Sağol canım.
Doğumgünnün kutlu olsunn minnoooş:)MinikPiranha nasılsın cnm sevda ve kardeşi nasıl?
Sağol teyzesiDoğumgünnün kutlu olsunn minnoooş:)
İyiyiz çok şükür oğlum nerdeyse doğacak koca kafalı ve iri bir bebek nasıl doğuracağımı düşünüyorum. Kızçem daha hşç çişe alışma emaresi göstermiyor iki bezliyle gideceğiZ bir süre heralde:)
Ayyyy maşallah size gözün aydın canım :)Merhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Öpüyoruz sevdoş, arif tuna ve ben
Allah analı babalı büyütsün canım :)Merhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Ayyyy maşallah size gözün aydın canım :)
İnsallah eşin de sizinle olur ennn kısa zamanda.
Nasılsınız?
Sağol canım aminn:)Allah analı babalı büyütsün canım :)
Maşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladıMerhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyorMaşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladı
Maşallah çok şeker :) sana benzettim tugba ben :) Allah kolaylıklar versin sana :))Eki Görüntüle 2182105
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyorKorkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.
Eki Görüntüle 2182105
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyorKorkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.