2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

evet canım cok heyecanlıydık esım cok mutlu oldu sasırdı sok oldu kahkaha atıp durdu ben sımdı yemekte yıyemem dıyor :)

Cnmmm nasil tepki verdi esin ya anlat hemen :) aksam uyumusum ben ya 7 gibi bu bebis beni uykucu yapti cnm :)

gecen hafta bende erkenden uyuyordum canım :) esım cok mutlu oldu sasırdı sok oldu paketı actı elınde evırdı cevırdı cıtcıtlı badıyı ınanamadı hamılemısın gercekmı dıyor :)

evet cidden süper olmuş mutluluğunuz daim olsn inşallah rabbim bebeğinizi kucağınıza aldığınız anın videosunu da çekmeyi nasip etsin inşallh :)

tesekkur ederım canım amın Rabbım hepımıze bebeklerımızı kucakalrımıza almayı nasıp etsın :)

Günaydın 2016 ağustosunun güzel ve bir o kadar ciciş anaları. Günaydın sabah şekerleri. Günaydın uykuya doyamayanlar. Günaydın yataktan kazınırcasına kalkanlar. Günaydın uuufff 5dk dahası bitmeyenler. Günaydın bebekli rüyalar görenler. Günaydın hamilelik şokunu üstünden atamayanlar. Günaydın uyandığında Nasıl yaa ben şimdi hamile miyim deyip deyip gülenler. Günaydın mutluluktan içi içine sığmayıp sevgi kelebeği olanlar. Günaydın aş erenler. Günaydın karnı midesi orası burası ağıranlar. Günaydın artık her şeye asgari dikkat edenler. Günaydın karnım biran önce bi büyüse diyerek göbeğini sevenler. Günaydın cinsiyetini merak edip duranlar. Günaydın şimdiden Bebek kıyafetlerine bakanlar. Günaydın biran önce doğsun diyenler. Günaydın nazlılar. Günaydın tatlılar. Günaydın

ayyy ne güzel yazmıssın tum duyguları canım Günaydınnnnnn

7mi :))) bnde 7bubuc 8 dedimmi uyuyom sabah ezanı ile kalkiom ama böyleee olmaz ki Napcaz yaww:))) sadece bn öyleyim saniyodum
Cnm sorma valla ogleden beri uykum vardi ama en son 7 yi gordum ondan sonrasinu hatirlamiyorum esim isten gelmis bi de resimlerimi cekmis dalga geçmiş hic bisey duymadim bile ölü gibi uyumusum resmen ya valla bilmiom ne olacaz simdiden boyleysek sonra ne oluruz bilmem :)

Kötü bişe olmasın da buna raziyim ya varsın uyuyalim:)))

Günaydın caniiiiiim. Nasilsin bakim bugun benim aksam cok agrim oldu ya usutmeden olsa gerek battaniyenin icine girdim uyumus kalmisim agrim geçince

günaydın canım iyiyim ben öyle pek bırsey hıssetmııyorum canım hafıf sancım oluyr gecıyor ama sız bızden buyuksunzu :) bebıs buyuyor canım dıkkat et kendıne usutme bu havalarda

günaydın canım iyiyim ben öyle pek bırsey hıssetmııyorum canım hafıf sancım oluyr gecıyor ama sız bızden buyuksunzu :) bebıs buyuyor canım dıkkat et kendıne usutme bu havalarda
Dikkat ediyorum cnm da daha hassasiz galiba su anda havalarda cok sogudu birden ben de cok korkuom usutmekten

Evtt cnm aynen Rabbim korusun bebisleri senin agrin oluomu cnm kasiklarda ya bende ara ara oluyo ama en fazla yarim saat surup gecio sonra hic bisey olmamis gibi oluyorum
Böyle batma oluyo canım kasigim da özellikle sağ tarafta böyle giriyo cikio uzun surmuyo bide bazen belim agriyo başka şimdilik bişe yok.şu kalp atışını duysam rahatlicam bn bundan once bide bos gebelik yasadim kese var bebek yok çok korkuyom bnm ki tüp bebek bide bir sürü iğne ilaç kullaniom suan rabbim mutluluğumuzun devamini getirir insallah bu sefer olacak allahtan ümitliyim duycam ins bebisimi

Günaydın kızlar,ne güzel ki uykunuz geldiği an kıvrılıp uyuyabiliyorsunuz 2.bebeğini beklerken durum pek öyle olmuyormuş bugün dr randevumuz var bakalım ne bekliyor bizi hayırlısı olsun inşallah

Tatlım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bir an evvel duyarsınız pıtpıtları

kızlar bile zorken erkekleri tahmin edemiyorum. büyüyünce geçecek annesi aklı selim bir çocuk olacak inşallah. ayrıca iyi taraflarını da sayar mısın lütfennnn malum kısmetse bir aslan annesi olacağız içimiz rahatlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…