Ahhhh 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşamış bir erkek bebenin anası olarak hayatımın en zorlu dönemleriydi diyebilirim neyseki o geçti demek isterdim ama öyle olmuyormuşkızlar bile zorken erkekleri tahmin edemiyorum. büyüyünce geçecek annesi aklı selim bir çocuk olacak inşallah. ayrıca iyi taraflarını da sayar mısın lütfennnn malum kısmetse bir aslan annesi olacağız içimiz rahatlasın :)
Ahhhh 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşamış bir erkek bebenin anası olarak hayatımın en zorlu dönemleriydi diyebilirim neyseki o geçti demek isterdim ama öyle olmuyormuşşimdilerde çocuk ergenliği denilen şeyle uğraşıyoruz...paşam ocak ta nasipse 3,5 yaşında olacak
canm bendeki belirtilerde böleydi hamileyim ama seni ümitlendirmek istemem adet günün geçti mi ?
tsk ederim cnm onem veripte yazdiklarimi okudugun icin adetin geldigi gunle beraber bugun 39.gunum adetlerim bazen gununde bazende gec geliyor o yuzden bilemiyorum nezaman gelecegini hissettiklerim inslh dogru cikar.senin akintinda az degilmi sabahlari daha cok fark ediyorum geldigini wc de.canm bendeki belirtilerde böleydi hamileyim ama seni ümitlendirmek istemem adet günün geçti mi ?
Günaydın 2016 ağustosunun güzel ve bir o kadar ciciş anaları. Günaydın sabah şekerleri. Günaydın uykuya doyamayanlar. Günaydın yataktan kazınırcasına kalkanlar. Günaydın uuufff 5dk dahası bitmeyenler. Günaydın bebekli rüyalar görenler. Günaydın hamilelik şokunu üstünden atamayanlar. Günaydın uyandığında Nasıl yaa ben şimdi hamile miyim deyip deyip gülenler. Günaydın mutluluktan içi içine sığmayıp sevgi kelebeği olanlar. Günaydın aş erenler. Günaydın karnı midesi orası burası ağıranlar. Günaydın artık her şeye asgari dikkat edenler. Günaydın karnım biran önce bi büyüse diyerek göbeğini sevenler. Günaydın cinsiyetini merak edip duranlar. Günaydın şimdiden Bebek kıyafetlerine bakanlar. Günaydın biran önce doğsun diyenler. Günaydın nazlılar. Günaydın tatlılar. Günaydın
öğlen oldu ben yazana kadar ama benden de kocaman günaydın hepinize
bugün pek keyfim yok benim, yediğim bişey dokundu galiba devamlı tuvaletteyimAllahım aklım çıkıyo bebişe bişey olacak diye, şu cuma günü hayırlısıyla gelse, eşim de bi sağ sağlim dönse de doktora gitsek, habire kendimi dinliyorum iyi miyim değil miyim aman yanım mı ağrıdı yok şuram mı kaşındı valla paranoyak oldum
kendimizi dinlemeyeceğimiz, her bir organımızın tıkır tıkır çalıştığı, bebişlerimizin serpilip geliştiği güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
canm ben bu belirtileri yaşayıp adet öncesi erken test yapmıştm negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama snra hiiç gecikmeyen adetim 4 gün geçince dedim anaaam noluyortsk ederim cnm onem veripte yazdiklarimi okudugun icin adetin geldigi gunle beraber bugun 39.gunum adetlerim bazen gununde bazende gec geliyor o yuzden bilemiyorum nezaman gelecegini hissettiklerim inslh dogru cikar.senin akintinda az degilmi sabahlari daha cok fark ediyorum geldigini wc de.
İyi tarafları aslında çok daha iyikızlar bile zorken erkekleri tahmin edemiyorum. büyüyünce geçecek annesi aklı selim bir çocuk olacak inşallah. ayrıca iyi taraflarını da sayar mısın lütfennnn malum kısmetse bir aslan annesi olacağız içimiz rahatlasın :)
iyi yapmışsın bende buna benzer bi kutu yapıp verdim çok şaşırdıcıtcıtlı badı eldıven aldım canım ıdrar testı ve kan testı sonucunu paketledım ıcıne bırde nor yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın :) koydum heyecanla beklıyorm 6 6.15 gıbı yanımda olur zaman hıc gecmıyor sankı herkese soylemek ıstıyorum tek tek arayıp kızkardesıme soyledım ınanamadı ne nasıl dıyor :)
ne gelirse Rabbimden gelir canım üzülme olur mu en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bi bebek canımarkadşlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
malasef bgn itibariyle aranızdan ayrılmak zorundayım
sabah kanamam başladı,
acil dr gittim b hcg değerim düşüşe geçmiş
Rabbim 5 senenin sonunda 1 haftalık Anne olma heycanını yaşattı
inşallah birdahaki sefere daim olur mutlulugum
hepinizden bir parça dua istiyorum sadece...
ve dua ediyorum ki hepiniz vaktiyle sağlıkla kucagınıza alın
günaydın canım günaydın tam da hislere tercüman olmuşsunGünaydın 2016 ağustosunun güzel ve bir o kadar ciciş anaları. Günaydın sabah şekerleri. Günaydın uykuya doyamayanlar. Günaydın yataktan kazınırcasına kalkanlar. Günaydın uuufff 5dk dahası bitmeyenler. Günaydın bebekli rüyalar görenler. Günaydın hamilelik şokunu üstünden atamayanlar. Günaydın uyandığında Nasıl yaa ben şimdi hamile miyim deyip deyip gülenler. Günaydın mutluluktan içi içine sığmayıp sevgi kelebeği olanlar. Günaydın aş erenler. Günaydın karnı midesi orası burası ağıranlar. Günaydın artık her şeye asgari dikkat edenler. Günaydın karnım biran önce bi büyüse diyerek göbeğini sevenler. Günaydın cinsiyetini merak edip duranlar. Günaydın şimdiden Bebek kıyafetlerine bakanlar. Günaydın biran önce doğsun diyenler. Günaydın nazlılar. Günaydın tatlılar. Günaydın
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canımGünaydın kızlar,ne güzel ki uykunuz geldiği an kıvrılıp uyuyabiliyorsunuz 2.bebeğini beklerken durum pek öyle olmuyormuşbugün dr randevumuz var bakalım ne bekliyor bizi hayırlısı olsun inşallah
aynen senin gibi benim de hiç bir belirtim yok, cesaret edip yeniden kan bile veremedim olur da olumsuz bişey görürsem diye, kuş gibi doktor randevusunu bekliyorumbende öyleyım hıc belırtım yok dıyorum arada sancı dıısnda acaba hersey yolundamı dıye dusunup dua edıyorum yarın tekrar kan verecegım bakalım onun sonucu ne cıkacak onu dr u hepsını merak edıyorum
iyi yapmışsın bende buna benzer bi kutu yapıp verdim çok şaşırdıdarısı kalp atışlaını duymaya inşaAllah
ne gelirse Rabbimden gelir canım üzülme olur mu en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bi bebek canımdüştü mü kesen nasıl oldu canım yoksa aldılar mı kuzenimin eşi aldırmak zorunda kaldı kese boş olunca ondan sordum canım? kalp atışını daha duyamadık ya endişelerim davam benimde maalesef
günaydın canım günaydın tam da hislere tercüman olmuşsun
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canım
aynen senin gibi benim de hiç bir belirtim yok, cesaret edip yeniden kan bile veremedim olur da olumsuz bişey görürsem diye, kuş gibi doktor randevusunu bekliyorum
Allah hepimizin yavrusunu korusun, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ümidimizi boşa çıkarmasın
Allah bizlere sabır versin inşallah. Yanda bir tane daha olunca durum daha beter oluyormuş. Ama ben hep diyorum Allah biz kadınları mükemmel yaratmış kurban olduğum. Oğlan bildiğin Çin işgencesi yapıyor iş güç bide gebelik yine de gücümüz tükenmiyor. Çocukların sendromları bitmiyor. Biri bitip biri başlıyor. Beynimin yarısı gitti benim.biri gelse 2+2=5 eder dese o da olur tabi neden olmasın derim o derece! İlk hamileliğimde bildiğin sevgi kelebeğiydim. Sokakta çocuk anasına kan kusturuyor ayyy ne sevimli diyordum başıma gelinceAhhhh 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşamış bir erkek bebenin anası olarak hayatımın en zorlu dönemleriydi diyebilirim neyseki o geçti demek isterdim ama öyle olmuyormuşşimdilerde çocuk ergenliği denilen şeyle uğraşıyoruz...paşam ocak ta nasipse 3,5 yaşında olacak
Günaydın güzelim. Kız kendini o kadar dinleme psikopat olacaksın başımıza! İlla bi belirtin mi olacak. Zorla bi tarafinı ağrıtacak. Ne güzel sıkıntısız geçirirsin inşallah hamileliğini.öğlen oldu ben yazana kadar ama benden de kocaman günaydın hepinize
bugün pek keyfim yok benim, yediğim bişey dokundu galiba devamlı tuvaletteyimAllahım aklım çıkıyo bebişe bişey olacak diye, şu cuma günü hayırlısıyla gelse, eşim de bi sağ sağlim dönse de doktora gitsek, habire kendimi dinliyorum iyi miyim değil miyim aman yanım mı ağrıdı yok şuram mı kaşındı valla paranoyak oldum
kendimizi dinlemeyeceğimiz, her bir organımızın tıkır tıkır çalıştığı, bebişlerimizin serpilip geliştiği güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
aminn inşaAllahh canımamin canım pıtpıtlarımızı bır duysak :)
bende daha başlamadı ciddi bişey bakalım hayırlısıGünaydın kızlar nasıl gidiyor bulantılar falan nasıl başa cikiyorsunuz geri Benin yok bulantım gitti :)
Amın canım dıyorum Allah'ım bebegım sana emanet benım dr um ıkı gun sonra tekrar ölctur o artısa gore ben sana ne zaman gelecgeını soyleyecegım dedı bende o yuzden olcturecegım ınsallah hepımızın hersey yolunda guzel gıdecek bebıslerımızı kucagımıza alacgaız sen ne zaman gıdeceksın dr a
ben cuma günü gidicem kısmetse ama ilk defa gidiyorum bu doktora, sadece randevu aldım hiç kendisiyle konuşmadım, adam niye geldiğimi bile bilmiyo dahaolur da ultrasonda güzel haberleri alırsak diğer tahlillerden ne istiyosa yaptırırım diye düşündüm o yüzden tekrar kan vermedim, zaten işten güçten fırsat bulamadığımdan kurum doktorluğunda veriyorum kanı bişey demiyolar sonuçlar için pek, o yüzden de çok fazla üzerinde durmadım
:)) iyiymiş. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.İyi tarafları aslında çok daha iyihareketli, sıkılmıyor hiç. Verdiğin görevi pes etmeden yapar. Kararlı! En önemlisi de aşırı cömert! Eli açık. Sevgisini çok gösteremiyor erkek olduğundan sanırım ama sırnaşık dikkat çekmeyi seviyor çeker de. Havalı hani derler ya çuval giydirsen yakışıyor öyle. Evladım olduğundan demiyorum yanlış anlaşılmasın. Tişört eşortman giydirdiğimde bile aaa ne tarz baksana dedikleri bile olmuştur doğalarında var