Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.
Doğumgünnün kutlu olsunn minnoooş:)MinikPiranha nasılsın cnm sevda ve kardeşi nasıl?
Sağol teyzesiDoğumgünnün kutlu olsunn minnoooş:)
İyiyiz çok şükür oğlum nerdeyse doğacak koca kafalı ve iri bir bebek nasıl doğuracağımı düşünüyorum. Kızçem daha hşç çişe alışma emaresi göstermiyor iki bezliyle gideceğiZ bir süre heralde:)
Ayyyy maşallah size gözün aydın canım :)Merhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Öpüyoruz sevdoş, arif tuna ve ben
Allah analı babalı büyütsün canım :)Merhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Ayyyy maşallah size gözün aydın canım :)
İnsallah eşin de sizinle olur ennn kısa zamanda.
Nasılsınız?
Sağol canım aminn:)Allah analı babalı büyütsün canım :)
Maşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladıMerhaba :) bu sefer de ağustos annesi oldum ben. 22 Ağustos bayramın 2. Günü akşam 7 de normal doğumla aldım oğlumu kucağıma çok şükür. Bu kokuyu yeniden duymak muhteşem bişey. Doğumum öncesi sonrası ilkinden farksız oldu yine eşim gelsin diye dua ettim doğum boyunca. Kader :)
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyor Korkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.Maşallah canım ya :) dikişlerin bir an önce toparlanır inşallah. Arif tuna adıyla yaşasın Resim var mı? Ablası kadar güzel mi? Annen mi yanındaydı? Sevda nasıl karşıladı
Maşallah çok şeker :) sana benzettim tugba ben :) Allah kolaylıklar versin sana :))Eki Görüntüle 2182105
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyor Korkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.
Eki Görüntüle 2182105
Sevdoşa hiç benzemiyor gözleri çekik gibi . Annem Eylül ün başında gelecek canım doğum o zamana gözlüğü için iznini ona göre ayarladı ben kvalidemlerdeyim. Kıskandı kardeşini kucağımda görse bırak şunu diyor Korkuyorum zarar vermesinden Allaha emanet kuzularımız.