2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
MinikPiranha nasılsın cnm sevda ve kardeşi nasıl?
Doğumgünnün kutlu olsunn minnoooş:)

İyiyiz çok şükür oğlum nerdeyse doğacak koca kafalı ve iri bir bebek nasıl doğuracağımı düşünüyorum. Kızçem daha hşç çişe alışma emaresi göstermiyor iki bezliyle gideceğiZ bir süre heralde:)

Sağol teyzesi
İnşallah bu daha kolay bir doğum olur. Oğlan geliyor ha :) hayırla gelsin inş

Merhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)

Öpüyoruz sevdoş, arif tuna ve ben

Ayyyy maşallah size gözün aydın canım :)
İnsallah eşin de sizinle olur ennn kısa zamanda.
Nasılsınız?

Allah analı babalı büyütsün canım :)

Maşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladı

Maşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladı
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyor Korkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.

Maşallah çok şeker :) sana benzettim tugba ben :) Allah kolaylıklar versin sana :))

Aman Allahımmm... Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütsün inşallahh bir melek daha gelmişş

Kızlar selamlar uzun zaman oldu girmedim. Sorunlarımla da buraları boğmak istemedim zaten...

Esim eski haldeyken cidden tam bosanmaliktı zaten ben de bosanma karari vermistim ama ne zaman ki ciddi oldugumu anladi hayatimizda pek cok seyi degistirdi. Oncelikle kv yi devreden cikardik. Cocugumuza artik kv bakmiyor, bi suredir annem bakti bakici ariyoruz hala bulduk gibi insallah zaten seneye krese verecegiz.

Esim evde her ise el atmaya basladi yanda en azndan ben kibarca soyelrsem yapiyor artik. Kizim da baba baba demeye basladikca kucagina atildikca onun da buyuk etkisi oldu. Dayanamiyor artk kizina da. İlgileniyor oldukca.

Yontcak yeri daha yok mu? Cok... ama en azindan kizim icin son kez denemeye degerdi.

Kuzum da 2 yasini gecti iste cogunuzunki
gibi bir dillendi bir dillendi masallahh su an İstanbulda, ilk defa biraktim mecburen artik annem de yoruluyor cok ama bakici gorusmemiz var bu ara. Haftaya gelecekler annemle o zamana insallah soyle duzgun bi bakici bulalm da tekrar ayri kalmayalm dua edin kizlar

En son bi olay oldu kv ile zaten ona bi daha goturmucem oyle uzun sureli en azndan.
Zaten yemegini falan yapmazdi bi seyiyle ilgilenmezdi biliyosunuz. Ustune bi de bi gun eve begumu almaya gittim ki evde uyuyor yarim saat kapida bekledm. Kizim da park yataktaymis. Ama aklim cikti, aklima neler geldi siz dusunun. Bu cocuk artik park yataktan da turmanabiliyo soncta. Bi de ben kapiyi tekmeledm duymadi herkesi ayaga kaldirdm, yani cocugum aglasa hic duymaz...

Neyse bu olay da ders oldu esim de anladi artk agzina almiyo. Yani bayram seyran gorusurz tabi de o eski
Gelini zor bukurlar . Torununun bile
Kiymetini bilemediler simdi kendileri dusunsun...

Selam kızlar ne zamandır buraya bakmıyordum , şifremi bile zor hatırladım açıkcası :) Tuğba hamile olduğunun haberini almıştım , sağlıkla kucağına almışsın çok şükür , allah analı babalı büyütsün inaşşalah :)
Hilal sen nasılsın? Sorunlarınızı bi şekilde çözmüşsünüz, çok sevindim , inşallah daha iyisi de olur sizin için :)
Bu arada ben de hamileyim çok sürpriz oldu bizim için, çalıştığımdan dolayı bu kadar erken düşünmüyorduk, Doğuma da 2 ay kaldı Allah’ın izniyle
Bunda da kızımdaki gibi erken Doğum riskim var maalesef o yüzden evde yatıştayım yine, ama inanıyorum ablası gibi zamanlı gelecek :) bu arada 2. Erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…