- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 44
eylulmasal eski günlerdeki gibi sonradan gelip bir sürü sayfayı okumaya çabalıyor :) nasılsın geubumuzun son doğuranı:) büyüttün mü prensesini:)
Çok teşekkr ederiiim :) bak sen benim adımı unutmamışsın ben senin bebeğin cinsiyetini unutmuşumAynen Tuğba yakalamışsın beniuzun zamandır giremiyordum ya da okuyup okuyup bırakıyordum bu sefer son sayfaya ulaştım
Ben de napıyim büyüttüm oğlumu.. içindeyken anlamıyorum ama geriye bakınca ne kadar çabuk geçiyor zaman. Bebeklerimiz olmadan konuşmaya başlamıştık şimdi 1.5 yasına giriyorlar . Hatta 2. Gelenler bar aramızda.. hayırlı olsun senin de kür e k al kucağına insallah..
Ooo doğum yapmış olan bile var grillcim ama girmiyorlar pek heralde sweet li bi rumuzu vardı.Günaydın kaderdaşlarım :)
Nasılsınız?
MinikPiranha dan başka 2. yi düşünen yok galiba :)
Şu an tek başıma kahvaltı yapıyorum. Kızlar balkonda çığlık çığlığa oyun oynuyor. Hiç üşümüyor bu çocuk milleti :)
Evin her odasından oyuncak, kalem, defter, balon, mandal çıkıyor. Büfenin üstü kızımın dekor diye koyduğu oyuncaklarla dolu.
Derli toplu durması en fazla yarım saat. Komşu teyze "tüm odaları kilitle, tek odayı dağıtsınlar" diye akıl veriyor.
Ev sadece benim değil, onların da evi teyzecim diyorum, dinlemiyor :)
Birazdan kalkıp evi üstünkörü toplayıp kızımın okul kıyafetini ütüleyeceğim.
Görüşürüz başka topiklerde :)
Aynen üstünden atlıyorum ben de :)Ooo doğum yapmış olan bile var grillcim ama girmiyorlar pek heralde sweet li bi rumuzu vardı.
Ben tıplamıyorum artıkmisafirden misafire kalkıyorlar ortadan diğer zamanlar üzerlerinden arlıyorum
Balkona serseydin ya sofrayı havalar çok soğuk değil demek ki. Burada yine kar yağdı her yer bem beyaz :)
Oh maşallah canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Kasım annesi misin bu seferselam guzel agustos anneleri
bi zamanlar bu topikte yatar kalkardimozluyorum ama elif ile zaman gecirmekten giremez oldum
imojilerini bile ozlemisim
simdi yeni ogrendigim ikinci bebegime hamileyimyine kostum buraya
Minik piranha senin gebelik nasıl gidiyor? Cinsiyet öğrenince yaz buraya da mutlaka :)Oh maşallah canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Kasım annesi misin bu sefer
kismet olursa evetOh maşallah canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Kasım annesi misin bu sefer
Yazarım inşallah canım yarın kontrolüm var. Ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı olsun:)Minik piranha senin gebelik nasıl gidiyor? Cinsiyet öğrenince yaz buraya da mutlaka :)
Ben de eylül annelerindeyim ama ağustos annesi olacağım gibime geliyor. Orada da güzel arkadaşlıklar kurarsın inşallah canım. Planlı mı oldukismet olursa evettahmini dogum 5 kasim. daha yazmadim oraya erken gelirse de kalirim yine kasim annelerinde buradan cok guzel dostluklarimiz oldu
evet cok eskiden beri cocuklarim yas araliklari yakin olsun isterdimBen de eylül annelerindeyim ama ağustos annesi olacağım gibime geliyor. Orada da güzel arkadaşlıklar kurarsın inşallah canım. Planlı mı oldu
Benim bu gebeliğim sıkıntılı geçiyor biraz uzak olmamıza rağmen snnem kvalidem teyzem dalan sırayla gelip bakıyorlar. İnşallah ihtiyaç duymazsın ama gerçekten büyük nimet akrabalarla yakın oturmakevet cok eskiden beri cocuklarim yas araliklari yakin olsun isterdimsimdi oturdugum yerde yardim edecek yakinlarim oldugu icin o da olsun istedik
Merhaba,Merhaba tecrübeli anneler:) ben de Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım. Sizler çok tecrübelisiniz bilgilerinize de ihtiyacım olacak. Yenidoğan emzik biberon ve bebek arabası önerilerinizi bilmek isterim. Benim şahsi aracım yok eşimin var o yüzden ne tür bebek arabası önerirsiniz bana?
İnşallah benimde sütüm olur ve bebeğimiz emer. Aksi durumları da çok okuyorum ve birazda üzülüyorum. Süt gelmediğinde mutlaka biberonu olsun ne olur ne olmaz diyorlar.inşallah dediğiniz gibi olurumMerhaba,
Öncelikle emzik, biberon önermem. Onun yerine mucizevi bir şey önerebilirim meme :)
Araç koltuğunu bılemiciimm. Fakat bebek arabası travel sistem önerir arkadaşlar sanırım.
Bol bol emzirmeli günleriniz olsun.. Çocuğunuz devamlı emmek isteyecek, uyumayacak, uyusa bile kısa sürecek. Her vıkladığında dayayın bebeğinize memenizi. Sık sık emzirirseniz hem sütünüz artar, hemde bebiş güzel kilolar sağlıklı kilolar alır. Ben şahsen ilk 30 gün harici ne mama ne de biberon emzik verdim. İlk 30 gün sarılık oldu vs. tecrübesizlikten vermek durumunda kaldım ama. İkinci bir bebeğim olursa sarılık riski yoksa kesinlikle vermem meme candır, baldır, aşktır