var

iyi yapmışsın bende buna benzer bi kutu yapıp verdim çok şaşırdı darısı kalp atışlaını duymaya inşaAllah

ne gelirse Rabbimden gelir canım üzülme olur mu en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bi bebek canım düştü mü kesen nasıl oldu canım yoksa aldılar mı kuzenimin eşi aldırmak zorunda kaldı kese boş olunca ondan sordum canım? kalp atışını daha duyamadık ya endişelerim davam benimde maalesef

günaydın canım günaydın tam da hislere tercüman olmuşsun

Günaydın kızlar,ne güzel ki uykunuz geldiği an kıvrılıp uyuyabiliyorsunuz 2.bebeğini beklerken durum pek öyle olmuyormuş bugün dr randevumuz var bakalım ne bekliyor bizi hayırlısı olsun inşallah
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canım

aynen senin gibi benim de hiç bir belirtim yok, cesaret edip yeniden kan bile veremedim olur da olumsuz bişey görürsem diye, kuş gibi doktor randevusunu bekliyorum
Allah hepimizin yavrusunu korusun, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ümidimizi boşa çıkarmasın

amin canım pıtpıtlarımızı bır duysak :)

Amın canım dıyorum Allah'ım bebegım sana emanet benım dr um ıkı gun sonra tekrar ölctur o artısa gore ben sana ne zaman gelecgeını soyleyecegım dedı bende o yuzden olcturecegım ınsallah hepımızın hersey yolunda guzel gıdecek bebıslerımızı kucagımıza alacgaız sen ne zaman gıdeceksın dr a

Allah bizlere sabır versin inşallah. Yanda bir tane daha olunca durum daha beter oluyormuş. Ama ben hep diyorum Allah biz kadınları mükemmel yaratmış kurban olduğum. Oğlan bildiğin Çin işgencesi yapıyor iş güç bide gebelik yine de gücümüz tükenmiyor. Çocukların sendromları bitmiyor. Biri bitip biri başlıyor. Beynimin yarısı gitti benim.biri gelse 2+2=5 eder dese o da olur tabi neden olmasın derim o derece! İlk hamileliğimde bildiğin sevgi kelebeğiydim. Sokakta çocuk anasına kan kusturuyor ayyy ne sevimli diyordum başıma gelince neyse. Rabbim dağına göre kar veriyor. Yine de sabrediyorum inşallah sonu selamet.
Günaydın güzelim. Kız kendini o kadar dinleme psikopat olacaksın başımıza! İlla bi belirtin mi olacak. Zorla bi tarafinı ağrıtacak. Ne güzel sıkıntısız geçirirsin inşallah hamileliğini.
Kendinizi zorlamayın kızlar. Sakin ve Mutlu bir gebelik geçirin. Bu gerçekten önemli..

ben cuma günü gidicem kısmetse ama ilk defa gidiyorum bu doktora, sadece randevu aldım hiç kendisiyle konuşmadım, adam niye geldiğimi bile bilmiyo daha olur da ultrasonda güzel haberleri alırsak diğer tahlillerden ne istiyosa yaptırırım diye düşündüm o yüzden tekrar kan vermedim, zaten işten güçten fırsat bulamadığımdan kurum doktorluğunda veriyorum kanı bişey demiyolar sonuçlar için pek, o yüzden de çok fazla üzerinde durmadım

ayy ne guzel az kalmıs dr randevuna haha dr da ogrenr gıdınce ne ıcın gıttgnnı aa sen pıtpıtlarıda duyarsın o zamn :) guzel haberlerle gel canım evet calısınca fırsat olmuyor bende ızın alacagım zaten saglık ocagınıda bıldırmek lazım hamıle odlugunu bende daha bılmıyorum dr a ne zaman gıdecgımı :)

:)) iyiymiş. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Merhaba kizlar oncelikle herkesin bebisleri hayirli olsun Allah sağ salim kucağimiza almayi nasip etsin bende kismet olursa agustos annesi olucam ama biraz buruk cunku henuz 8 aylik bi kizim var ve bu bebis cok buyuk bi surpriz oldu nasil bakicam bilmiyorum kizim cok huysuz hic bi sey yemiyor bir de sezeryan oldum buda beni iyice korkutuyor doktora bile gitmek gelmiyor icimden biraz dertlesmek istedim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…