- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
Mrb anneler ya bebeğini sütten kesenler nasil bir yol izlediniz 2 yasina 25 gün kaldı bende bugun bırakmaya başladım sirke sürdüm emmek istemiyor ama cok huysuz meme de uyuduğu icin uykuya dalmasi zor oluyor üzülüyorum acaba birkaç ay daha versem mi onu boyle gördükçe basaramicam zannediyorum günah olurmu acaba simdiden biraktirmam
Ben önce gündüz memesini bıraktım. 20 aylık olmasına 15 gün vardı. Öğlen eve gelince oğlum süt bitmiş ama Akşama gelecekmiş dedim. Şaşırtıcı bir şekilde tamam dedi. Memede uyuduğu için uyku saati yaklaşınca huzursuzluk yaptı biraz. Ama ayakta sallayarak vs uyuttum bir şekilde. 15 gün gündüz meme yok ama gece kısıtlamadım. Sonra oğlum biliyor musun artık süt bitmiş gece de yok dedim. 4-5 gün gece uyanınca çok ağlamalı geçti, tekrar uykuya dalamadığı için. Ama alıştı. 20 aylıkken bırakmış olduk.
Sütten kesince gündüz 2 olan uykusu tek uykuya düştü. Ama artık geceleri deliksiz uyuyor. Maşallah diyeyim. Büyük rahatlıkmış.
Sütten kestikten 1 ay sonra da odasını ayırdım. Bu zamana kadar hep bizim odada yatıyordu.