2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhabalar..uzun zamandır burdayım takipteyim.2016 agustos annesiyim bir kızım var..ve yeniden hamile oldugumu öğrendim bu hafta.sevinemiyorum cünkü eşim asla istemiyor..bu konuda çok kararlı asla geri adım atmıyor..kızımız daha kücük nasıl yapıcaz nasıl olucak onuda bizide cok etkilicek diye düşünüyor.yalnızız ailelermiz uzakta.cok kararsızım benim aklımda aldırmak düşüncesi yoktu ama o kadar soğuttuki beni kafam cok karısık naparm nasıl yaparm bi başımavarmı benm gibi olan bunları yaşayan

Biz de yaşadık aynı duyguları , üstelik hamile kaldığımda henüz 1,5 yaşındaydı, ama ne eşim ne ben aldırmayı düşündük . Zamanla güzelliklerini gördük bu fikre alıştık. Çünkü kızımız çok istememize ve bir aşılamanın üzerine 3 sene sonra doğal yolla oldu ve bu bize allah un bir hediyesiydi. Bu ise hiç uğraşmadan geliverdi , zaten bir kardeş düşünürken sırf erken geldi diye aldırmak olmazdı. Siz de iyi yanlarını görmeye çalışın, İnanın ben de eşiniz gibiydim ama şimd şükrediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum :)

Başakcım çok sağol sen nasılsınn?? Ay hamileymişsin inanmıyorum. Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla inşallah..
Erkekmiş 2. De güzel işte hem kız hem oğlan tabi öncelikle sağlık da.. ben daha uzakta görüyorum 2. Yi ama dediğin gibi Allah verirse başka.. ama zaten biz sorunları ancak çözüyoruz da ben 4-5 yaşından önce düşünmüyordm hayırlısı inşallah.

Bence de zamanında doğar inşallahhh paşa.

Oy maşallah Allah nazardan korusun çok tatlı annesi. Allah annesiyle babasıyla birlikte büyümeyi nasip etsin. Sana kolaylıklar versin cidden.

Biz de daha yeni idrak ediyoruz
Bu işler nasip kısmet işi biraz da , şimdi gelmek istiyorsa gelsin :) inşşalah allah size de o günleri gösterir hayırlısıyla

Gözün aydın olsun ne güzel haber
Sağlıkla büyüsünler

Yaaaa ne güzel haberler bunlar, kızın adına bu habere çok sevindim canım
İnşallah daha daha toparlar kendini...
Yada kalanlara sen göznü kapayacaksın canım

Bakıcı olayı sıkıntı canım. Kolaylıklar diliyorum. Bizde 10 ay kadar bakıcı da kaldık sağolsun baktı tabi ama hamile kaldı mecbur bıraktık. şimdi anane ve babane bakıyor dönüşümlü... Bir daha cesaretim yok bakıcı olayına.
Kreşler 2 yaşta alıyor biliyorsun bana sorarsan kreş mi bakıcı mı... Kreş derim birçok anlamda daha iyi olacak emin ol. 2/3 yaş grupları da var.
Bende ilk fırsatta vereceğim masal kızımı

Vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah

Özledim sizleri şöyle bir bakayım dedim ne güzel haberler aldım iyiki de uğramışım
Sizi ve minnoşları çok öpüyorummm

Nymeriacım merhaba bu msj 2 yıl önce atmışsın umarım msjmı okursun öncelikle inşllh bebeğin sağlıklı bi şekilde büyür güzel günler görür. Yaşadığınız durum aynı şekilde benimde yiğenimde çıktı bebeğimiz henüz 50günlükken amelyat oldu çok zor bi süreç Rabbim kolaylık versin senin de dediğin gibi çok nadir rastlanan bi hastalık o yüzden insan bu durumla uğraşan kişileri bulup irtibat halinde olmak istiyo aklımıza takılan bazı sorular oluyo bize bu konuda yardımcı olabilir misin sürecinizle ilgili nasıl gelişmeler oldu hangi durumlara hazırlıklı olmalıyız sorcak çok şey var ama hangi birini sorayım bilemiyorum bizimle irtibata geçersen çok seviniriz

Öncelkle çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Kızım cerrahi yoğun bakımda iken serviste aynı hastalıktan yatan bir bebek vardı. Barsaktan safra kesesi yapmışlardı. Sonrasında taburcu oldu gastroentoloji bölümnde takipli idi. İnşallah iyidir durumundan bilgim yok. Ameliyat ile sizin bebeğinizde toparlayacktır inşallah @nymeria-burcu ile iletişeme geçmek istemişsin tesadüfen gördüm insta hesabından iletişime geçebilirsin canım burcu_alp_anac

Vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah
Teşekkğr ederim inşallah, instadan takip ediyorum masal kızın maşallahı var, benim de erken doğum tehlikem olduğu için ilkinde çok tedirgin olmuştum , seni gördükçe içim parçalanıyordu hem de korkuyordum ama masal kızı gördükçe korkumu yendim resmen , bu bebeğimde daha rahatım ne zaman gelmek isteyeceklerse o zaman geliyorlar .. allah hepsine sıhhat uzun ömür versin

Sağolun çok teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…